Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 Seba special for you http://s18.postimg.org/ccfmnkkc5/Image_Preview_aspx.jpg :polew::polew: :polew::polew::polew: cos pieknego
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 :hi:SIEMA żłopijcy szefowo dziekuje ci bardzo za zawiezienie i przywiezienie moich zwłok
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 wielki betonowy i lysy aniol i wyrwiszamata
Magdalenah Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 hhehehe nie wiem nie pamietam ale Tomus ma za***iste zdjecie hehehehehehe jak go nogi bolaly hehehehe Ty Sebciu też miałeś jak spałeś przełożony przez kanapę ale mi usunąłeś ---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- :hi:SIEMA żłopijcy szefowo dziekuje ci bardzo za zawiezienie i przywiezienie moich zwłok odbiję sobie za rok, bo nie będę miała czym jechać
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 hhehehe nie wiem nie pamietam ale Tomus ma za***iste zdjecie hehehehehehe jak go nogi bolaly hehehehe Ty Sebciu też miałeś jak spałeś przełożony przez kanapę ale mi usunąłeś ---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- :hi:SIEMA żłopijcy szefowo dziekuje ci bardzo za zawiezienie i przywiezienie moich zwłok odbiję sobie za rok, bo nie będę miała czym jechać spoko Madziula w przyszlym roku obiecuje ze nie bedziesz musiała martwic sie o transport
Magdalenah Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Tomciu ty się ciesz, że jak dorzucałeś Sebie sanki jak odpoczywał w zaspie to nie przycelowałeś mu w głowę - :facepalm: - nie wiele brakowało :kwasny: jakie sanki w jakiej zaspie ? no mam to na filmie - wyglądało Bardzo niebezpiecznie Pewnie że tak było ....zamarłam w owym momencie:kwasny: ale żadne kontuzje się ich nie trzymały, Tomcio winien po tańcach leżeć połamany a śmigał jak halny:banan:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 hhehehe nie wiem nie pamietam ale Tomus ma za***iste zdjecie hehehehehehe jak go nogi bolaly hehehehe Ty Sebciu też miałeś jak spałeś przełożony przez kanapę ale mi usunąłeś ---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- :hi:SIEMA żłopijcy szefowo dziekuje ci bardzo za zawiezienie i przywiezienie moich zwłok odbiję sobie za rok, bo nie będę miała czym jechać hehe nie ma opcji przeciez ja nie spalem ---------- Post dopisany at 09:26 ---------- Poprzedni post napisany at 09:24 ---------- taaa zadne kontuzje ... ale fakt to ze zyje i nie dostalem mandatu i w sumie nie tylko ja :whistling: to jest cud :decayed:
Magdalenah Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 hhehehe nie wiem nie pamietam ale Tomus ma za***iste zdjecie hehehehehehe jak go nogi bolaly hehehehe Ty Sebciu też miałeś jak spałeś przełożony przez kanapę ale mi usunąłeś ---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ---------- :hi:SIEMA żłopijcy szefowo dziekuje ci bardzo za zawiezienie i przywiezienie moich zwłok odbiję sobie za rok, bo nie będę miała czym jechać hehe nie ma opcji przeciez ja nie spalem fakt ...na chwilę straciłeś przytomność a jak tam się miewa wykrywacz ? coś się udało na łódzkim terenie ?
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Madzie to nie jest wykrywacz tylko magnetyzer na cipki
Magdalenah Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Madzie to nie jest wykrywacz tylko magnetyzer na cipki hipnotajzer
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 Madzie to nie jest wykrywacz tylko magnetyzer na cipki hipnotajzer jak zwła tak zwał wazne ze działa
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 :decayed::decayed::decayed: no dziala rano widzialem :D
klysek Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 :decayed::decayed::decayed:no dziala rano widzialem :D a gdzie jest nasz kolega z pokoju 26 pan Gąbka vel Spongebob
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Opublikowano 25 Marca 2013 What happens in Stasinda, stays in Stasinda
Gość SpongeBob Opublikowano 25 Marca 2013 Opublikowano 25 Marca 2013 jestem jestem a ja sobie juz w osrodku bylem i zakonczylem na dzis prace ---------- Post dopisany at 10:46 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ---------- tamta zdjecie Babcia mi robila jak Ty lales u Dziadka w pokoju ---------- Post dopisany at 10:47 ---------- Poprzedni post napisany at 10:46 ---------- a Misiek filmik ma dlatego ze Madzia zrzucala na Kasi laptop zawartosc swego aparatu jeszcze Wam cos przypomniec
Rekomendowane odpowiedzi