bartek1605 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 i co, nie było fajnie :> było, nie wiem tylko jak Krzystof to ocenia z perspektywy czasu :gwizdanie: u niego też zrobimy malowanie
Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 moze pojedziemy szukac żony do Hamerycy [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 18:42_________________________________________________Jakies ciekawe plany ktoś ma na jutro na spota proponuje w cieple, z kawą, herbatą czym tamś innym..... :> :> moje auto na bączki się nie nadaje raczej
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Raz, dwa, trzy...dziś na chatę zapraszasz TY!
Kimi Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 moze pojedziemy szukac żony do Hamerycy [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 18:42_________________________________________________Jakies ciekawe plany ktoś ma na jutro na spota proponuje w cieple, z kawą, herbatą czym tamś innym..... :> :> moje auto na bączki się nie nadaje raczej Madzia, jak przyjedziesz - to masz u mnie kawę i jakieś ciacho :naughty: My się chyba na normalnym spocie nie mieliśmy okazji jeszcze spotkać :decayed: :decayed: Ale propozycja do przemyślenia - może np. Manufaktura i na sofy, tam, gdzie McD, KFC i reszta tych "koryt"? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja chyba jutro jednak nie dojadę DJ czy ty w ogóle odczytujesz PW :bicz3:
Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 eeeee tam, sprawdzałaś boje się dlatego tak zakładam[br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 19:34_________________________________________________ Ja chyba jutro jednak nie dojadę DJ czy ty w ogóle odczytujesz PW :bicz3: DJ gada ze mna na FB cos przekazac? hyhy
MarianekZg Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja chyba jutro jednak nie dojadę DJ czy ty w ogóle odczytujesz PW :bicz3: Sorki mój błąd :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Jak nie odpisuję, jak odpisuję;p
Magdalenah Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 moze pojedziemy szukac żony do Hamerycy [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 18:42_________________________________________________Jakies ciekawe plany ktoś ma na jutro na spota Kimi Manufa to bedzie zawalona port jest zły? tam tez chyba jest gdzie przycupnąć ? proponuje w cieple, z kawą, herbatą czym tamś innym..... :> :> moje auto na bączki się nie nadaje raczej Madzia, jak przyjedziesz - to masz u mnie kawę i jakieś ciacho :naughty: My się chyba na normalnym spocie nie mieliśmy okazji jeszcze spotkać :decayed: :decayed: Ale propozycja do przemyślenia - może np. Manufaktura i na sofy, tam, gdzie McD, KFC i reszta tych "koryt"? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
smol Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 moze pojedziemy szukac żony do Hamerycy [br]Dopisany: 14 Styczeń 2012, 18:42_________________________________________________Jakies ciekawe plany ktoś ma na jutro na spota kimi można ^^ tyle że ja mac proponuje w cieple, z kawą, herbatą czym tamś innym..... :> :> moje auto na bączki się nie nadaje raczej Madzia, jak przyjedziesz - to masz u mnie kawę i jakieś ciacho :naughty: My się chyba na normalnym spocie nie mieliśmy okazji jeszcze spotkać :decayed: :decayed: Ale propozycja do przemyślenia - może np. Manufaktura i na sofy, tam, gdzie McD, KFC i reszta tych "koryt"? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: nom mcd kfc uwielbiam :>
chriss Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 i co, nie było fajnie :> było, nie wiem tylko jak Krzystof to ocenia z perspektywy czasu :gwizdanie: u niego też zrobimy malowanie jeżeli chodzi o mnie to na razie nie zamierzam zmieniać koloru
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 i co, nie było fajnie :> było, nie wiem tylko jak Krzystof to ocenia z perspektywy czasu :gwizdanie: u niego też zrobimy malowanie jeżeli chodzi o mnie to na razie nie zamierzam zmieniać koloru ale nie o ciebie o chodzi Krzysztof
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ja zapraszam do warszawy na picie wlasnie degustujemy przy robieniu cwiczen na jutrzejsze zajecie. Ja jutro odpadam napewno i za tydzien tez bo niestety uczelnia i wracam pozno ze stolycy
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja jutro odpadam napewno i za tydzien tez to jutro ktos wogole bedzie
bartek1605 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 ciężko powiedzieć, pewnie woda w chłodnicach pozamarzała
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ja jutro odpadam napewno i za tydzien tez to jutro ktos wogole bedzie ja bym chetnie podjechal ale z warszawy wracam o 20 dopiero ja jak dobrze licze zjawie sie chyba dopiero 19 lutego bo teraz dwa weekendy mam zjazd potem jade w gory i potem znowu szkola
Gość SpongeBob Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 nie no tak duzego picia to nie ma bo jednak sesja sie zbliza wiec nie mozna tak za bardzo tankowac z umiarem
klysek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 tankowac z umiarem walcie po korek
Rekomendowane odpowiedzi