Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no teraz to przesadziles :D:decayed::naughty:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kanu Tobie sie gejsza marzy chyba nie dziewica :polew: gdzieś jeszcze żyją takowe stworzenia :mysli: w dobie XXI w 38 letnia dziewica to już byłby zastanawiający przypadek......w klasztorze chyba :gwizdanie:

dziewicę to nawet już trudno w gimnazjum znaleźć.... :>

nie trudno, ujmijmy to tak.......można znaleźć nie dziewice , u mojej córki jest nawet mamusia 2 dzieci..... :kwasny:

Opublikowano

jak pracowałem w podstawówce to było sporo 6 klasistek co już były po swoim pierwszym razie... no cóż chciało się zachodu i wolności dawania du... w każdym wieku to się ma dzieci w wieku dzieci :naughty:

Opublikowano

jak pracowałem w podstawówce to było sporo 6 klasistek co już były po swoim pierwszym razie... no cóż chciało się zachodu i wolności dawania du... w każdym wieku to się ma dzieci w wieku dzieci :naughty:

albo synów co przyprowadzają chłopaków zamiast dziewczyn :)

Opublikowano

żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek :wink4:

Opublikowano
  • Autor

żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek :wink4:

no to juz kwestia gustu :D ja tam nie musze miec smaczka :P

Opublikowano
:hi: z popołudnia :decayed:[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 15:33_________________________________________________Grube tematy macie dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

każdy zaaaawalony robotą widać :D

Opublikowano

nie prawda ja się nudzę :tongue4:

Opublikowano

:hi:

a ja już w domku odpoczywam po robocie :tongue4:

Opublikowano

Mariusz moze szybciej ale mialem tak robote ustawiona bo przeciez dzwonili caly wczorajszy dzien a ze ja bylem po weselu to za bardzo nie wiedzialem co sie dzieje :)[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 17:55_________________________________________________a ze im wiecej km nabije sluzbowym tym wiecej robpy idzie do audi :D

Opublikowano
  • Autor

hehehe ten jaki spryciulek :D :D :D

Opublikowano

Mariusz moze szybciej ale mialem tak robote ustawiona bo przeciez dzwonili caly wczorajszy dzien a ze ja bylem po weselu to za bardzo nie wiedzialem co sie dzieje :)[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 17:55_________________________________________________a ze im wiecej km nabije sluzbowym tym wiecej robpy idzie do audi :D

Tomcio to gdzie trzeba donieść o tym procederze? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew:

zawsze znajdzie sie ktos zyczliwy :D

Opublikowano

mojego szefa rabiemy na wszystkie mozliwe sposoby:D mowimy mu tak jak dzisiaj ze w leczyzy nam zejdzie 4 godziny a bylismy 2 a kolejne dwie godziny robilismy swoje roboty tzw fufy :) za co on nam placi bo przeciez jestesmy u niego w czasie pracy jezdziemy jego autem za co onplaci za paliwo a nie wspomne ze jego sprzetem :D no i tak sie kreci jakos[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 19:44_________________________________________________ale jak by placil normalne pieniadze to by czlowiek tak nie kombinowal a takto trzeba sobie radzic[br]Dopisany: 09 Sierpień 2011, 19:45_________________________________________________zreszta jest swiadom zerobimy fufy ale nie wie na jaka skale :>

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

:beer1:

Opublikowano

Chriss-u jutro bede znal cene bo byl na uropie i tel mial wylaczony

Opublikowano

Chriss-u jutro bede znal cene bo byl na uropie i tel mial wylaczony

oki
Opublikowano
  • Autor

Bartek1605 bede w niedziele na spocie wiec dostaniesz kostmetiksy no chyba ze masz parcie to w lodzi bede w czwartek pozno ale w piatek jak chcesz to mozesz wpadac to dam Ci co trzeba :D