Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eeeeee tam jest fajnie :kox:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chriss Ty to masz problemy :D

Opublikowano
:D [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 14:09_________________________________________________jesień to powinna być w listopadzie a nie w lipcu :gwizdanie:
Opublikowano

:D [br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 14:09_________________________________________________jesień to powinna być w listopadzie a nie w lipcu :gwizdanie:

Potwierdzam, tu w GD też taki wrześnio-październik :disgust: :disgust: :disgust: :disgust:

Opublikowano

żeśta się czepili tej pogody :polew:

Opublikowano
:siema: ja to dzisiaj w robocie to bede do 22 najprawodopodobniej :confused4: musze wypusic 2 transporty na slaska i przyjac jeden w c**j duzy na poznan :confused4: ale za to do pracy sie przyturlalem na 11 :kox:
Opublikowano

A ja dopiero urlop od 27 :D bruno a to bedziesz na zlocie czy juz wybywasz?

Będę przecież ktoś mi musi checka wykasować

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 19:01_________________________________________________no to widze ze "se" bogadalem :D

Opublikowano

no se pogadałeś :polew:[br]Dopisany: 06 Lipiec 2011, 22:24_________________________________________________wszyscy odpoczywają po robocie chyba albo z babami na zakupach :decayed:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano
  • Autor

no kurde ja to mecz ogladalem i dzielnie dopingowalem a reszta to nie wiem moze wszyscy :jerk:

:facepalm:

Opublikowano

ja operat kompletuje :P a mecz tez ogladalem

Opublikowano
  • Autor

co to jest operat ?? :)

Opublikowano
:shocked:
Opublikowano

w skrocie stos papierow do niczego nie potrzebnych :P

Opublikowano

Siemano z wieczora Bandziory :hi: :hi: :hi:

A ja właśnie dotarłem do siebie do mieszkania po pierwszym swoim spocie w 3mieście :kox: :kox: :kox:

Powiem Wam tak - chłopaki z Trójmiasta są w pytkę jeża spoko :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

No i furaki niczego sobie: moje "ulubione" B7 Avanty w dizlu :cool1: :cool1: :cool1: (1.9 i 2.5), B6 1.8T (wyjebana w kosmos, chociaż przekładka z angola, ale wyjebana :slina: :slina: :slina: ), kolejna B6 w sedanie, B7 sedan też chyba 1.9 TDi :mysli: :mysli: :mysli:, jeden AEB B5, ale właściciel - Kolega Łepski, który BTW mnie zgarnął po drodze i dostarczył na miejsce na co dzień porusza się VW Jettą I i ma za***iste plany na mody odnośnie owej Jetty (trzymam kciuki :good: :good: :good:)

No i gospodarz "miejscówki", Olo (warsztatu na Orunii - o tu: http://az.gda.pl/ ), w trakcie swapa w B7 Avant na 3.0 TDi z B8 (240 KM) :blink: :blink: :blink::D )

I pewnie jeszcze kilka konkretnych furaków, których nie miałem okazji zobaczyć :naughty: :naughty: :naughty:

06072011004.jpg

06072011003.jpg

06072011002.jpg

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

znaczy sie ze nas juz nie lubisz ? :(

Opublikowano

znaczy sie ze nas juz nie lubisz ? :(

Ale czemu tak myślisz? :( :( :(

:D :D :D :D

Opublikowano

dobra Towarzystwo spadam w kime operat zrobiony jutro a wlasciwie dzis sie bronie i jak bedzie git wracam do Łodzi :D a w piatek do stalowej woli idzie oszalec.[br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 00:05_________________________________________________siema :) ale cisza z rana :D