Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

i ja sie przejade na myjnie :D

no a z tematow tez sie posmialem wczoraj heheeh ;)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Panton :good:

to ja tyż chyba niunie umyje, w tamten weekend glinkowałem to wystarczy tylko wodą opłukać i będzie cacy :decayed:

PS.glinka naprawdę daje rade :naughty:

Opublikowano
  • Autor

chetnie oblukam po glince to Twoje wymuskane cacuszko :D

Opublikowano

szczerze mówiąc to zbytnio się nie przyłożyłem do tego glinkowania ale różnica jest :decayed:

Seba dzięki za glinkę :notworthy:

Opublikowano

szczerze mówiąc to zbytnio się nie przyłożyłem do tego glinkowania ale różnica jest :decayed:

:bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: jak już robić to porządnie :wink4: :wink4:

Opublikowano

oj tam oj tam :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

:bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: jak już robić to porządnie :wink4: :wink4:

dobrze gada robic to porzadnie :)

kurde tak sie zbieram i sie zebrac nie moge moze bym gdzies jakies zdjecia popstrykal hmmm :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 12:33_________________________________________________hmmm moze ty by sie jakas sesje strzelilo http://www.mmlodz.pl/blog/entry/263113/%C5%BBwirownia+przy+Brzezi%C5%84skiej.html :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 12:34_________________________________________________lo kurde sporre to :D

moze by tam pojechac

http://maps.google.pl/maps?q=google+maps+brzezi%C5%84ska+190&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471bcc64a0931f67:0x58ed566a81f159cd,Brzezi%C5%84ska+190,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&gl=pl&ei=B7N9TsTKLKW70QX2p9TbDw&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CCMQ8gEwAA

Opublikowano

[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 12:37_________________________________________________

Seba ja jutro będę po Amway-u możemy jakieś foty mojej myszy cyknąć, może Port jutro, może to co proponujesz czyli żwirownia :naughty: :naughty: :naughty:

Ja się piszę :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

hehe spoko trzeba tylko pomyslec gdzie :)

ja moze tez sie zaraz z awayuye :P

dobra szuszam zwloki moze podjade tam na ta brzezinska zobaczyc

do pozniej

:) pozdro

Opublikowano

umyty :P

[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 13:44_________________________________________________Kumpel chce kupić A3 w dieslu jest jakaś opcja żeby jeżdzić z kompem i podłączać te autka zeby było widać co jest nie tak?

Ma na sprzedaż Passata 1,9 tdi 130 koni 2003 rok, czy jest możliwości podłączenia pod Vaga i zrobienia jakiegoś wydruku ?

Opublikowano
  • Autor

bylem zwiedzilem i lipton zwirownia jest zamknieta nie dalo rady wjechac cieciu mnie dyskretnie wyprosil ;)

heh musze poszukac czegos na zdjecia moze by cos pstryknac jutro kurde tylko gdzie :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 15:07_________________________________________________ul. Tymienieckiego

Księży Młyn

żwirownia w Andrzejowie

Dell nocą

http://maps.google.pl/maps?hl=pl&client=firefox-a&hs=Avn&rls=org.mozilla:pl:official&q=google+maps+ul.+Szaniawskiego+5&gs_upl=2030l2563l0l3426l2l2l0l0l0l0l286l506l2-2l2l0&um=1&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x471bcd4c8a27acb9:0xae06ef50509c4863,Jerzego+Szaniawskiego+5,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&gl=pl&ei=sNp9TtbuKMit0QXNn-wH&sa=X&oi=geocode_result&ct=title&resnum=1&ved=0CCMQ8gEwAA tu sa jakies zwirownie tez i bocznice[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 15:28_________________________________________________lo kuzwa no to sobie pogadalem widze :)

no nic moze cos w nocy ustrzele :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 18:10_________________________________________________eee to spadam :hi:

Opublikowano
  • Autor

nijak jak widac :) pewnie innym razem polecimy na karty jesli o to pytasz bo jesli nie o to to poczekam az zapytasz i dopiero powiem :P[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 18:53_________________________________________________no dobra to znikam pozdro do pozniej

Opublikowano

Pytam o to jak z jutrem czyli czy Port czy Pasaż, czy zwykły spot czy Grill spot, czy na 18 czy wcześniej :P

Opublikowano

:mysli:

a może pl.Dąbrowskiego przy Łódzkiej waginie :naughty:

Opublikowano

ja PIER.... :kwasny: w polsce nie ma nie bitych samochodów. po prostu nie ma. :confused4:

Opublikowano

same salonówki :polew:

Opublikowano

aso bursiak raczej wskazuje na co innego ;)

Opublikowano

aaa ten, on jest dobry chachment :polew:

Opublikowano

Pany może jutro zrobimy spota w Porcie, kto będzie chciał to polata kartem, kto będzie chciał to pokibicuje i będzie gitez majonez :good::decayed: :decayed: :decayed: