Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

paczek...wez no jakies jadlo przygotuj Bartus glodny :embarrassed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

tak sie nauczylem ze jak nie wiem co powiedziec to poprostu nic nie mowie wiec nic nie powiem :wstydliwy:

Opublikowano

dobra ja lece przyciąć komara, Pączuś pilnuj co by nam nikt żarówki nie zajumał :D

Opublikowano
  • Autor

no dobra ale co bys zjadl ?? :D [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 00:43_________________________________________________hehe spoko jak zawsze czujny jak nie ja to aka Pantonik :)

Opublikowano

wylecialem 16:30 yyy pozniej minus poltorej godziki na postoje na dzialce i stacji i w lodzi bylem 20:30 cos w ten desen czyli jakies bite 3 godzinki niecale lecialem czyli jeszcze do przyjecia :)[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 00:11_________________________________________________a Ty jak tam Tatus ?? :D

spoko loko.....dajemy radę :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 00:54_________________________________________________a jeszcze na ostatnim USG wszystko wskazywało na to, że będzie mały developer więc :thumbup: :drool: :dance:

Opublikowano
  • Autor

tak takze tego :D

Opublikowano

dobre te liny co zapodałeś...... a już o różnicy między Polską a Japonią nie wspomnę :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

sie wie tak przegladam co nowego sie pojawilo ale ogloszeni o sprzedaz tez mnie zabilo nie ma to jak zrobic nr do wyrywania za szyba auta :D:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 01:04_________________________________________________

wylecialem 16:30 yyy pozniej minus poltorej godziki na postoje na dzialce i stacji i w lodzi bylem 20:30 cos w ten desen czyli jakies bite 3 godzinki niecale lecialem czyli jeszcze do przyjecia :)[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 00:11_________________________________________________a Ty jak tam Tatus ?? :D

spoko loko.....dajemy radę :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 00:54_________________________________________________a jeszcze na ostatnim USG wszystko wskazywało na to, że będzie mały developer więc :thumbup: :drool: :dance:

o to chodzi Tata go dobrze przygotuje :D a i ja sluze pomoca w razie czego :)

Opublikowano

damy radę....... kodować musi :D

ps: wcale bym się nie zdziwił jak w PL ktoś wyjebałby mu szybkę by sobie urwać numerek... :polew: .

Opublikowano
  • Autor

:good: :good:

heheh ja tez nie :D patologia :D [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 01:14_________________________________________________ide na kozeteke :)

Opublikowano

patologia..... serio gdzie się człowiek nie ruszy to jest nienormalnie.... ale co się dziwić... w końcu kraj kwitnącej LIPY... :D

Opublikowano
  • Autor

heheh edokladnie i tym optymistycznym akcentem ide na wyro :D

Pozdro Luk :)

Opublikowano
:wink4:
Opublikowano
  • Autor
:good:
Opublikowano
:kawa:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Seba zapodałeś kilka niezłych tematów - troszkę się pośmiałem z rana :decayed: :decayed: :decayed::good: :good: :good:

Pantonik czyli nie 50/50 a już 100% :wink4: :wink4: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

:hi:

nom 100% to jak się urodzi..... wiadomo....ale szansa jest bardzo mała by nie był facet :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Napewno będzie facet :P

Czyli co dzisiaj nie jedziemy na Port? Jak tak to ja ide pięknie wyczyścić autko :P Raczej nie będe miał dostępu do neta tam :P więc jakby coś się zmieniło to chyba tylko sms:P Dj ma numer ale jak coś to 724-504-514

Opublikowano

Napewno będzie facet :P

Czyli co dzisiaj nie jedziemy na Port? Jak tak to ja ide pięknie wyczyścić autko :P Raczej nie będe miał dostępu do neta tam :P więc jakby coś się zmieniło to chyba tylko sms:P Dj ma numer ale jak coś to 724-504-514

ja chyba również będę :ad: :ad: :ad: "myszę" :wink4:

Opublikowano
:good: