Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:wink: osobiście nie jestem w stanie powiedzieć nic na temat Mazdy, no może oprócz tego że mam koleżankę która w Mazdzie pracuje :grin: :grin: :grin: ale odnośnie miejsca to może tak być :grin:

nie wiem jak w B8 z tyłu ale u mnie z tyłu jest cienko :kwasny: na szczęście ja latam tylko na przednim fotelu :decayed::grin::decayed::grin:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hej

no wlasnie zaskoczony jestem miejscem z tylu, bo jest go wystarczajaco :) aczkolwiek nie jest to a6 :P

Opublikowano

yyy chyba zyje

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi::hi::hi:
Opublikowano

dzien dobry panie Marianie :decayed:

Opublikowano

Bondziorno Panie Tomku :hi::decayed: co tam, jak tam :question:

Opublikowano
Bondziorno Panie Tomku :hi::decayed: co tam, jak tam :question:

a no po malutku sie zyje,pracuje watrobe przygotowywuje po malutku :grin:

Opublikowano

no nie powiem, u mnie też wczoraj malutki trening się odbył - dobiłem do domu ok. 4.00 rano :grin: :grin: :grin:

ale godzina nie ważna - trening trening i jeszcze raz trening - kondycja jest najważniejsza :wink::wink::wink:

Opublikowano
no nie powiem, u mnie też wczoraj malutki trening się odbył - dobiłem do domu ok. 4.00 rano :grin: :grin: :grin:

ale godzina nie ważna - trening trening i jeszcze raz trening - kondycja jest najważniejsza :wink::wink::wink:

potwierdzam teraz mam w uj wolnego bede trenowal caly tydzien :decayed:

Opublikowano

kiedy bym nie słyszał to ty masz wolne :grin: nie potrzebują tam u was jeszcze kogoś do "takiej roboty" :whistling::decayed:

Opublikowano
kiedy bym nie słyszał to ty masz wolne :grin: nie potrzebują tam u was jeszcze kogoś do "takiej roboty" :whistling::decayed:

no moze od polowy kwaietnia sie zwolni miejsce :wink: ale musze Bartasowi powiedziac bo w koncu sie zamknie w sobie :whistling:

a co tam w miescie Zgierz wczoraj sie zgubiłem na Rudunkach nie u miałem wyjechac do Piątkowskiej:facepalm::grin:

Opublikowano

:facepalm: weź nie rób wstydu :facepalm::grin: - trza było memory Find do Mariana, byśmy zrobili telekonferencję i bym cię wyprowadził jak jakaś zacna nawigacja :grin:

Co słychać w Zgierzu to ci za bardzo nie powiem bo nie bywam za często ostatnio :grin: :grin: :grin:

Opublikowano
:facepalm: weź nie rób wstydu :facepalm::grin: - trza było memory Find do Mariana, byśmy zrobili telekonferencję i bym cię wyprowadził jak jakaś zacna nawigacja :grin:

Co słychać w Zgierzu to ci za bardzo nie powiem bo nie bywam za często ostatnio :grin: :grin: :grin:

poradziałem sobie inaczej jakas baba sie toboliła do autobusu to ja zapakowalem i mnie wyprowadziła :decayed:

kiedy Mario na paletki cisniemy :naughty: byle nie wtorek :wink:

Opublikowano

w tej chwili nie powiem, wtorek też u mnie odpada :wink: jutro spojrzę w swój napięty do granic możliwości kalendarz i dam ci znak/sygnał :wink:

Opublikowano
w tej chwili nie powiem, wtorek też u mnie odpada :wink: jutro spojrzę w swój napięty do granic możliwości kalendarz i dam ci znak/sygnał :wink:

bede czekal z utesknieniem :decayed:

Opublikowano

ja tez trenuje w piatek w warszawie wczoraj w lodzi a dzisiaj rano na pile ciezko bylo ale dalem rade

Opublikowano

no no Klysiu, ciesze sie, ze pamietasz :decayed:

Opublikowano

dzien dobryy:oczko: