Kimi Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 co Ty tak tam kodzisz w tym C :cool1: pewnie kalkulator pisze na podstawie tutoriala :polew: :polew: [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 11:00_________________________________________________ co Ty tak tam kodzisz w tym C :cool1: pewnie kalkulator pisze na podstawie tutoriala wpadniesz do mnie na chatę to Ci pokaże na przykładzie kilku telefonów bo tak to dużo pisania Nie no, wiem, że coś poważnego kodzisz [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 11:08_________________________________________________ bry.....mam headache Trzeba było nie drinkować tyle :wink4: Albo walnąć rano klina :D
Magdalenah Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 jak walnę klina to kiedy te auto z Łodzi odbiorę ? :> spot dziś tam gdzie zafsze?
Kimi Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 jak walnę klina to kiedy te auto z Łodzi odbiorę ? :> spot dziś tam gdzie zafsze? Pewnie tak, a co, nie mów, że się wybierasz :D
Magdalenah Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 jak walnę klina to kiedy te auto z Łodzi odbiorę ? :> spot dziś tam gdzie zafsze? Pewnie tak, a co, nie mów, że się wybierasz :D ehe, się wybieram a dziatwę ktoś bierze? fajna pogoda tylko ze perspektywa biegającego po parkingu stada a w zasadzie pilnowania ich mnie ....z perspektywy wczorajszej ...mnie przeraża
Kimi Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 jak walnę klina to kiedy te auto z Łodzi odbiorę ? :> spot dziś tam gdzie zafsze? Pewnie tak, a co, nie mów, że się wybierasz :D ehe, się wybieram a dziatwę ktoś bierze? fajna pogoda tylko ze perspektywa biegającego po parkingu stada a w zasadzie pilnowania ich mnie ....z perspektywy wczorajszej ...mnie przeraża To ja zabiorę Nikolę. A do pilnowania będzie stado "wujków" :D
Magdalenah Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 wstrzymaj sie na razie o nie wiem czy stado będzie chciało jechać, nie pytałam a czasem wolą pościgać się na ps3 niż z mamusią wychodzić :>
Kimi Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 wstrzymaj sie na razie o nie wiem czy stado będzie chciało jechać, nie pytałam a czasem wolą pościgać się na ps3 niż z mamusią wychodzić :> Spoko, Nikola chyba i tak będzie chciała ze mną jechać :wink4:
Magdalenah Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 bo Misiaki wezmą swego kawalera :>
Seba_LDZ Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 http://www.sadistic.pl/go-go-dance-vt87703.htm
DeeJay_Kill Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Ściema;) Może by tak jednak zrobić grill/ognisko? Co do miejsca - stary stefańskiego/jana (na stefańskich słabo z wjazdem, bo rudzką remontują). Można jeszcze na rudzkiej górze zrobić na szczycie (warto dla widoku). Może Wy macie jeszcze jakieś propozycje miejsc? Mam nadzieję, że są chętni :>
chriss Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 pamietacie takie cuda ?? pamiętamy
Seba_LDZ Opublikowano 11 Września 2011 Autor Opublikowano 11 Września 2011 to co z tym spotem bo ja to tak nie w temacie bylem troszke tam gdzie zawsze czy gdzies ktos juz pojechal i cos sie dzieje i tylko ja o tym nie wiem :>
chriss Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 to co z tym spotem bo ja to tak nie w temacie bylem troszke tam gdzie zawsze czy gdzies ktos juz pojechal i cos sie dzieje i tylko ja o tym nie wiem :> ja też nic nie wiem,chyba tam gdzie zawsze
Bartas Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 cos zalotka mowila o ognisku ale ..... jak zawsze :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 U mnie mała zmiana planów na popołudnie, niestety nie dotrę na spota :no:
Panton Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 U mnie mała zmiana planów na popołudnie, niestety nie dotrę na spota :no: :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi