MarianekZg Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 osobiście nie jestem w stanie powiedzieć nic na temat Mazdy, no może oprócz tego że mam koleżankę która w Mazdzie pracuje :grin: ale odnośnie miejsca to może tak być nie wiem jak w B8 z tyłu ale u mnie z tyłu jest cienko na szczęście ja latam tylko na przednim fotelu
andrzejt Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Hej no wlasnie zaskoczony jestem miejscem z tylu, bo jest go wystarczajaco aczkolwiek nie jest to a6
MarianekZg Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Bondziorno Panie Tomku co tam, jak tam
klysek Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Bondziorno Panie Tomku co tam, jak tam a no po malutku sie zyje,pracuje watrobe przygotowywuje po malutku
MarianekZg Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 no nie powiem, u mnie też wczoraj malutki trening się odbył - dobiłem do domu ok. 4.00 rano :grin: ale godzina nie ważna - trening trening i jeszcze raz trening - kondycja jest najważniejsza
klysek Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 no nie powiem, u mnie też wczoraj malutki trening się odbył - dobiłem do domu ok. 4.00 rano :grin: ale godzina nie ważna - trening trening i jeszcze raz trening - kondycja jest najważniejsza potwierdzam teraz mam w uj wolnego bede trenowal caly tydzien
MarianekZg Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 kiedy bym nie słyszał to ty masz wolne nie potrzebują tam u was jeszcze kogoś do "takiej roboty"
klysek Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 kiedy bym nie słyszał to ty masz wolne nie potrzebują tam u was jeszcze kogoś do "takiej roboty" no moze od polowy kwaietnia sie zwolni miejsce ale musze Bartasowi powiedziac bo w koncu sie zamknie w sobie a co tam w miescie Zgierz wczoraj sie zgubiłem na Rudunkach nie u miałem wyjechac do Piątkowskiej:facepalm:
MarianekZg Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 weź nie rób wstydu - trza było memory Find do Mariana, byśmy zrobili telekonferencję i bym cię wyprowadził jak jakaś zacna nawigacja Co słychać w Zgierzu to ci za bardzo nie powiem bo nie bywam za często ostatnio :grin:
klysek Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 weź nie rób wstydu - trza było memory Find do Mariana, byśmy zrobili telekonferencję i bym cię wyprowadził jak jakaś zacna nawigacja Co słychać w Zgierzu to ci za bardzo nie powiem bo nie bywam za często ostatnio :grin: poradziałem sobie inaczej jakas baba sie toboliła do autobusu to ja zapakowalem i mnie wyprowadziła kiedy Mario na paletki cisniemy byle nie wtorek
MarianekZg Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 w tej chwili nie powiem, wtorek też u mnie odpada jutro spojrzę w swój napięty do granic możliwości kalendarz i dam ci znak/sygnał
klysek Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 w tej chwili nie powiem, wtorek też u mnie odpada jutro spojrzę w swój napięty do granic możliwości kalendarz i dam ci znak/sygnał bede czekal z utesknieniem
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 ja tez trenuje w piatek w warszawie wczoraj w lodzi a dzisiaj rano na pile ciezko bylo ale dalem rade
Rekomendowane odpowiedzi