Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

bo nie wiem o jaka Kimiemu chodzi

Ok. 20kg waży gryf Olimpijski o dł. 220cm i fi 50mm, bez zacisków.

Opublikowano

No to ta 1.5 metra waży gdzieś tak z 15kg.

Opublikowano
  • Autor

sa tez o tej samej dlugosci ale mniejszym przekroju i maja kolo 16-17 kg

Opublikowano

O,taki:

150cm.jpg

Opublikowano
  • Autor

Długość całkowita: 180 cm,

- Długość części chwytnej: 125 cm,

- Długość części na ciężary: 27,5 cm,

- Średnica: 28 mm,

- Waga: 10 kg,

sa naprawde rozne gryfy[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:39_________________________________________________dlugi moze byc wazna jest srednica[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:39_________________________________________________jesli taki jak tu

zestaw-gryfow-i-obciazen-179-kg.jpg

ale wazna jest srednica bo zdjecie Ci tego nie powie ;)

ten ze zdjecia wyzej ma 10 kg

Opublikowano

Tylko nie gwintowany, ale gładki, gdzie obciążenia blokuje się takimi sprężynowymi zaciskami. średnica około 3 cm, tych końcówek co się zakłada obciążenia tak z 6, może 7 cm

Opublikowano
  • Autor

7 cm srednicy ?? bankowo nie :D albo ma 2,8 cm :) albo ok 5 max :) jak 2,8 to ok 10 gk gryf jak ok 5 cm srednicy ok 20 kg wagi

Opublikowano

ja mowie ile bylo u mnie na silce bo pytalem :D na laweczce na gryf zaozylem po 15 na strone i ciezko bylo wiec poszedlem az sie dowiedziec ile ma gryf :D

Opublikowano

7 cm srednicy ?? bankowo nie :D albo ma 2,8 cm :) albo ok 5 max :) jak 2,8 to ok 10 gk gryf jak ok 5 cm srednicy ok 20 kg wagi

7 na końcach tam gdzie się zakłada obciążenia, ale to tak "na oko", jak będę w środę na siłce, to jakoś palcem pomierzę i potem w domu linijką ten palec :D

[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 11:52_________________________________________________

ja mowie ile bylo u mnie na silce bo pytalem :D na laweczce na gryf zaozylem po 15 na strone i ciezko bylo wiec poszedlem az sie dowiedziec ile ma gryf :D

No dokładnie, ja też założyłem po 10 najpierw i kurde spuchłem od razu, musiałem zmniejszyć :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ok dobra mowie gryf gryfowi nie rowny u mnie sa dwa dlugie te olimpijskie jedenma 22 kg drugi 17 sa takie same roznia sie srednica nie koncowek tylko

tu gdzie trzymasz dlonie :) a ja na rozgrzewke zakladam po 20 na strone :P[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 12:02_________________________________________________i tylko na grubszym na tej 22 kg bo po prostu wygodniej w dloni lezy tamten jest znacznie cienszy i jakos c**jowo sie trzyma pozatym ugina sie mocno przy 90 kg ;)

Opublikowano

ok dobra mowie gryf gryfowi nie rowny u mnie sa dwa dlugie te olimpijskie jedenma 22 kg drugi 17 sa takie same roznia sie srednica nie koncowek tylko

tu gdzie trzymasz dlonie :) a ja na rozgrzewke zakladam po 20 na strone :P[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 12:02_________________________________________________i tylko na grubszym na tej 22 kg bo po prostu wygodniej w dloni lezy tamten jest znacznie cienszy i jakos c**jowo sie trzyma pozatym ugina sie mocno przy 90 kg ;)

Ja jebe, 90 kilo to jakby mnie przygniotło, to by mnie chyba wycisnęło jak banana ze skórki

Opublikowano

damy rade kimi wezmiemy 200 :P

Opublikowano

damy rade kimi wezmiemy 200 :P

Chyba w pięciu... :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

eee nie przesadzaj :) we 2 bysmy dzwigneli na miekko :D

Opublikowano

Jakie rozważania wogóle dzisiaj :) Każdy gryf olimpijski czyli prosty fi 50 waży 20 kg. Gryfy fi 29, 29 ważą różnie w zależności od długości, mój np waży tylko 8 kg

Opublikowano

Jakie rozważania wogóle dzisiaj :) Każdy gryf olimpijski czyli prosty fi 50 waży 20 kg. Gryfy fi 29, 29 ważą różnie w zależności od długości, mój np waży tylko 8 kg

Ale ta średnica 5cm to w którym miejscu jest mierzona? Tam, gdzie się łapie łapami? :mysli:

Opublikowano

fi 50 jest tam gdzie nakładasz obciążenie, tam gdzie trzymasz rękami olimpijski ma też około 3 cm

Opublikowano

fi 50 jest tam gdzie nakładasz obciążenie, tam gdzie trzymasz rękami olimpijski ma też około 3 cm

Aha, no to może i by się zgadzało, choć na oko wyglądało mi to na minimum 6 cm.

Opublikowano

Zdj%2525C4%252599cie0162.jpg

Ten waży 8 kg, długość 180 cm[br]Dopisany: 06 Grudzień 2011, 12:50_________________________________________________I to widzę że z nakrętkami waży 8 kg.

Mam ten dokładnie: http://www.bcaa.pl/inni/gryf_gwintowany_prosty_28mm_182cm_1016.html