Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spokojnie... mało tego.. jest trochę ujęć zjebanych... a zabawa ostrością daje efekty tylko w tym przypadku początek kompletnie bez sensu.. :gwizdanie:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich,

przepraszam, że w temacie o spotach pytam, ale chyba tutaj mogę najszybciej otrzymać jakieś informacje.

Czy ma ktoś może jakiś namiar na zakład w Łodzi lub okolicach najlepiej, który zajmuje się regeneracją amortyzatorów? Mam gwint KW u siebie i niestety jeden tylny amor się wylał. Kupić nowe to słyszałem, że spory wydatek no i pozostaje raczej regeneracja.

Jakby ktoś miał jakiś namiar to będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

ja nie pomogę :no: :no: :no: ale trzymam kciuki kolego :good:

BTW Seba rozumiem, że filmik się robi :wink4: :wink4: :wink4::mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

zapozyczone ze slaskich

MRC WIDEBODY S4

Panton w sasiegu reki filmik nie ?? :D

O w ciapkę..... :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

BTW, jeśli chodzi o narzeczoną i rękę :D

5_oto_reka_krolewny_glowa_smoka_reka_krolewny_glowa.jpg

Opublikowano
  • Autor

Mario powiem tak filmik jest praktycznie gotowy nie moge znalezc czasu zeby dorobic ostatnie szlify czyli napisy i takie tam

;)

moze jutro mi sie uda postaramy sie do konca tygodnia juz go opublikowac ale uprzedzam szalu nie ma aczkolwiek jest kilka fajnych momentow :P

Opublikowano

Mario powiem tak filmik jest praktycznie gotowy nie moge znalezc czasu zeby dorobic ostatnie szlify czyli napisy i takie tam

;)

moze jutro mi sie uda postaramy sie do konca tygodnia juz go opublikowac ale uprzedzam szalu nie ma aczkolwiek jest kilka fajnych momentow :P

:good: :good: :good: :good:

Czekam z niecierpliwością :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

eee zebyscie sie nie rozczarowali :(

ale za to jak z Pantonem zmontujemy sprzet ku*** to beda takie ujecia ze :D mucha nie siada komar nei kuca tylko bedziemy musieli ladnie sobie wszystko na spocie

przemyslec ustalic i dopiero zabrac sie do dzialania :D zrobimy maly story board i bedzie w pytke z montazem napewno pojdzie szybciej wiele sie nauczylem przy tym filmie :D

no i przy obrabianiu materialow do calej obrawy ESKA Music Awards :D :D :D ktora mialem okazje przygotowac :P

Opublikowano

ale za to jak z Pantonem zmontujemy sprzet ku*** to beda takie ujecia ze :D mucha nie siada komar nei kuca tylko bedziemy musieli ladnie sobie wszystko na spocie

przemyslec ustalic i dopiero zabrac sie do dzialania :D zrobimy maly story board i bedzie w pytke z montazem napewno pojdzie szybciej wiele sie nauczylem przy tym filmie :D

no i przy obrabianiu materialow do calej obrawy ESKA Music Awards :D :D :D ktora mialem okazje przygotowac :P

:wallbash: k**wa a mnie nie bylo jak byl krecony film ;( ale za to mam zaliczenie w indeksie :decayed:
Opublikowano
  • Autor

widzisz miales szczytny cel

mysle ze na nastepny sie zalapiesz :D

Opublikowano

o lol

Uwaga - podczas pisania wysłano 61 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?

zapozyczone ze slaskich

MRC WIDEBODY S4

Panton w sasiegu reki filmik nie ?? :D

maszyna zacna a film z d*py :thumbdown:

Opublikowano

dokładnie... :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

chodzilo o ujecia :D oragniemy lepsze :D

Opublikowano

no ba..... :>

Opublikowano

jakies qr..y chcialy mi dzialke okrasc i musialem na sygnale pedzic no tragedia po prostu

Opublikowano

już zaczynają :mysli:

Opublikowano

nom niestety :gwizdanie:

Opublikowano

wyobraźcie sobie u nas takie wyścigi :kox:

Na granicy śmierci

Opublikowano

wyobraźcie sobie u nas takie wyścigi :kox:

Na granicy śmierci

u nas mogliby na limanowskiego zrobic :kox: (przed remontem oczywiscie)