Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
:polew:nie moge z was klys haha defibrator co to jes :P[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 16:09_________________________________________________marcindlug ta ostatnia mikołajka ma parcha na dylku :kox:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobrą renomę ma Bedroom :mysli:

szukam czegoś na sylwka to co możesz polecić ten ,,Bedroom" ? Ale tak patrze i tam jest taki klimat specyficzny? taka muzyka itp rzeczy?

Szukam czegoś z muzyką klubową, żeby była ok atmosfera, w miare tanio no i żeby na sylwka gdzieś się doczepić jeszcze? Żeby to nie była impreza zamknięta typowo...

Z góry dzięki za wszelką pomoc w tym temacie :hi::good:

Opublikowano

teraz to moze byc ciezko, przelec sie jutro pietryna i zobacz co jeszcze wolne

ja preferuje sylwki ala weselicho-orkiestra musi grac do rana :} wiem ze na wylocie z lodzi w odyseji sa jeszcze miejsca ;)

Opublikowano

teraz to moze byc ciezko, przelec sie jutro pietryna i zobacz co jeszcze wolne

ja preferuje sylwki ala weselicho-orkiestra musi grac do rana :} wiem ze na wylocie z lodzi w odyseji sa jeszcze miejsca ;)

a co to za Odyseja? na wylocie w którym kierunku?

a coś bardziej z muzyką klubową, dyskotekową, dance?

Opublikowano

ja ostatnio zadko wychodze na miasto wiec nie pomoge. a odysejna na piotrkow jak sie jedzie. ale tam to mowie orkiestra. za osobe 180

Opublikowano

ja ostatnio zadko wychodze na miasto wiec nie pomoge. a odysejna na piotrkow jak sie jedzie. ale tam to mowie orkiestra. za osobe 180

aha no spoko, ale dzięki, że w ogóle chciałeś pomóc :good:

szukam czegoś tańszego, dyskoteki jakiejś w miare no... :naughty: Na bale i te sprawy przyjdzie jeszcze czas ;)

Opublikowano

Tobi - postawisz flachę i otworzą się dla Ciebie podwoje Domu Rolnika w Gadce Nowej :polew: :>

Opublikowano

Tobi - postawisz flachę i otworzą się dla Ciebie podwoje Domu Rolnika w Gadce Nowej :polew: :>

że przepraszam co to ma znaczyć?

Opublikowano

śmieję się tylko, bo gram na takim studenckim (w każdym razie przedzał wiekowy 18-26 gdzieś) sylwestrze, właśnie w Gadce Nowej, ale niestety miejsc już nie ma;/

Opublikowano

Dobrą renomę ma Bedroom :mysli:

szukam czegoś na sylwka to co możesz polecić ten ,,Bedroom" ? Ale tak patrze i tam jest taki klimat specyficzny? taka muzyka itp rzeczy?

Szukam czegoś z muzyką klubową, żeby była ok atmosfera, w miare tanio no i żeby na sylwka gdzieś się doczepić jeszcze? Żeby to nie była impreza zamknięta typowo...

Z góry dzięki za wszelką pomoc w tym temacie :hi::good:

bedroom jest przede wszystkim duży. na dole dancefloor + dookoła miejsca siedzące pod takimi baldachimami. do tego pięterko i tam miejsca do siedzenia z baldachimami + inne miejsca.

na dole z prawej i lewej strony denceflooru te baldachimki a z tyłu scena.

miejsca są w formie takich trochę jakby wydzielonych baldachimków więc to może być fajne jak pójdziesz w kilka osób. będziecie mieli może baldachimek dla siebie.

co do muzyki. generalnie nagłośnienie jest dobre na dencefloorze. co do rodzaju muzyki to pojęcia nie mam kto będzie grał w sylwka. normalnie jest tak że jest dj + jakiś intrument na żywo np. saksofon albo skrzypce albo cuś. to fajnie współgra.

do tego od czasu do czasu wychodzi panienka albo panienki i na takiej scenie wyrabiają figle.

generalnie bedroom jest dość duży więc ludzi jest zwykle dużo i atmosfera jest fajna. wystrój + instrument na żywo + jakieś tam tańczące laski. generalnie nie jest to raczej klub przytulny.

zaznaczam że nie mam doświadczeń z sylwka tylko z normlanych wieczorów.

osobiście uważam że obsługa mogłabybyć lepsza. kelnerki nie radzą sobie z zamówieniami. barmani bywali najebani. generalnie obsługę uważam jest najsłabszą częścią całości.

Opublikowano

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU PREZENTY POD CHOINKA :naughty:

thumb_267384.jpg

thumb_267385.jpg

thumb_267386.jpg

thumb_267388.jpg

thumb_267389.jpg

thumb_267390.jpg

:kox:

Opublikowano

Mówisz Remik, że saksofon live jest? :kox:

Opublikowano
  • Autor

lo kurde smolu skad ten filmik zes wytrzasnal :D :D :D

hehehe

hmmm zaraz zerkne odnosnie zdjec Panie Misku :)

Opublikowano

na pewno był więcej niż raz. teraz ciężko mi policzyć ile. były też skrzypce for sure. nic innego nie widziałem.

Opublikowano

Życzę wszystkim pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia !!!

Opublikowano

smol chyba lepiej by było jak byś wrzucał fotki przez imageshack :mysli::wink4:

Opublikowano
  • Autor

kurde nie moge znalezc zdjec deski :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

SNC_111222_205154.jpgSNC_111222_205159.jpg

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: :doh1: boszszszsz jaki ja jestem brzydki, :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: i śmieszny zarazem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:polew: Wygladasz jak jakiś zboj [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 19:55_________________________________________________mariusz no fakt lepiej Poprawie następnym razem :wink4:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 19:56_________________________________________________http://sprzedajemy.pl/nawigacja-audi-a4-rns-e-rnse-polskie-menu-2008rok,192077 A propo ja poprosze to :wallbash:

http://srebro.b-52.com.pl/numer-wzoru01920-bizuteria-srebrna-znaczki-audi-wzor-5-spinka-mankiet.html a ty jak nie wiecie co kobiecie kupic :decayed:

Opublikowano

RNS-E cena niezła :good: