Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy tu smichu chichu a ja sie glowie jak jutro wyjac silnik bez żurawia i kanalu:grin::grin::grin: :thumbdown:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wy tu smichu chichu a ja sie glowie jak jutro wyjac silnik bez żurawia i kanalu:grin::grin::grin: :thumbdown:

to ja Ci powiem wez zaczep dobrze linke przyczep do jakies sciany bloku badz czegos innego solidnego wcisnij sprzeglo po czym bieg i pedal w podloge powinien wyjsc

Opublikowano
  • Autor

no i MArcinie mowisz i masz poprosimy adres ja Klysiu i Tomek podlecimy z wyjmakami do silników tylko napisz jaki masz zebysmy dobre wzieli

i na miejscu sie dziada opitoli i po sprawie ... u nas krotka pilka :D:decayed::decayed::decayed:

Pany moze hmmm cos bym zrobil z nasyzm topem jakies pomysly ?? DJ Bond 007 Skajfail :polew::polew::polew::polew: :decayed:

Opublikowano

to ja Ci powiem wez zaczep dobrze linke przyczep do jakies sciany bloku badz czegos innego solidnego wcisnij sprzeglo po czym bieg i pedal w podloge powinien wyjsc

a jak ten sposob nie da rady wezmiemy kierownika Klysia ze swoim wozkiem widlowym i on juz da rade :D tylko pytanie czy ma paliwo

Opublikowano

Wlasnie takiej pomocy oczekiwalem, teraz na bank sam wyjdzie:grin:

Opublikowano
  • Autor

:polew::polew::polew::polew:

heheh pewnie nie :)

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

Widzisz Klysia jak popierdala widlakiem przez cala lodz ?? :polew::polew::polew::polew::polew::banan:

Opublikowano
Wlasnie takiej pomocy oczekiwalem, teraz na bank sam wyjdzie:grin:

pamietaj zawsze mozesz liczyc na dobra rade :decayed:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:44 ----------

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ----------

Widzisz Klysia jak popierdala widlakiem przez cala lodz ?? :polew::polew::polew::polew::polew::banan:

Seba tylko obawiam sie ze my bysmy musieli za nim z beczkami paliwa :polew::polew:

Opublikowano

Yhym, lepiej zeby paleciak jutro wykonal robote bo jak nie to zglosze sie po Was:grin::decayed:

Opublikowano

jutro odbierma kwity na wozek :whistling:

Opublikowano

nie trzeba mi beczki bo dzisiaj zalalem go za 100pln :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ty Klysiu jak nie zaplaca to jebaj paleciakiem do domu :D sie uplynni sie znaczy :P

Opublikowano
Ty Klysiu jak nie zaplaca to jebaj paleciakiem do domu :D sie uplynni sie znaczy :P

spokojna twoja :wink: juz o tym rozmawialem na ten temat z paroma osobnikami :naughty: ale dzisiaj dostalem kase :banan:

Opublikowano

spokojna twoja :wink: juz o tym rozmawialem na ten temat z paroma osobnikami :naughty: ale dzisiaj dostalem kase :banan:

o to Ci placa w miare normalnie to loozik, to paleciaka moge ja zabrac jak nie chcesz :decayed:

Opublikowano

o to Ci placa w miare normalnie to loozik, to paleciaka moge ja zabrac jak nie chcesz :decayed:

to jest jedno z wielu moich naredzi pracy nie mozesz go zabierac :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:decayed::decayed::decayed:
Opublikowano

k**wa nie powiedziałem wam najwazniejszego moja biala strzale zabrali mi do Warsaw :facepalm::cry:

Opublikowano
k**wa nie powiedziałem wam najwazniejszego moja biala strzale zabrali mi do Warsaw :facepalm::cry:

zartujesz to czym ja bede z Seba jezdzil jak wpadniemy

Opublikowano

uuuu pierdzidełkiem inny prezes pojeździ teraz :grin:

Opublikowano

zartujesz to czym ja bede z Seba jezdzil jak wpadniemy

no mysle ze pora sie przesiasc na cos bardziej cywilizacyjnego i zaczac jedzic Dacia Logan MCV :decayed:

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ----------

uuuu pierdzidełkiem inny prezes pojeździ teraz :grin:

tylko pozostaje pytanie jak dlugo on jeszcze bedzie jedzil bo juz ledwo domagal :decayed: