Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l to jakieś głosowanie czy cus? ---------- Post dopisany at 12:30 ---------- Poprzedni post napisany at 12:29 ---------- bruno jazda na port wyniesie Cię 3 złote drożej
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l bo pada wieje i jest zimno? a rezta siedzi na forum i sie nie wypowie widze :
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l Mogę sam kabel wziąć. Niestety vag na macu odmówił posłuszeństwa. Przy otwarciu lewych drzwi, fis wskazuje otwarcie prawych. Bądź tu mądry ; ] kodowanie sterownika jest spitolone - zakodowane jest pod anglika (kierownica po przeciwnej stronie) i wtedy drzwi kierowcy są po przeciwnej stronie (ma to znaczenie przy tzw. selektywnym otwieraniu drzwi gdzie otwierają się najpierw tylko kierowcy a ponowne otworzenie otwiera pozostałe)... i wtedy na FIS otwierając drzwi kierowcy pokazuje pasażera... i odwrotnie
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l Autor no ja bede wlasnie wstalem musze sie doprowadzic do stanu uzywalnosci
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l no ja i penguin też z tego co wiem Seba a wczoraj się śmiałeś z kumpla że wstał o 12:D ---------- Post dopisany at 13:37 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ---------- Seba chcesz to zamianke na relingi bo ja znalazłem chromy za 100 zł i nie wiem czy zamawiać
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l to moze jak pada to na makro pojedzmy jest dach na leb nie bedzie padac a ty Bruno wez ten samochod spal w piz*u bo caly tydzien cie nie ma a w niedziele choinke kasujesz ---------- Post dopisany at 13:52 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ---------- spoko nie jechałam tym razem radiowozem:grin::grin: to ja ci moge powiedziec ze tylko stalem kolo twojego autka u ciebie pod domem w piatek :punish:i nie podjechałeś do mnie nawet na kawkę nie bylem sam a reszta nie nadawala sie na goszczenie nawet w miejskim szalecie
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l A kto Ci kłysiu powiedział że mi się coś zapaliło? a dwa cały tydzień się pracuje a nie opr.. jak Ty
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l A kto Ci kłysiu powiedział że mi się coś zapaliło? a dwa cały tydzień się pracuje a nie opr.. jak Ty ja tylko przypuszczam ze cos sie pali ja sobie wypraszam ja tez pracuje i to ciezko ---------- Post dopisany at 13:59 ---------- Poprzedni post napisany at 13:59 ---------- typy to co makro pasuje czy tez nie ????
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l zróbmy już ten real nie pada narazie więc nie ma tragedii nie w takie pogody się w sumie stało
Opublikowano 15 Kwietnia 201214 l Autor no ja i penguin też z tego co wiem Seba a wczoraj się śmiałeś z kumpla że wstał o 12:D ---------- Post dopisany at 13:37 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ---------- Seba chcesz to zamianke na relingi bo ja znalazłem chromy za 100 zł i nie wiem czy zamawiać to kupuj bo za 100 chromy to mega okazja