Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mała rzecz a cieszy :naughty:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oj cieszy ale w ogole torun przerabany wloclawek tez a ile wypelzlo na dreoge z tymi suszarami tragedia

Opublikowano
  • Autor

ja tez dolecialem :) spoko i jak te logi gdzie dyskusja ?? zaraz podepne to pod top :P

Opublikowano

Seba moge dyskutowac gdybym wiedzial co one oznaczaja :D

Opublikowano
  • Autor

hhehehe no to moze podyskutujemy :D :D :D:decayed:[br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 23:21_________________________________________________a ja wstawie logi w odpowiedni dzial zobaczymy co tam inne madre glowy powiedza :P [br]Dopisany: 17 Lipiec 2011, 23:22_________________________________________________ :hi: :hi: :hi: :hi: :decayed:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
  • Autor

no i zaczynamy kolo fortuny od poczatku :wallbash: :wallbash: :wallbash::decayed:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

qrde wczoraj po 19 kierunek Emilia -> Łódź, prędkość przelotowa max 30km/h :disgust:

Opublikowano

Mili Państwo mam małe pytanko :wink4:

Jakim kolorem pomalować zaciski u siebie w "myszy" :?: :?: :?:

Tylko nie piszcie, że myszowaty :polew: :polew: pytam poważnie, a myślałem o czarnym macie :mysli: chyba, że ktoś ma jakiś lepszy pomysł :wink4: :wink4: :wink4:

Będę dźwięczny za jakieś podpowiedzi :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Mario ja mysle ze tylko i wylacznie czerwonym z tego wzgledu ze kazdy inny kolor ciemny tymbardziej czarny mat spowoduje to ze tego nie bedzie

widac a chyba taki hebel warto prezentowac wiec albo cos co bedzie widac np czerwony albo inny kolor ktory bedzie komponowal sie z felga no i oczywiscie

przydalyby sie nie wiem co to jest czy blaszki czy naklejki z oznaczneiami rs czy innymi od tego modelu zacisku :D

i bedzie gitez majonez :)

a moich logow od AVB nikt nie chce ruszyc chamstwo !!! :)

Opublikowano

Panowie potzrebuje info na temat A6 z '97 2,8 Q na co zwrocic uwage podczas zakupu i jaka cena jest przystepna za ten model :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

wiesz ze dostaniesz szlaban na lodzki jak to kupisz ?? :polew: :polew: :polew::decayed:

Opublikowano

wiesz ze dostaniesz szlaban na lodzki jak to kupisz ?? :polew: :polew: :polew::decayed:

ale nie nie koleszka jest w NRD i dzwonil zebym mu powiedzial na co patrzec przy zakupie :cool1:
Opublikowano
  • Autor

heheh :D spoko loko ja nie pomoge :D ale mysle ze podobnie jak na a4 ;)

Opublikowano

dobrze by bylo zeby DJ co nie co sie wypowiedzial :decayed:

Opublikowano
  • Autor

DJ to albo odsypia zeszly tydzien albo jedzie na ostro dalej w warsztacie :D

Opublikowano

DJ też chce kupić takie coś;D Na co zwrócić uwagę? Na to, kiedy był rozrząd zmieniany, czy w środku jest wypas, czy auto nie było jakoś specjalnie bite - standard;) Rozsądna cena? niecałe 4k euro, zależnie od rocznika i stanu - wiadomo. Jak mi znajdziecie za 1000e, to biorę od razu;D[br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 09:04_________________________________________________idę szamkowóz uposażać w silnik :tongue4:

Seba - Logi nie są złe, tylko te korekcje będziemy musieli wyregulować. Fajnie będzie, jak się jeszcze kilka osób w temacie wypowie;)

Opublikowano

na początek bym poprawił kąt synchronizacji :gwizdanie: