Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra, to ja sie przejade i jak bedzie kilku chetnych na knajpke, to najwyzej zainwestuje w tel. do klysiow.

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: lece na siłownia pakować bajcepsy. To jakbyście coś wykminili w środku tygodnia ze spotem jakimś to dajcie znać, chętnie się pokażę
Opublikowano

Doleciał :hi:

Ale zimnawo dzisiaj było :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

nie bylo tak zle - rok temu o tej porze chyba snieg padal :wink4:

Opublikowano

nie bylo tak zle - rok temu o tej porze chyba snieg padal :wink4:

i nawet snieg byl na swieta chyba a w tym roku to moze z tym byc slabo

Opublikowano

eloszka ludziska :)

mam pytanko czy na spocika ktos ma lapka i kabelek zeby podlaczyc autko i sprawdzic co nieco ?? :)

Opublikowano

no jak się zapowiesz wcześniej że przyjedziesz i powiesz żeby ktoś wziął to pewnie się znajdzie ale teraz to nie wiem kiedy będzie spot bo święta wypadają a potem nowy rok wypada więc nie wiem jak to się poukłada, co prawda nie mogę mówić za innych ale mnie na pewno nie będzie przynajmniej 25 a 1 to się okaże jeszcze

Opublikowano
  • Autor

czas operacyjny 2 godzinki :)[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:06_________________________________________________

eloszka ludziska :)

mam pytanko czy na spocika ktos ma lapka i kabelek zeby podlaczyc autko i sprawdzic co nieco ?? :)

a kolega to na spocie byl kiedys ?? bo jak nie to taka usluga kosztuje 349,99 netto :D

[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:07_________________________________________________a no i ja wystawiam fakturke :D:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:18_________________________________________________hmm moze i moznaby zrobic spota wieczorem w czwartek ?? :naughty: :naughty: :naughty:

moze jakby pogoda dopiala tzn bez deszczu to by sie jakies ujecie skrecilo ?? :P gdzies na lksie czy cos :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:20_________________________________________________i co ze niby juz jestem sam ??[br]Dopisany: 18 Grudzień 2011, 23:21_________________________________________________ :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :decayed::kox:

Opublikowano

oddychaj :gwizdanie:

Opublikowano

Ja jestem.

@patrosss - na forum nie zaglądasz, na spoty nie przyjeżdżasz, ale jak trwoga, to do Boga :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
:hi: jak mi się dziś nie chciało wstać... :chytry:
Opublikowano
  • Autor

oj tam Kanu :):hi: :hi: :hi: kalesony na dupe i ogien na tloki :D:naughty::decayed:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Siema Kurki i Koguciki :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 08:27_________________________________________________Misiek dobry temat :)http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=233755.0

a zaraz podesle Ci jvc i Remikowi kamerki :)

Opublikowano

za młody jestem na kalesony :P

Opublikowano

:kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 08:27_________________________________________________Misiek dobry temat :)http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=233755.0

a zaraz podesle Ci jvc i Remikowi kamerki :)

:good: :good: :good:

Lecę do roboty obejrzę troszkę później jak pozwolisz :decayed::wink4:

Opublikowano

seba. paCZe te gopro ale one też nie mają żadnego podglądu na ustawienie... :confused4:

Opublikowano
  • Autor

nom nie maja takie male nie beda mialy ekranikow niestety :/

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi: