Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

A mnie dzisiaj Intercity zafundowało w nocy wycieczkę krajoznawczą :D

Pewnie coś tam musiał wiaterek na Pomorzu pospuć, bo o 2 w nocy dojechałem tylko do Bydgoszczy, po czym Pan Konduktor radośnie zakomunikował, że nie jedziemy dalej do Gdańska, ale... na Mazury :D

I wrócilismy sobie kulturalnie do Torunia, potem była Iława i malownicza kraina 1000 jezior za oknem :D

Summa sumarum wylądowałem na miejscu o 8:50, czyli akurat zdążyłem dojechać do mojego pokoju, rzucić torbę, umyć się, wypic kawę i do pracy.

Spędziłem dzisiaj w TLK prawie 13 godzin (zamiast rozkładowych 8) :D :D :D

o_O ja pikole[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 13:14_________________________________________________ :hi: witam od poniedziałku, spocik udany aczkolwiek chyba wesja ciasteczko i kawka z pogaduchami byłaby fajna :D za tydzien termos i ciacha zabieramy ze sobą :polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

idziemy na jadło i niema wacka

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

A mnie dzisiaj Intercity zafundowało w nocy wycieczkę krajoznawczą :D

Pewnie coś tam musiał wiaterek na Pomorzu pospuć, bo o 2 w nocy dojechałem tylko do Bydgoszczy, po czym Pan Konduktor radośnie zakomunikował, że nie jedziemy dalej do Gdańska, ale... na Mazury :D

I wrócilismy sobie kulturalnie do Torunia, potem była Iława i malownicza kraina 1000 jezior za oknem :D

Summa sumarum wylądowałem na miejscu o 8:50, czyli akurat zdążyłem dojechać do mojego pokoju, rzucić torbę, umyć się, wypic kawę i do pracy.

Spędziłem dzisiaj w TLK prawie 13 godzin (zamiast rozkładowych 8) :D :D :D

o_O ja pikole[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 13:14_________________________________________________ :hi: witam od poniedziałku, spocik udany aczkolwiek chyba wesja ciasteczko i kawka z pogaduchami byłaby fajna :D za tydzien termos i ciacha zabieramy ze sobą :polew:

Za dwa tygodnie też się piszę.

Niestety, ale z powodów rodzinnych jestem zmuszony do powrotu do EL.

To są moje ostatnie dwa tygodnie w GD. :confused4: :confused4: :confused4:

Opublikowano
:good: będzie dobrze ..
Opublikowano

:good: będzie dobrze ..

No innego rozwoju sytuacji nie dopuszczam :confused4: :confused4: :confused4:

Opublikowano

Kimi to rezygnujesz z pracy tam?

Seba a Ty cos z padleem moim nagrywales?

I zaraz konieec roboty:D

Opublikowano

Kimi to rezygnujesz z pracy tam?

Tak.

Opublikowano

uu szkoda Kimiaszek :( opowiadaj co sie dzieje to moze my tutaj pomozemy rodzinie a ty bedziesz spokojnie pracowal

Opublikowano

uu szkoda Kimiaszek :( opowiadaj co sie dzieje to moze my tutaj pomozemy rodzinie a ty bedziesz spokojnie pracowal

Bartas, dzięki za chęci, ale niestety, nie ma takiej możliwości.

Opublikowano

no to na silke pochodzimy :polew:

Opublikowano
  • Autor

nie dobrze kurde :/

mam na uwadze Twoja specjalizacje jak bede cos slyszal dam znac odrazu[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 15:11_________________________________________________jak to sie mowi nie ma tego zlego

Opublikowano

nie dobrze kurde :/

mam na uwadze Twoja specjalizacje jak bede cos slyszal dam znac odrazu

:notworthy:

I wzajemnie.

Coś Seba musimy "pokombinować" :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

ja to wiesz jestem jak najbardziej za musze strone skonczyc a nadal sie z nia jebe ;/ ale juz widac swiatelko moze Ci cos dzis podesle ;)[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 15:36_________________________________________________Wiejska dyskoteka. Naprany drechu zabiera mikrofon DJ-owi i krzyczy :

- Zooośka!!! Tooo jestt ten moooment, w któryyym muszęęę ci coś powiedzieć !!

Zośka (solarne blondi) stoi na środku sali otoczona koleżankami. Łzy radości pojawiają się w jej oczach.

- Zooośka!! Zabieraaaj dupęęę. Jedzieeemy do mnieee sięę ruchać!

Opublikowano

ja to wiesz jestem jak najbardziej za musze strone skonczyc a nadal sie z nia jebe ;/ ale juz widac swiatelko moze Ci cos dzis podesle ;)[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 15:36_________________________________________________Wiejska dyskoteka. Naprany drechu zabiera mikrofon DJ-owi i krzyczy :

- Zooośka!!! Tooo jestt ten moooment, w któryyym muszęęę ci coś powiedzieć !!

Zośka (solarne blondi) stoi na środku sali otoczona koleżankami. Łzy radości pojawiają się w jej oczach.

- Zooośka!! Zabieraaaj dupęęę. Jedzieeemy do mnieee sięę ruchać!

:polew: :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 28 Listopad 2011, 15:40_________________________________________________

A stronę kończ i szukamy "klyentów" :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

nom taki plan :)

a tymczasem lece na silke:) dzisiaj klata moze w koncu targne 100 :P:D na ostatnia serie ;)

i tricepsik :) moze ze 40 na lamanej wpadnie no nic zobaczymy tak czy inaczej dzisiaj ostro mozdze chocby do piatku bez spania :D

Opublikowano

nom taki plan :)

a tymczasem lece na silke:) dzisiaj klata moze w koncu targne 100 :P:D na ostatnia serie ;)

i tricepsik :) moze ze 40 na lamanej wpadnie no nic zobaczymy tak czy inaczej dzisiaj ostro mozdze chocby do piatku bez spania :D

:good:

Opublikowano
Opublikowano

Ej Zalotka_LDZ umiwsz sie ze mna na randke :boobs::buziak::pociesz: :cwaniak1:

Opublikowano
  • Autor

Ej Zalotka_LDZ umiwsz sie ze mna na randke :boobs::buziak::pociesz: :cwaniak1:

heheheh :D

no i d*pa zbita przy 95 na klaciestrzelil mi lokietek :/ dobrze ze mialem asekuracje i mnie sztanga nie zabila :/

yhhh k**wa :/ no i d*pa zlamany pewnie nie jest ale napierdala na potege :/

zycie ;)