Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi::hi::hi:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:banan::banan::banan::banan::banan::banan:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Witam koledzy!

Pytanie mam, jestem u siostry na lumumbowie? (nie wiem czy dobrze napisalem ;) ) czy mozecie polecic gdzies w poblizu miejsce, gdzie mozna skoczyc na dobrego browarka w taka pogode?:D

---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ----------

Witam koledzy!

Pytanie mam, jestem u siostry na lumumbowie? (nie wiem czy dobrze napisalem ;) ) czy mozecie polecic gdzies w poblizu miejsce, gdzie mozna skoczyc na dobrego browarka w taka pogode?:D

Opublikowano
Witam koledzy!

Jak na browarka to tylko na Pietryne (czyt.ul.Piotrkowska) tam już sezon ogródkowy zaczęty więc można coś zjeść napić sie browara i na dupeczki popatrzeć przy taiej pogodzie. A jak to dla ciebie za daleko to polecam lokal na rogu ul.Matejki i Narutowicza tam też można usiąść przed lokalem i browarka wyczesać :wink:
Opublikowano
Witam koledzy!

---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ----------

Witam koledzy!

albo do Manufaktory jak chcesz bede tam jechal nie dugo moge cie podwiezc :naughty:

Opublikowano

manufakture znam :D lazilem tu ostatnio jak bylem z siostra :D a dzisiaj zwiedzilem juz Bałucki Rynek? qutwa ile ludzi tam bylo...a ktos by szedl teraz na browarka juz?:P (wiem wiem, poludnie dopiero co, ale coz:D)

Opublikowano
manufakture znam :D lazilem tu ostatnio jak bylem z siostra :D a dzisiaj zwiedzilem juz Bałucki Rynek? qutwa ile ludzi tam bylo...a ktos by szedl teraz na browarka juz?:P (wiem wiem, poludnie dopiero co, ale coz:D)

ja moge towarzysko na :pali: bo mam jeszcze dzisiaj objazdowke a poza tym musze obiad zrobic :kox:

---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------

na Bałuckim byłeś to rzut beretem ode mnie :decayed:

Opublikowano

ano widzisz :D wlasnie co widzialem a4 to patrzylem, czy ma naklejke a4klub :P ale zadnej nie zauwazylem :P

ja nie pale, ale biernie moge sie pozaciagac :P to cos, gdzies jakies konkrety?:P

---------- Post dopisany at 12:23 ---------- Poprzedni post napisany at 12:23 ----------

ano widzisz :D wlasnie co widzialem a4 to patrzylem, czy ma naklejke a4klub :P ale zadnej nie zauwazylem :P

ja nie pale, ale biernie moge sie pozaciagac :P to cos, gdzies jakies konkrety?:P

Opublikowano

tzn. wiesz pewnie gdzies z siostra bedziesz sie przechadzal wiec jak cos ustalicie miedzy soba moge was podrzucic my dalismy swoje propozycje gdzie mozesz sie udac :decayed:

Opublikowano

no tak :D Balucki dzisiaj byl, i mysle ze starczy :P a potem to grila robimy :D i pewnie skonczy sie jak zawsze, moje odwiedziny w ldz, nap**8ole sie jak bak :D

Opublikowano
no tak :D Balucki dzisiaj byl, i mysle ze starczy :P a potem to grila robimy :D i pewnie skonczy sie jak zawsze, moje odwiedziny w ldz, nap**8ole sie jak bak :D

miasto grzechu :grin:

---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ----------

to ja w takim razie jade do tej manufaktury :whistling: bede przejezdzal kolo lumumby pomacham ci :grin:

---------- Post dopisany at 13:03 ---------- Poprzedni post napisany at 12:45 ----------

c14191f0c1a569950d153dd.jpg

:polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

nooo najman jest krolem internetu nie ma co :D i wywiad z koksem zaraz po walce byl jeszcze lepszy niz walka :D

Opublikowano

Piszta, co i jak z poniedziałkową imprezą;]

Opublikowano
Piszta, co i jak z poniedziałkową imprezą;]

no właśnie :thumbup1:

---------- Post dopisany at 06:45 ---------- Poprzedni post napisany at 06:45 ----------

:hi::hi::hi:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed: :hi:
Opublikowano

:dancing::dancing::dancing:

kłysiu typie jak tam glinkowanie :grin: :grin: :grin::question: :question: :question:

Opublikowano
:hi::hi:
Opublikowano
:dancing::dancing::dancing:

kłysiu typie jak tam glinkowanie :grin: :grin: :grin::question: :question: :question:

:siema: troche mi sie spraw ponakladalo i dopiero jutro sie za to wezme :whistling: