klysek Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ja jestem za policjantem na każdym skrzyżowaniu większym by sprawdzał kto ma letnie oponki i od razu 1000zł mandat + 15 pkt za utrudnianie ruchu i niebezpieczeństwo na drodze i skończą się korki na mieście w śniegi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 no nie OMG tylko w taką pogodę przez "letniaków" albo stoisz kilka zmian świateł albo dochodzi do stłuczek, albo jedziesz 20km/h bo on nie przyspieszy... tym bardziej, że mówili że będzie dużo śniegu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 no nie OMG tylko w taką pogodę przez "letniaków" albo stoisz kilka zmian świateł albo dochodzi do stłuczek, albo jedziesz 20km/h bo on nie przyspieszy... tym bardziej, że mówili że będzie dużo śniegu... Kanu chcesz się przekonać.... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 nie każdy ma quattro :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 przecież żartowałam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 kiedyś nie było zimówek i też było dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 kiedyś nie było zimówek i też było dobrze dokładnie.... i ludzie szybciej śmigali jakimi starymi sprzętami...(brak ABS, ESP) i mało kto dzwona zaliczał a teraz.... istny cyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 kiedyś nie było zimówek i też było dobrze no wlasnie i kazdy dawal rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 bo teraz na kursach uczą samych głupot a nie jak jeździć i umieć się zachować w różnych sytuacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 :> wreszcie się doczekałem śniegu bo co to za zima bez śniegu ale drogowców jak zwykle zaskoczyło :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zalotka_LDZ Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Kokoo mi napisało że 600 zeta rezerwacja na 20-25 do wykorzystania w barze, Club 77 rezerwacja darmowa i jedyny wymóg to - przebranie (Maska Party) wątpie, żeby się chociaż uzbierało 20 osób pisać kto idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 dokładnie.... i ludzie szybciej śmigali jakimi starymi sprzętami...(brak ABS, ESP) i mało kto dzwona zaliczał a teraz.... istny cyrk po pierwsze auta były wolniejsze, było ich sporo mniej, ruch znacznie mniejszy... nie to co teraz opony były całoroczne :> i RWD dawało radę (polonez, 125p, 126p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 no co ty, Fiatoskim się szlo jak burza [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 12:41_________________________________________________ Kokoo mi napisało że 600 zeta rezerwacja na 20-25 do wykorzystania w barze, Club 77 rezerwacja darmowa i jedyny wymóg to - przebranie (Maska Party) wątpie, żeby się chociaż uzbierało 20 osób pisać kto idzie podejrzewam że ci co zawsze, a reszta chyba woli siedzieć w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 dokładnie.... i ludzie szybciej śmigali jakimi starymi sprzętami...(brak ABS, ESP) i mało kto dzwona zaliczał a teraz.... istny cyrk po pierwsze auta były wolniejsze, było ich sporo mniej, ruch znacznie mniejszy... nie to co teraz opony były całoroczne :> i RWD dawało radę (polonez, 125p, 126p) Zwłaszcza z workiem albo dwoma ziemniaków trzymanych w bagażniku Ech a tak naprawde to co Ci drogowcy maja odśnieżać jak napitala non stop. skończy padać to się za to wezmą. Chociaż z drugiej strony jak się to ujeździ :gwizdanie: :gwizdanie: A Quattro i zimówki fajnie ale jak nie masz prześwitu to i tak utkniesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 pamiętam jak kolega miał skode 100 w latach 90 jeździliśmy ją po zabawach i trza było w bagażniku (bagażnik z przodu) wozić ze dwa worki ziemniaków nawet latem bo powyżej jakiejś prędkości przód podrywało i nie było sterowania :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmus2006 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 pamiętam jak kolega miał skode 100 w latach 90 jeździliśmy ją po zabawach i trza było w bagażniku (bagażnik z przodu) wozić ze dwa worki ziemniaków nawet latem bo powyżej jakiejś prędkości przód podrywało i nie było sterowania :polew: Mnie w tych czasach kogut za dzyndzla po podwórku ciągał :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 faje były te czasy nie to co teraz ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 chce ktoś emulator do zmieniarki z łodzi? dwóch mi się wypisało, a już graty zamówione do kolejnej tury;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 więcej śniegu :> ja jestem za policjantem na każdym skrzyżowaniu większym by sprawdzał kto ma letnie oponki i od razu 1000zł mandat + 15 pkt za utrudnianie ruchu i niebezpieczeństwo na drodze i skończą się korki na mieście w śniegi... ale u nas nie ma przepisu, że trzeba mieć zimówki [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 15:01_________________________________________________ Kokoo mi napisało że 600 zeta rezerwacja na 20-25 do wykorzystania w barze, Club 77 rezerwacja darmowa i jedyny wymóg to - przebranie (Maska Party) wątpie, żeby się chociaż uzbierało 20 osób pisać kto idzie 2 szt chyba że mnie do soboty rzuci[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 15:04_________________________________________________ chce ktoś emulator do zmieniarki z łodzi? dwóch mi się wypisało, a już graty zamówione do kolejnej tury;p nie mam zmieniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 znaczy właśnie to jest zamiast zmieniarki, coby sobie podpiąć patefonik w stylu mp3;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi