Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Seba_LDZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

a to i ja sie dolacze do rozmowy a co :P[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 18:59_________________________________________________

zawsze i wszędzie byli, są i będą równi i równiejsi :gwizdanie:

dokladnie :) [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 19:00_________________________________________________no ale co za problem jest zeby zedytowac pw dostane od kogos da sie to zrobic w minute tyle ze nie da sie tego wyslac wiec bzdura :)

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 19:06_________________________________________________a widzieliscie ze naszego filmu juz jest 417 wyswietlen ?? :D:P

hehe ja juz bronka otworzylem :) sie chlopaki zapetla i tyle z tego wyjdzie

ja tam nie widze problemu Hugo powinien odnalezc oryginalen wiadomosci i tyle :) i po sprawie :)

rozwojowy wątek[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 19:09_________________________________________________są lepsi niż nasi spamerzy :polew:

heheh swoja droga przerabianie pw i wysylanie screena do admina to niezle lamerstwo tak to moge zaraz napisac jakies bzdury ze polowa ludzi

mnie obrazila wyzywajac i wyslac screeny do Huga :D a co to za problem chwile potrzeba zeby to przygotowac ;) heheh bez sensu

tak czy siak nie wysle za pomoca opcji zglos moderatorowi zmienionej wiadomosci :) screena owszem [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 19:21_________________________________________________http://www.sadistic.pl/kostium-na-halloween-vt91210.htm?sid=d8067ecd6eb4ec66c2162b8612b63f19

hahahahah kurde wesolo sie robi w tamtym watku :D Pantonik zaraz kropka przytuli hehehehhe :D nie to zeby racji nie mial ;):decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 26 Październik 2011, 19:27_________________________________________________wlaczcie sobie tvp sport ja sie wlasnie dowiedzialem ze my mamy damska reprezentacje polski w pilce noznej :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

eee tam olewka co sie narazac kazdy ma prawo glosu nie mozna byc pipka i siedziec z tylu jak masz cos do powiedzenia a sie boisz ;) heheh :P

widzialem ... nie rozumiem ... nie ogarniam ... zolci to nie ludzie ... nie wiem ...