Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bartek1605 odnoszę wrażenie, że myszy zjadły ci klawiaturę :decayed::wink:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no to co PYK

Opublikowano
no to co PYK

:drinks:

Opublikowano

:cygaro:buch & pyk :drinks:

Opublikowano
:cygaro:buch & pyk :drinks:

:punish:każdy fajek to zło - nawet e-fajek :decayed:

---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

tylko PYK :decayed:

Opublikowano
:drinks: no to niech ci bedzie PYK :decayed:
Opublikowano

czyli wnioskuję, że dziś już nie lecisz do "kamieniołomów" :decayed:

Opublikowano

dzis juz sie obyl bez roboty ale zaraz idem w kimono bo jutro na 6.oo :facepalm: ale pocieszam sie tym ze do 9 max i lece do domciu :decayed:

Opublikowano

dzis juz sie obyl bez roboty ale zaraz idem w kimono bo jutro na 6.oo :facepalm: ale pocieszam sie tym ze do 9 max i lece do domciu :decayed:

czyli co, można pracować 3 godziny dziennie i 3tysie/miesiąc :question: - można :decayed: :decayed: :decayed:

---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ----------

Pantonik nie podlecisz czasem w Niedzielę na grilla pod Reala :question::kwasny: denerwuje mnie troszkę to MMI :kwasny:

Opublikowano

czyli co, można pracować 3 godziny dziennie i 3tysie/miesiąc :question: - można :decayed: :decayed: :decayed:

toz to moja 3 miesieczna pensja :grin::decayed:

---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ----------

narka pany zawijam w kokon :hi:

Opublikowano

spokojnej :wink: :wink: :wink:

Opublikowano
  • Autor
:decayed::decayed::decayed:
Opublikowano

Pyknę jeszcze z kimś browarka - na razie pyk'nąłem rodzimej produkcji, czyli koncentratu. Żadna wódka się z tym nie równa, a moc 2x większa ponad;D

---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

wiecie co...tak sobie pomyślałem, że warto by usłyszeć nagrany dźwięk saksa i poczyniłem pewne próby z keyboardem - na razie podoba mi się;]

Opublikowano
Pyknę jeszcze z kimś browarka - na razie pyk'nąłem rodzimej produkcji, czyli koncentratu. Żadna wódka się z tym nie równa, a moc 2x większa ponad;D

---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:22 ----------

wiecie co...tak sobie pomyślałem, że warto by usłyszeć nagrany dźwięk saksa i poczyniłem pewne próby z keyboardem - na razie podoba mi się;]

jak masz możliwość załatwić takiego specyfiku to :naughty: :naughty: :naughty: znasz mój numer Andrzeju :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

widzisz, Andrzeju - nie wiem, kiedy rusza kolejna produkcja - podobno jak "wino przestanie pracować" - wtedy rozpoczyna się pieczołowity proces destylacji trzykrotnej:D

Opublikowano
widzisz, Andrzeju - nie wiem, kiedy rusza kolejna produkcja - podobno jak "wino przestanie pracować" - wtedy rozpoczyna się pieczołowity proces destylacji trzykrotnej:D

oby ruszyli z produkcją przed 21.12.2012 :decayed: :decayed: :decayed: bo bym się napił czegoś swojskiego :decayed:

chociaż :eusathink: w sumie już dziabię "księżycówkę" :grin: :grin: :grin:

---------- Post dopisany 15-12-2012 at 00:16 ---------- Poprzedni post napisany 14-12-2012 at 23:51 ----------

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

i c**j jak ma się jebać to po całości... właśnie wróciłem do domu... odwołali mi pierwszy prom do jutra do 8.00 a o 8.00 odpływa mi z kristiansand... k**wa jego mać... kasa poszła się ebać... szukam czegoś na jutro w południe albo na niedzielę...

Opublikowano

no to Wasze zdwrowie dalej Panowie i Panie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale sie naebauem i spie na poduodzeeeeeeeeeeeee uoooooooooooooo :D

Opublikowano
i c**j jak ma się jebać to po całości... właśnie wróciłem do domu... odwołali mi pierwszy prom do jutra do 8.00 a o 8.00 odpływa mi z kristiansand... k**wa jego mać... kasa poszła się ebać... szukam czegoś na jutro w południe albo na niedzielę...

:kwasny: :kwasny: :kwasny::thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

---------- Post dopisany at 08:29 ---------- Poprzedni post napisany at 08:28 ----------

ale sie naebauem i spie na poduodzeeeeeeeeeeeee uoooooooooooooo :D

:grin: :grin: :polew: :polew: :decayed: :decayed: :grin: :grin: :polew: :polew: