Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: droga kosmos jechalem do uniejowa myslalem ze kierownice pogryze a co lepsze te ale suvy mijalem i w rowach lezaly cale 4 szt a osobowkami sobie smigali :D
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomcio bo to terenówki z 4x4 jak z mysiej picki torba na ryż, a drajwerzy mają mniej inteligencji od ich pojazdu

Opublikowano

Tomcio bo to terenówki z 4x4 jak z mysiej picki torba na ryż, a drajwerzy mają mniej inteligencji od ich pojazdu

porównanie niczym sobie :D

Opublikowano
:hi: jestem lepszy od Tomka :| Audica stoi u idczaka ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Opublikowano

Cóż złego się stało???!!! Ale Ty cały?

Opublikowano

co sie stalo?

Opublikowano

Ja cały ale moja psychika uciepriała;/ Ruszylem za babeczka na pisudzkiego na swiatlach przed samym sygnalizatorem zapaliło się jej pomarańczowe i zahamowała, a ja mimo że miałem z 10 metrów odstępu i prędkość raptem z 20-30 wcisnąłem hebel i popłynąłem. ABS ESP dobre zimówki wszystko gówno warte jak drogowcy nic nie robią;/ Jeszcze nabarierki uciekałem żeby jej jak najmniej uszkodzić i finał taki że ona lekko wgnieciony błotnik tylny i obdardy zderzak a ja mam rozpierzone pól auta :|

Opublikowano

Ja cały ale moja psychika uciepriała;/ Ruszylem za babeczka na pisudzkiego na swiatlach przed samym sygnalizatorem zapaliło się jej pomarańczowe i zahamowała, a ja mimo że miałem z 10 metrów odstępu i prędkość raptem z 20-30 wcisnąłem hebel i popłynąłem. ABS ESP dobre zimówki wszystko gówno warte jak drogowcy nic nie robią;/ Jeszcze nabarierki uciekałem żeby jej jak najmniej uszkodzić i finał taki że ona lekko wgnieciony błotnik tylny i obdardy zderzak a ja mam rozpierzone pól auta :|

pol tzn? mozesz cos blizej okreslij? poduchy Ci poszly? a kto prowadzi Twoja sprawe czy jeszcze nikt nie bral? [br]Dopisany: 15 Luty 2012, 17:15_________________________________________________moge chodzic i ich odwiedzac w Twojej sprawie jak chcesz bo mam pod nosem a juz mnie znaja :D

Opublikowano

masakra... :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: szczerze współczuję.... :confused4:

Opublikowano
  • Autor

usz k**wa nie dobrze Frugo :/

Opublikowano

Wiesz co jakis młody gościu nawet nie chce mi się teraz patrzeć jak się nazywa ;/ Ale ja oddalem do Idczaka na Ninciarnianej bo lawetą bliżej było. Mam rozjebane obydwa przednie błotniki, zderzak, pourywane zaczepy lamp, grill dolny, górny nie wiem, drzwi z prawej strony przód i tył niby niezbyt wgniecione ale obdarte, na bank lampy przecimgielne przednie, do tego felga rozpieprzona i popruta o barierki opona i co najgorsze coś się stało z zawiechą bo kolo lewe w ogóle z wahaczy jest zerwane;/ A babeczka ma raptem lekko uszkodzony błotnik i zderzakm;/ Może trzeba było w nią walić to by zamortyzowało i niewielka szkoda by była a o te barierki to konretnie rozwaliłem ;/ Nawet zdjęcie mam http://lodz.naszemiasto.pl/galeria/opis/1281709,zima-w-lodzi-snieg-ma-padac-bez-przerwy-do-wieczora-ulice-i,galeria,2153573,id,t,tm,zid.html#galeria-duze-zdjecie

Opublikowano

a ja sobie układam puzzle :decayed:

Opublikowano

Wiesz co jakis młody gościu nawet nie chce mi się teraz patrzeć jak się nazywa ;/ Ale ja oddalem do Idczaka na Ninciarnianej bo lawetą bliżej było. Mam rozjebane obydwa przednie błotniki, zderzak, pourywane zaczepy lamp, grill dolny, górny nie wiem, drzwi z prawej strony przód i tył niby niezbyt wgniecione ale obdarte, na bank lampy przecimgielne przednie, do tego felga rozpieprzona i popruta o barierki opona i co najgorsze coś się stało z zawiechą bo kolo lewe w ogóle z wahaczy jest zerwane;/ A babeczka ma raptem lekko uszkodzony błotnik i zderzakm;/ Może trzeba było w nią walić to by zamortyzowało i niewielka szkoda by była a o te barierki to konretnie rozwaliłem ;/ Nawet zdjęcie mam http://lodz.naszemiasto.pl/galeria/opis/1281709,zima-w-lodzi-snieg-ma-padac-bez-przerwy-do-wieczora-ulice-i,galeria,2153573,id,t,tm,zid.html#galeria-duze-zdjecie

no moj tez na niciarnianej stal ale blacharnia jest na przybysza wiec najprawdopodobniej tam go przewioza[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 18:02_________________________________________________moj prowadzil grzegorz jakis tam, powiem CI tak jak chcesz miec szybko auto to musisz zwonic sam do ubezpieczyciela zeby przyspieszyc bo oni Ci tego nie zalatwia, jutro moge podejsc i sie dowiem czegos wiecej jak ten moj prowadzi jak chcesz

Opublikowano

frugo :confused4: ;(

Opublikowano

Dobrze Tomek mówisz, pomyliło mi się, Przybyszewskiego 199/205. Sprawę prowadzi Mariusz Patalas, jutro będę dzwonił zgłosić szkodę bo dziś nie mam d o tego głowy. Jutro jeszcze rano egzamin ostatni;/ nie mogę się teraz kompletnie na nauce skupić. W dodatku za miescha ubezpieczenie sie kończy więc czuje że jak mi teraz dowalą to usiądę i będe płakał :(

Opublikowano

Dobrze Tomek mówisz, pomyliło mi się, Przybyszewskiego 199/205. Sprawę prowadzi Mariusz Patalas, jutro będę dzwonił zgłosić szkodę bo dziś nie mam d o tego głowy. Jutro jeszcze rano egzamin ostatni;/ nie mogę się teraz kompletnie na nauce skupić. W dodatku za miescha ubezpieczenie sie kończy więc czuje że jak mi teraz dowalą to usiądę i będe płakał :(

no mnie pare groszy kosztowalo wiecej ubezpieczenie w tym roku to prawda, no coz podziel sie tylko pozniej kosztem naprawy to wtedy ocenimy czy mnie pobiles, a teraz co Ci radze to dzwonic badz ich nawiedzac osobiscie zeby robili auto a nie stalo na zewnatrz

Opublikowano

;/ Ciekawe co rzeczoznawca powie, może będą woleli całkowitą wypłacić, tylko że wartość auta a to co oni mają w tych swoich katalogach ma się ni jak;/ Mam nadzieję że naprawią sprawnie, dobrze i będę dalej się autkiem cieszył :confused4: ale urwał, a mógł chłop jeździć...

Opublikowano

qrde, niewesoło... nie ma mocnych - ja przed chwilą wróciłem z miasta, na szczęście całym autem. Ty się frugo interesuj po egzaminie od razu, jak sprawy z Twoim autem, to szybko Ci zrobią;) Rozumiem, że AC było:) ważne, że z Tobą wsio ok.

Opublikowano

a w czym Ty masz auto ubezpieczone w jakiej firmie? bo idczaki maja z allianz pzu i z jakimis dwoma firmami jeszcze umowe podpisana wiec w ogole rzeczoznawca nie musi przychodzic ale po fotce widze ze jednak szkoda bedzie wiecej niz 10 kola wiec juz przyjdzie no ale taka prawda oni dadza jakas smieszna kwote a idczaki jak zapierdziela to pytanie jak wyjdzie kwotowo, ale wiem ze mozesz sie z nimi dogadac ze np jak jada pod szkode calkowita a Ty jej nie chcesz to mowisz temu swojemu ze np z wlasnej kieszeni mozesz np dolozyc pare groszy zeby nie bylo calkowitej chyba ze chcesz calkowita nie iwem musisz sobie przemyslec to na spkojnie

Opublikowano

Nie no gadałem z nim i generalnie pytał ile auto teraz wyceniają, żeby wiedział w jakiej kwocie ma się zmieścić z kosztorysem bo podejdzie blisko całkowitej. Jak szkoda wynosi więcej jak 70% wartości rynkjowej auta to już całkowitą płacą, więc muszą tak kombinować żeby się zmieścić z naprawą w tych 70% a że idczaki robią na orginalnych i nowych częściach( zresztą dlatego u nich auto zostawilem a nie u wieśka w stodole) to może być ciężko. Firma ubezpieczeniowa Benefia, nie mają z nimi umowy więc rzeczoznawca musi przyjechać