Magdalenah Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Ohayoo :hi: A mnie dzisiaj Intercity zafundowało w nocy wycieczkę krajoznawczą Pewnie coś tam musiał wiaterek na Pomorzu pospuć, bo o 2 w nocy dojechałem tylko do Bydgoszczy, po czym Pan Konduktor radośnie zakomunikował, że nie jedziemy dalej do Gdańska, ale... na Mazury I wrócilismy sobie kulturalnie do Torunia, potem była Iława i malownicza kraina 1000 jezior za oknem Summa sumarum wylądowałem na miejscu o 8:50, czyli akurat zdążyłem dojechać do mojego pokoju, rzucić torbę, umyć się, wypic kawę i do pracy. Spędziłem dzisiaj w TLK prawie 13 godzin (zamiast rozkładowych 8) :D o_O ja pikole[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 13:14_________________________________________________ witam od poniedziałku, spocik udany aczkolwiek chyba wesja ciasteczko i kawka z pogaduchami byłaby fajna za tydzien termos i ciacha zabieramy ze sobą
bartek1605 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 idziemy na jadło i niema wacka
Kimi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Ohayoo :hi: A mnie dzisiaj Intercity zafundowało w nocy wycieczkę krajoznawczą Pewnie coś tam musiał wiaterek na Pomorzu pospuć, bo o 2 w nocy dojechałem tylko do Bydgoszczy, po czym Pan Konduktor radośnie zakomunikował, że nie jedziemy dalej do Gdańska, ale... na Mazury I wrócilismy sobie kulturalnie do Torunia, potem była Iława i malownicza kraina 1000 jezior za oknem Summa sumarum wylądowałem na miejscu o 8:50, czyli akurat zdążyłem dojechać do mojego pokoju, rzucić torbę, umyć się, wypic kawę i do pracy. Spędziłem dzisiaj w TLK prawie 13 godzin (zamiast rozkładowych 8) :D o_O ja pikole[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 13:14_________________________________________________ witam od poniedziałku, spocik udany aczkolwiek chyba wesja ciasteczko i kawka z pogaduchami byłaby fajna za tydzien termos i ciacha zabieramy ze sobą Za dwa tygodnie też się piszę. Niestety, ale z powodów rodzinnych jestem zmuszony do powrotu do EL. To są moje ostatnie dwa tygodnie w GD. :confused4:
Kimi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 będzie dobrze .. No innego rozwoju sytuacji nie dopuszczam :confused4:
Panda z Teksasu Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Kimi to rezygnujesz z pracy tam? Seba a Ty cos z padleem moim nagrywales? I zaraz konieec roboty:D
Kimi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Kimi to rezygnujesz z pracy tam? Tak.
Bartas Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 uu szkoda Kimiaszek opowiadaj co sie dzieje to moze my tutaj pomozemy rodzinie a ty bedziesz spokojnie pracowal
Kimi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 uu szkoda Kimiaszek opowiadaj co sie dzieje to moze my tutaj pomozemy rodzinie a ty bedziesz spokojnie pracowal Bartas, dzięki za chęci, ale niestety, nie ma takiej możliwości.
Seba_LDZ Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 nie dobrze kurde :/ mam na uwadze Twoja specjalizacje jak bede cos slyszal dam znac odrazu[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 15:11_________________________________________________jak to sie mowi nie ma tego zlego
Kimi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 nie dobrze kurde :/ mam na uwadze Twoja specjalizacje jak bede cos slyszal dam znac odrazu I wzajemnie. Coś Seba musimy "pokombinować" :mysli:
Seba_LDZ Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 ja to wiesz jestem jak najbardziej za musze strone skonczyc a nadal sie z nia jebe ;/ ale juz widac swiatelko moze Ci cos dzis podesle [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 15:36_________________________________________________Wiejska dyskoteka. Naprany drechu zabiera mikrofon DJ-owi i krzyczy : - Zooośka!!! Tooo jestt ten moooment, w któryyym muszęęę ci coś powiedzieć !! Zośka (solarne blondi) stoi na środku sali otoczona koleżankami. Łzy radości pojawiają się w jej oczach. - Zooośka!! Zabieraaaj dupęęę. Jedzieeemy do mnieee sięę ruchać!
Kimi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 ja to wiesz jestem jak najbardziej za musze strone skonczyc a nadal sie z nia jebe ;/ ale juz widac swiatelko moze Ci cos dzis podesle [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 15:36_________________________________________________Wiejska dyskoteka. Naprany drechu zabiera mikrofon DJ-owi i krzyczy : - Zooośka!!! Tooo jestt ten moooment, w któryyym muszęęę ci coś powiedzieć !! Zośka (solarne blondi) stoi na środku sali otoczona koleżankami. Łzy radości pojawiają się w jej oczach. - Zooośka!! Zabieraaaj dupęęę. Jedzieeemy do mnieee sięę ruchać! :polew: :polew: [br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 15:40_________________________________________________ A stronę kończ i szukamy "klyentów" :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 nom taki plan a tymczasem lece na silke:) dzisiaj klata moze w koncu targne 100 na ostatnia serie i tricepsik moze ze 40 na lamanej wpadnie no nic zobaczymy tak czy inaczej dzisiaj ostro mozdze chocby do piatku bez spania
Kimi Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 nom taki plan a tymczasem lece na silke:) dzisiaj klata moze w koncu targne 100 na ostatnia serie i tricepsik moze ze 40 na lamanej wpadnie no nic zobaczymy tak czy inaczej dzisiaj ostro mozdze chocby do piatku bez spania
mar_92 Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Jeśli ktoś ma ochotę na podniesienie mocy w swoim aucie, za małe pieniądze http://moto.allegro.pl/turbinka-turbina-strumienica-turbo-jet-i1935741040.html :nabijasie: http://moto.allegro.pl/turbinka-x-2-turbina-strumienica-biturbo-jet-i1934737447.html
Seba_LDZ Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 http://www.sadistic.pl/temat-o-cyganach-vt94147.htm film mnie zabil
klysek Opublikowano 28 Listopada 2011 Opublikowano 28 Listopada 2011 Ej Zalotka_LDZ umiwsz sie ze mna na randke :cwaniak1:
Seba_LDZ Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Opublikowano 28 Listopada 2011 Ej Zalotka_LDZ umiwsz sie ze mna na randke :cwaniak1: heheheh no i d*pa zbita przy 95 na klaciestrzelil mi lokietek :/ dobrze ze mialem asekuracje i mnie sztanga nie zabila :/ yhhh k**wa :/ no i d*pa zlamany pewnie nie jest ale napierdala na potege :/ zycie
Rekomendowane odpowiedzi