Magdalenah Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 kuwa przez jedną jedyną śrubkę polegliśmy z tempomatem ........... ostatnia została i za cholerę nie dało się odkręcić..... ehhh życie no moj nadal w szufladzie :> mial jechać do BartS\a ale teraz to nie będę łba zawracać, zrobi się ...kiedyś
chriss Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 wróciłem. :> się coś dzieje dziś? to ciebie nie bylo a twój samochód stał (czwartek czy piątek) chyba na ul.Nowej przy Nawrot czyżby ktoś z Lotusa
Magdalenah Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 e tam było pięknie nie no deszcz był super ....cieplutki....aż się dałam zmoczyć po tym upale, byliśmy na Malince ale zdążyliśmy się ewakuować, bobasy zadki pomoczyły, a tu przed 18 burza
Magdalenah Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 po deszczyku się rośnie tak?? to będą spać dziś na balkonie
chriss Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 mnie też zmoczyło ale co tam przecież się nie rozpuszczę a miało być tak pięknie
Panton Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 chriss nie wszyscy polecą nad wielką wodę.... zapewniam Cię
Seba_LDZ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 :hi: lapek mi sie wysypal matryca nie chyta :/ mam nadzieje ze to styku tylko k**wa / jutro musze giac do serwisu bo poki co dzialam na hdmi zewnetrznym monitorze :/ kosztem tego ze nie mam tv :/ masakra kuzwa 2 lata i 3 miesiace heh dlatego gwarancja jest na 2 lata
Magdalenah Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 chriss nie wszyscy polecą nad wielką wodę.... zapewniam Cię ale może jakaś woda przyjdzie do nich :>
chriss Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 chriss nie wszyscy polecą nad wielką wodę.... zapewniam Cię to to ja wiem ze nie wszyscy ale wiem też że co niektórzy się wybierają :gwizdanie:sam się też zastanawiam [br]Dopisany: 07 Sierpień 2011, 22:05_________________________________________________ ale może jakaś woda przyjdzie do nich :> wóda
pjngwjn Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dobrze, że jako nowy nie musiałem jakichś chrzestów przechodzić :gwizdanie:
Panton Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dobrze, że jako nowy nie musiałem jakichś chrzestów przechodzić :gwizdanie: chłopie dorośnij... to nie gimnazjum
pjngwjn Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 w gimnazjum o ile dobrze pamiętam to kocili, ale to też mnie ominęło :gwizdanie: także pierwsze "koty" za płoty
Seba_LDZ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 oo powitac nowego [br]Dopisany: 07 Sierpień 2011, 23:16_________________________________________________zgram wszystko z lapka przygotuje go na serwis i ogarne wam recenzje z uzytkowania kosmetykow meguaiersa a narazie powiem tylko tyle :shocked: :naughty:
pjngwjn Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A no witam witam! To czekamy na te recenzje !!
Seba_LDZ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 to jeszcze chwile bo musze przegrac jakies 500 gb danych :/
Panton Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 te kosmetyki to klasa.... a do deski testowałem już różne specyfiki i Natural Shine Protectant (mleczko białe) jest poprostu mega kox... środek jak tym przejechałem to deska jak nowa... plastikowe manetki, radio.... za***isty towar
Seba_LDZ Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 chyba dzisiaj nie ogarne jeszcze 4 godziny do konca kopiowania
Panda z Teksasu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ohayoo :hi: :hi: Panda, widziałeś mnie dzisiaj na Aleksandrowkiej? Wyprzedziłeś mnie na wiadukcie, potem mrugałem Ci światłami na Limanowskiego, chciałem Cię dupnąć na Włókniarzy, ale przeleciałeś na późnopomarańczowym, to się już na czerwonym nie pchałem :decayed: :decayed: No tak myślałem że to Ty ale ja mam pecha do świateł bo zawsze co jestem przy sygnalizatorze to się czerwone zapala no i musze przejechać I po urlopie kurde znowu lecimy cały tydzień do roboty kurde:P
Rekomendowane odpowiedzi