Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja chcialbym zeby ktos mi sie otarl o drzwi przednie pasazera ehh

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mnie dzisiaj też gościu chciał znowu przez cały bok przejechać ale w ostatniej chwili odbiłem :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

huh seba wspolczuje :/

[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 17:03_________________________________________________oo Pany czesci do wozka dojechaly wlasnie :D

no jak juz z tego co mam nie bedzie dzialac idealnie to normalnie nei tykam sie kamery do konca zycia :D

bedzie w pyte juz to widze :D :D :D:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Kur*a mać, je*ana Łódź. Gościu mi przy*ebał w lewy bok i mam załatwiony cały bok od przednich drzwi do tyłu :confused4:

:kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: :kwasny: ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Teoretycznie dobrze, że nie z twojej winy a z drugiej to po prostu szkoda autka i już :confused4: :confused4: :confused4:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 17:31_________________________________________________

huh seba wspolczuje :/

[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 17:03_________________________________________________oo Pany czesci do wozka dojechaly wlasnie :D

no jak juz z tego co mam nie bedzie dzialac idealnie to normalnie nei tykam sie kamery do konca zycia :D

bedzie w pyte juz to widze :D :D :D:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

:naughty: :naughty: :naughty::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nom dokladnie przyslowiowe szczescie w nieszczesciu

jutro bede dalej modzil wozek ale tym razem juz nie ma opcji ze bedzie zle :D :D :D

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 17:33_________________________________________________nom mam prety gwintowane 6 oraz 8 , nowe mocowania gwintowane :D no wogole wypas jak c**j :P

Opublikowano

nom dokladnie przyslowiowe szczescie w nieszczesciu

jutro bede dalej modzil wozek ale tym razem juz nie ma opcji ze bedzie zle :D :D :D

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 17:33_________________________________________________nom mam prety gwintowane 6 oraz 8 , nowe mocowania gwintowane :D no wogole wypas jak ch*** :P

jak byscie szukali kogos od efektow specjalnych do walcie smialo :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

nie ma co sie smiac tylko trzeba zmontowac jakiegos klapsa fajnego

big.212349.14035D1E-A309-4ECB-A580-A0189FA1259B.jpg

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Seba zlecimy się jutro na kilka minutek :?: - ok 13.00 będę w Łodzi :cool1:

Opublikowano

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

kłysiu ty masz już sporo wolnego to pewnie ogień na tłoki :drunk: :drunk: :decayed: :decayed:

Opublikowano

kłysiu ty masz już sporo wolnego to pewnie ogień na tłoki :drunk: :drunk: :decayed: :decayed:

:naughty:
Opublikowano

Ja dzisiaj nic, jutro też nic a w niedzielę to na pewno nic bo w Poniedziałek do pracy - Trzeźwy Weekend :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Ja dzisiaj nic, jutro też nic a w niedzielę to na pewno nic bo w Poniedziałek do pracy - Trzeźwy Weekend :decayed: :decayed: :decayed:

nied mozliwe :shocked::tongue4:
Opublikowano
  • Autor

Mariano mysle ze damy rade :) tyle ze nie wiem czy do 13 ej ogarne swoj wozek bo panele klade :) no ale zobaczymy moze sie uda :D

Opublikowano
:hi: To klys trzeba sie ustawic jutro na jakos wlaszeczke :naughty:
Opublikowano

nie wierze i to jeszcze dziś :polew:

Opublikowano

Kurcze ja tu już widzę ze za mało piwa kupiłem na dziś a ten nie pije CALY WEEKENT :polew:

Opublikowano

nie ma ktos radia cd na opylke ????

Opublikowano

taka przeróbka,gościu przerobił auto i swoją Panią http://moto.allegro.pl/listing.php/showcat?a_enum[16]=4&a_text_i[1][0]=&a_text_i[1][1]=&a_text_i[4][0]=&a_text_i[4][1]=&a_text_i[5][0]=&a_text_i[5][1]=&id=149&listing_sel=2&listing_interval=9&postcode_enabled=0&state=5&order=p&p=2&price_from=15000&price_to=30000&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E

Opublikowano

Robert coś źle skopiowałeś - nie bangla :no: :no: :no::decayed: :decayed: :decayed: