klysek Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 przyszła na Ciebie sprawiedliwość, bo codziennie tak nie zapier***łeś;D raz w miesiacu moge posiedziec za 1h zmykam do dopmu wiec nie ma tragedii
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 a ja dzis zrobilem sobie 300km ustrzelilem golebia po drodze i pierwsze co pomyslalem czy mi nie rozwalil czegos z przodu ale wszystko na swoim miejscu tylko troche pior w grilu zostalo
Teofilow90 Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 jutro obadam ten płyn a ma ktos poduche do kierownicy s-line ?
MarianekZg Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 :hi: gdzie do "f*ck-a" jest Kimi :question: :mysli:
Magdalenah Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 bry ---------- Post dopisany at 10:48 ---------- Poprzedni post napisany at 10:47 ---------- kwestia zużycia takiej szybki, bo obecna mnie już wku&*^a mega wielka ilość śladów po mini kamyczkach... polecam: Autoryzowani Dystrybutorzy Pilkington Automotive w Polsce Łódź, Auto-Szyby, ul. Pojezierska 62, tel. (042) 612 22 99, 0 603 803 403 dobrze wiedzieć , moja teź juz paskudna
Magdalenah Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 cięzko jest podłaczyć sterowanie lusterka i otwieranie szyby pasażera >? blacharz k * zapomniał podłączyć, wcześniej Idczak zapomniał ja p* full profesja, cała droge do Berlina i spowrotem sterowałam ze swojej strony szybą ale lusterka przeciez ręcznie nie będę przestawiać
Seba_LDZ Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Opublikowano 9 Maja 2012 nic mu nie bedzie jak go recznie przestawisz w sensie lusterko pewnie zdjecie boczka i podpiecie kostki bo nic tam wiecej nie ma
MarianekZg Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 nic mu nie bedzie jak go recznie przestawisz w sensie lusterko pewnie zdjecie boczka i podpiecie kostki bo nic tam wiecej nie ma dokładnie 19 min. roboty z przerwą na fajka chyba, że wiązka gdzieś na zgięciu w gumie się uszkodziła
chriss Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 blacharz k * zapomniał podłączyć, wcześniej Idczak zapomniał ja p* full profesja pewnie nie potrafił trzeba z reklamacją jechać po co sie męczyć kase wziął przeciez za robote ---------- Post dopisany at 17:42 ---------- Poprzedni post napisany at 17:40 ---------- cała droge do Berlina i spowrotem sterowałam ze swojej strony szybą :eusathink:po co całą droge sterować szybą
klysek Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 [ATTACH=CONFIG]202[/ATTACH] miałem ją na weekend na tapecie :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Opublikowano 9 Maja 2012 heheh juz wlasnie sie dziwilem bo caly czas byla u mnie w pokoju :decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi