Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 22:53_________________________________________________Ja nie mogę...ile ona ma energii i wdzięku - i co najciekawsze, zupełnie nie przeszkadza jej to w byciu świetną saksofonistką :wink4:[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 23:04_________________________________________________http://www.wiocha.pl/158536,Oponki

:polew:

Opublikowano

dolecial :) czas operacyjny 2:30 :) znosnie :)

Opublikowano

dobry czas chyba :wink4:

Opublikowano

dolecial :) czas operacyjny 2:30 :) znosnie :)

dobry czas :good:

Opublikowano

nom nie bylo zle nie zapitalalem max 120 :) nie bylo nawet jak bo sporo ludzi jechalo ale nic sie nie korkowalo na dlugo takze mozna jechac

ehhh zeby tak sie wracalo ... ;) postaram sie zdjecia ogarnac moze jeszcze dzis dam znac oczywiscie :)[br]Dopisany: 11 Wrzesień 2011, 23:40_________________________________________________i co ze wszyscy spia znaczy sie ?

[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 01:47_________________________________________________ee to chyba tez ide :)

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

Seba też chcesz silikonem przelecieć dyliżans

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Widzę, że mnie sporo wczoraj ominęło, kurczę, za mało czasu w jeden weekend, żeby ogarnąć wszystkie tematy i trzeba wybierać :confused4: :confused4: :confused4:. Niestety, na spota już nie wystarczyło ;(

Opublikowano

Kimi jak mogłeś ty jako klubowicz i nasz przedstawiciel :bicz3:

Opublikowano

Widzę, że mnie sporo wczoraj ominęło, kurczę, za mało czasu w jeden weekend, żeby ogarnąć wszystkie tematy i trzeba wybierać :confused4: :confused4: :confused4:. Niestety, na spota już nie wystarczyło ;(

Nie becz tylko :> spoty jeszcze będą przecież a Ty faktycznie dla rodziny masz 2 dni w tygodniu TYLKO. [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 10:54_________________________________________________

Chriss ...tak na goły tyłek? przecież wiesz, że on ma niewielki i jak mu spuchnie to portek nie włoży i jak nas będzie reprezentował na tym Pomorzu ?

Opublikowano

Nie becz tylko :> spoty jeszcze będą przecież a Ty faktycznie dla rodziny masz 2 dni w tygodniu TYLKO. [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 10:54_________________________________________________

Chriss ...tak na goły tyłek? przecież wiesz, że on ma niewielki i jak mu spuchnie to portek nie włoży i jak nas będzie reprezentował na tym Pomorzu ?

:polew: przepraszam :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:mysli: :mysli: :mysli:

chyba nie rozumim ;)

Opublikowano

:mysli: :mysli: :mysli:

chyba nie rozumim ;)

albo silikon przelecieć na dyliżansie :mysli:

Opublikowano

nadal nie rozumiem :D:decayed:

Opublikowano

nadal nie rozumiem :D:decayed:

Sebuś normalnie Cię nie poznaję :mysli: ten drugi kawałek powinieneś "chwycić" z podtekstem :gwizdanie:[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 12:14_________________________________________________Tak przeglądam naszą galeryjkę i patrzę a tam równo rok temu też był grill we wrześniu :>

Opublikowano

ehhehee cos zakrecony jestem dzisiaj malo kumaty :D

ale juz skumalem i wole naturalne :P

hyhyhy no prosze czyli idealnie sie zlozylo :D[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2011, 12:20_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

bruno.jpg

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: