Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:drinks:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

też bym się już napił...

Opublikowano

no a co z twoim promem ?

Opublikowano

mam od domu 70km, jeden mały prom 30min, później jeszcze koło 300km i prom do danii... ten mały wczoraj odwołali do 8.00 rano, a o 8.00 miałem ten do danii, więc byłem udupiony na samym starcie (ominąć ten mały prom to +900km), wróciłem do domu po północy i przebukowałem na jutro na 16.30 ten do danii... mam nadzieje, że pogoda się w końcu ogarnie... czekałem do północy z nadzieją, że może jeden się uda przebić, bo te 300km jedzie się jakieś 5-6godzin, więc jeszcze szanse były, ale dostałem sms, że do 8.00 kaplica... w sumie dobrze, że nie kozaczyłem, bo jak dziś czytałem to na tych 300stu km w nocy utknęło prawie 500 aut i stali do rana, aż przyjechał ciężki sprzęt... ogólnie gdybym był sam to spoko, śpiwór i jazda... ale mam 8miesięczne dziecko na pokładzie... podejście numer 2 o 5.00 rano - ruszam na mały prom, a później niech się dzieje co się chce, ale w dzień raczej więcej aut jeździ...

Opublikowano

maskara :thumbdown:

Opublikowano

no trochę wkurwiony jestem... byle dobić do danii, mam łańcuchy więc nawet 50km/h ale żeby tylko k**wa jechać...

---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ----------

bo tak to ni w piz*ę ni w oko, urlop leci, a ja siedzę w bazie...

Opublikowano
no trochę wkurwiony jestem... byle dobić do danii, mam łańcuchy więc nawet 50km/h ale żeby tylko k**wa jechać...

---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ----------

bo tak to ni w piz*ę ni w oko, urlop leci, a ja siedzę w bazie...

tak to jest jak gdzies w zapiz*ziu dolnym siedziesz zamiast w ojczyznie bide z nami klepac :grin:

Opublikowano

no k**wa, zachciało się włajaż włajaż to teraz się ma...

Opublikowano
:decayed: bedzie :git: nic sie denerwuj , dzisiaj ciotka miala wylot do Londynu do meza o 9.oo z Modlina i odwolali loty z Modlina i autokarami zasuwali na Łódź i leciała z Lublinka
Opublikowano

no widzę, że ten burdel co u mnie się zaczął wczoraj leci nad PL, więc szykujcie się na wiaterki po 100km/h, gołoledź, deszcz i śnieg...

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

dobra muszę jebnąć browara, jakiś film a później w kokon i byle do rana i do promu... bo ten dzień konkretnie z d*py jest... wszystko w aucie spakowane i nie wiadomo co robić... pozdro!

Opublikowano
  • Autor

A to co jest ? Masz na imie Magda czy o co kaman z linkami ??

---------- Post dopisany at 01:10 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ----------

Bartas stary rowerze najlepszego :D:banan::banan::banan: stawiasz na spocie :D :D :D

Opublikowano
:grin: oj Seba Seba, ale ręką bo ustami nie mogę :decayed:
Opublikowano
  • Autor

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

dzisiaj spot to chyba w porcie co bo z grila uj wyjdzie przez ten deszcz

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi::hi::hi:
Opublikowano
:siema: Mario :decayed:
Opublikowano

Bartas wszystkiego najlepszego, zdrowia szczęścia pomarańczy, niech ci dziś Asia jak nigdy zatańczy. Stófka :good::good::good:

---------- Post dopisany at 10:16 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------

Panda z Teksasu może cię zainteresuje :wink:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/elementy-zabudowy-caraudio-audi-a4-b6-b7-avant-sedan-255003/

Opublikowano

z kobity konta wystawiam bo na moim mam za dużo ogłoszeń :]

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

dzisiaj spot to chyba w porcie co bo z grila uj wyjdzie przez ten deszcz

jaki desszcz:blink: