Seba_LDZ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 zw ide z psem siku bo na mnie warczy sik na Ciebie warczy psem ?? :polew: :polew: Seba jaka jest strona tego kolesia z tymi specyfikami? http://sklep.osconcepts.pl/reviews.php
MarianekZg Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 hmmm tylko cytat ?? :mysli: [br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 21:40_________________________________________________jak to poka poka ja tez chce !!!!!!!!!! ja nie pokaże ale moze Zlota ci pokaże aha witam Misie na fb [br]Dopisany: 17 Sierpień 2011, 21:42_________________________________________________ o czym wy w ogóle pitolicie a tak tam pitolimy z wieczora o zdjeciach :wink4:
Magdalenah Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Panie Dyzurny melduje wykonanie zadania---
Magdalenah Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 zaraz sprawdze :decayed: siku sprawdzisz?
Seba_LDZ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa heheh no ba a co ja nie sprawdze ?? a siku warczy jeszcze psem ??
Magdalenah Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 siku legło na wyrze koło mnie i hrapie jedynie Seba a ty na zlot nie lecisz?
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam po ciężkim dniu pracy :> Jutro kolejny taki, ale póki co - mam chwilkę, żeby posiedzieć przy kompie i posłuchać muzyki...Seba, Tomek - dzięki za reklamę, ciekawe, jak się odwdzięczę;p Koncesji bym sobie jeszcze nie dał, bo bym musiał w warsztat i sprzęt zainwestować konkretne pieniądze, ale niestety to nie przejdzie, przez opór ze strony rodzinki...
Seba_LDZ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Madziu nie polece kawalerski mam w sobote z ktorego nie wymigam sie bo i nawet nie moge DJ kurde flaszka konwersacja a jak nie to i my przyjedziemy
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ale wtedy jedna flaszka bedzie malo
Seba_LDZ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 ja tam reklamowo sluze pomoca sie dogadamy takze DJ walcz i nie przestawaj
Panton Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam po ciężkim dniu pracy :> Jutro kolejny taki, ale póki co - mam chwilkę, żeby posiedzieć przy kompie i posłuchać muzyki...Seba, Tomek - dzięki za reklamę, ciekawe, jak się odwdzięczę;p Koncesji bym sobie jeszcze nie dał, bo bym musiał w warsztat i sprzęt zainwestować konkretne pieniądze, ale niestety to nie przejdzie, przez opór ze strony rodzinki... nie ma co się napinać i trzeba spokojnie skałę drążyć..... z czasem zmięknął
Seba_LDZ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 dokladnie dzieci tak robia wierca dziure w brzuchu az wywierca i dopna swego nie wazne jaka metoda wazne ze skuteczna
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 sugerujesz, że mam na biegu dziecko robić? Hm..."na wnuka" sporo można osiągnąć
Gość SpongeBob Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 o tak robi moja siostra marudzi do upadlego a ja nie mam cierpliwosci do marudzenia i przegrywam na tym
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 bo my się unosimy honorem zwykle i nie wiercimy w brzuchu
Seba_LDZ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2011 no wlasnie wiec trzeba wiercic
Rekomendowane odpowiedzi