Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed: :decayed:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam :hi:

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Umieram :sick3: :sick3: :sick3: :sick3:

Opublikowano

Czym się strułeś tym się lecz?

Opublikowano

Czym się strułeś tym się lecz?

Problem w tym, że nie wiem czym, bo voodka raczej była ok, zagrycha mnie chyba "pokonała" :P

Opublikowano
  • Autor

ale tu posucha po swietach masakra lodz umiera :kox:

Opublikowano

dobry.

mikołaj przyniósł kamerkę. coś dzisiaj nagrałem. ale pada deszcz i szaro więc jest dupowato. kamerki dopiero się uczę więc krzywo ale na prośbę wrzuciłem kawałeczek żeby pokazać. muszę się jeszcze poduczyć.

ps. krzywawo ale i tak jest za***ista zabawa. teraz możemy kręcić :decayed:

to jest ze środka kabiny przyssawką do szyby walniętę przy lusterku wstecznym. na zewnątrz też można :)

teraz tylko czekać na wiosnę jak założę letnie kółka... :D

Opublikowano

:hi:Remik ale ty za szybko latasz :polew: fajnie to wyglada to jest taka samochodowa kamerka ?

Opublikowano
  • Autor

hehe Remik :good: :good: :good: :good: :good:

od 26 sekundy zapiales podtlenek :D :D :D

spoko wyglada przyzwoicie na lepsza pogode bedzie trzeba zaczekac :)

wtedy zobaczymy jak sobie radzi ale jak na taka lipna pogode to niezle to wyglada

takze :good: :good: :good:

Opublikowano

kamerka taka niby sportowa. wcześniej link podsyłałem. generalnie jest fizycznie większa niż się spodziewałem. dość prosta. nie żadna pro ale zabawa i tak jest.

ma w zestawie przyssawkę i paski. można na kasku zamontować. do tego działa pod wodą do 20m.

nie ukrywam, że nakręciłem kilka filmików w swoim życiu i ta oto zabawka bardzo mi się przyda do kolejnych :>

niestety nie mogę pokazać filmów które zrobiłem w tym roku. to w zasadzie takie klipy po 4-6 minut. ale myślę że jak z sebą usiądziemy to można coś fajnego skręcić dla a4klub. :decayed:

Opublikowano

remek... nie chcemy ogldac filmow z zona :P nie tlumacz sie :P

Opublikowano

ps.

seba to nie jest obraz oryginalny. to już jest po renderze i konwersji z adobe premiere. musiałem robić rotację obrazu (przyssawka przystosowana jest do dachu pojazdu więc jak 'przyssywam' w środku to wychodzi do góry nogami + speed up + kowersja) ale myślę że obraz całkiem niezły. kąt 120 stopni, ale chyba wystarczający. oglądałem większe kąty i już boki są mocno zdeformowane i to nie wygląda za dobrze.

generalnie zamiast szyn które robiliście z miśkiem, przyklejasz ją na bok jednego auta i przejeżdżasz koło drugiego i powinno śmigać. tak jak to widzę. trzeba tylko wolniutko jechać ale to jest do zrobienia. :>[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 00:16_________________________________________________

otóż to. nie chcę cie zszokować możliwościami ludzkiego ciała :polew::tongue4:

Opublikowano

lubie mozliwosci ludzkiego ciala, na priv moge podac kontakt bezposrednia hahahahaha :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

trzeba się bać, bo remik najpierw kręci, a potem może szantażować :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ps.

seba to nie jest obraz oryginalny. to już jest po renderze i konwersji z adobe premiere. musiałem robić rotację obrazu (przyssawka przystosowana jest do dachu pojazdu więc jak 'przyssywam' w środku to wychodzi do góry nogami + speed up + kowersja) ale myślę że obraz całkiem niezły. kąt 120 stopni, ale chyba wystarczający. oglądałem większe kąty i już boki są mocno zdeformowane i to nie wygląda za dobrze.

generalnie zamiast szyn które robiliście z miśkiem, przyklejasz ją na bok jednego auta i przejeżdżasz koło drugiego i powinno śmigać. tak jak to widzę. trzeba tylko wolniutko jechać ale to jest do zrobienia. :>[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 00:16_________________________________________________

otóż to. nie chcę cie zszokować możliwościami ludzkiego ciała :polew::tongue4:

hehehe :)

spoko ja to zawsze chetny ;) znaczy do krecenia :P

mysle ze ujecie przyklejonej do auta kamerki i objazd nie wyjdzie za dobrze ale sprawdzic mozna

czemu nie :) wszystko do ogarniecia tyle ze musimy poczekac na lepsza pogode :D

ale perspektywy sa zacne :D:good: :good: :good:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 04:59_________________________________________________a tak przy okazji to mozesz zapodac Remiku nazwe tej kamerki ?? :) moze i bym jeszzce pogadal z mikolajem :P