Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ku....wa siedze sobie w pracy i che juz wychodzic do domu a tu nagle dzwoni komora patrze.... :chytry: a tu dzwoni taki c**jek z Wa-wy(dyrektor) jakis tam nadzwyczajny :kox: i mi mowi panie Tomaszu przyznaliśmy panu premie i umowe na czas nieokreslony :dance: no to ja do niego p.tadeuszu to fantastycznie :decayed: a on do mnie mowi "Panie Tomaszu od dzisiaj to Tadek jestm" :polew: :polew: :polew: :polew: wiec sierpień jak dla mnie zaczal sie zajekurwawybiscie :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Panie Tomaszu radzę uważać i się pilnować.... mi jak ktoś proponuje przejście na TY (oczywiście w biznesie) to zapala się pomarańczowe światełko...nie daj się złapać na marchewkę :cool1:

bede mial na uwadze :good:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Mario

hmm w sumie to nei wiem czemu nie dziala skopiuj i wklej link w przegladarce :mysli:

Opublikowano

w każdej z nich szatan spoczywa :punk: :punk: :punk::evil: :evil: :evil:

dokładnie.....kox na maxa.... :drool: :thumbup: :thumbup:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 22:38_________________________________________________

Mario

hmm w sumie to nei wiem czemu nie dziala skopiuj i wklej link w przegladarce :mysli:

mi tam działa :tongue4:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 22:39_________________________________________________ :read:

Opublikowano
  • Autor
:decayed::hi: :hi: :hi:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Mario

bangla :wink4:

hehehehfaktycznie cena z kosmosu - może pozłacany sprzęt w środku :decayed: :decayed:

Opublikowano

To ja się witam i idę ratować świat od usterek motoryzacyjnych, a przy okazji podjąć próbę ratowania elektroniki w a6, bo się k****a nie chciało poprzednim właścicielom nakryć folią i w środku m.in. moduł komfortu pływa, a widać, że nie od dzisiaj, bo normalna pleśń na płytce i przeżarte ścieżki - ciekawe, co z tego będzie

Opublikowano

To ja się witam i idę ratować świat od usterek motoryzacyjnych, a przy okazji podjąć próbę ratowania elektroniki w a6, bo się k****a nie chciało poprzednim właścicielom nakryć folią i w środku m.in. moduł komfortu pływa, a widać, że nie od dzisiaj, bo normalna pleśń na płytce i przeżarte ścieżki - ciekawe, co z tego będzie

DJ zdolniacha jesteś - ogarniesz :wink4::good:

Myśl, o mnie :wink4:

Nie zależnie od tego jak TO brzmi :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

myślę, ale nie musisz mówić komplementów, żebyśmy skończyli Twoją robotę :tongue4:

Norah Jones Live Dont Know Why

Macie na dobry początek dnia - ja właśnie dopijam kawkę i lecę:)

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
  • Autor

a czy o mnie ktos tez pomysli ?? :rolleyes::embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

jak z kosmetykami ktos cos pomyslal ?

Opublikowano

a czy o mnie ktos tez pomysli ?? :rolleyes::embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Seba ja myślę, dodatkowo również o twojej :audi: tzn. jakie będą efekty to kuracji odmładzającej :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

taka pogoda z doopy chyba pieprze prace na dzisiaj i ide do domu w kimono :disgust: za tym komputerem spie :(

Opublikowano

czyli zmiana klysiu bo ja właśnie startuję do roboty :decayed: :decayed: :decayed:

:witch: :witch: narka :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Seba ja myślę, dodatkowo również o twojej :audi: tzn. jakie będą efekty to kuracji odmładzającej :naughty: :naughty: :naughty:

spoko w oko zdcjecia porobie i przed i po :D

musze jeszcze ten plyn do przygotowania powierzchni kupic dlatego pytalem czy ktos cos chce

bo ja dzisiaj to bede zamawial ...

Opublikowano

a ja dziś zaufałem prognozie pogody i wybrałem się rowerkiem do roboty... :chytry:

co za proroki w tych TV pracują :disgust::thumbdown: gdzie to słońce siępytam :dziura:

Opublikowano
  • Autor

heh na ursynowie w miare cieplo dojechalem do centrum pada :disgust:

Opublikowano

:hi:

Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885

pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć! :good:

Opublikowano
  • Autor
:good: :good: :good::naughty:
Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

rkwon, ja może będę miał taki kabelek, ale musisz poczekać do soboty, jak wrócę do EL i sprawdzę, bo ten mój zdaje się z jednej strony ma mini-USB :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

hmmm chyba to nie jest mozliwe ;)

to jest kabelek firewire wiec musi miec firewire>firewire tylko moze byc z jednej male z drugiej duze

usb na bank nie ;) jakbys mial to przekaz Pantonowi bo mnie nie bedzie niestety :(