Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co...myślałem dzisiaj nad nazwą firmy - nie wymyśliłem jeszcze nic godnego, ale przeszło mi przez myśl, jakby wyglądało na wizytówce "Sklep motoryzacyjny "Na pełnej k***e" i jakby wyglądało logo:polew: Seba - darmową reklamę by mi ludzie w necie zrobili;D Wyobrażam sobie też odbieranie telefonu "Sklep Na Pełnej Ku***e - w czym mogę służyć?"

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wiecie co...myślałem dzisiaj nad nazwą firmy - nie wymyśliłem jeszcze nic godnego, ale przeszło mi przez myśl, jakby wyglądało na wizytówce "Sklep motoryzacyjny "Na pełnej k***e" i jakby wyglądało logo:polew: Seba - darmową reklamę by mi ludzie w necie zrobili;D Wyobrażam sobie też odbieranie telefonu "Sklep Na Pełnej Ku***e - w czym mogę służyć?"

:facepalm: chyba cie poniosło

Opublikowano
  • Autor

jednocześnie mięśnie i krągłości... mój penis jest zdezorientowany :decayed:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew: jeblem ze tak powiem :polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

no chyba Cie ponioslo jak Dyrektor Klysiu zauwazyl ;)

dawalismy Ci propozycje

Ogień na tloki ... Fire pistons... mowie calkiem powaznie ze to spoko nazwa :)

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:42 ----------

jak ktos lata do teatru :)

to polecam w jaraczu sztuke Posprzątane :)

3 godziny ale warto naprawde dobra sztuka i posmiac sie mozna :)

Opublikowano

pier**le znowu snieg ile to bedzie gowno jeszcze padac

Opublikowano
  • Autor

Dzien dobry Panie Tomaszu :D

Opublikowano
Dzien dobry Panie Tomaszu :D

a witam Panie Sebastianie w ten piekny wiosenny poranek

Opublikowano
  • Autor

heh :)

i jak myslicie bedzie wojna ?? bo te glupie zolte kitajce maja nasrane w tych malych szyjkach :)

Opublikowano
heh :)

i jak myslicie bedzie wojna ?? bo te glupie zolte kitajce maja nasrane w tych malych szyjkach :)

:siema:

myślę osobiście że jest to kwestia czasu :whistling: beda chcieli strzelic popisowe przed calym swiatem jacy sa mocni ci drudzy sie wk***ia i bedzie amba fatima :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

ehhh kurde tez mi sie cos tak wydaje bo to wszystko juz na wlosku wiszi

ta czy owak nie jest dobrze :/ i pewnie na nas sie to tez odbije jak sie zaczna k**wa ciskac

tymi swiecacymi rakietkami

Opublikowano
ehhh kurde tez mi sie cos tak wydaje bo to wszystko juz na wlosku wiszi

ta czy owak nie jest dobrze :/ i pewnie na nas sie to tez odbije jak sie zaczna k**wa ciskac

tymi swiecacymi rakietkami

moze bez posrednio nam nic nie bedzie ale zobaczysz co bedzie sie dzialo z cenami ropy itd. jak jebna bombe w USA chociaz wydaje mi sie ze USA ma na 10000% rozne asy w rekawie i jak przyjdzie co do czego to jebnie raz a pozadnie i po korei nie bedzie sladu :naughty:

Opublikowano

a ja myślę, że odwrotnie poza tym Stany boją się Korei

Opublikowano
a ja myślę, że odwrotnie poza tym Stany boją się Korei

jak by chodziło o Chiny vs Usa to mysle ze chinole sa przed Usa jakies 20 lat :decayed: ale ten pojeb nie wydaje mi sie :whistling: a boja sie Korei dlatego po zadzona jest przez odjebanca a wydaje mi sie ze stany nie chca toczyc wojny a wiedza ze on sie nie bedzie jebal w dyplomacje tylko od razu z grubej rury :wink:

Opublikowano

dla mnie najgorsze jest to ze Stany zrobiły z siebie Mojżesza świata....wszędzie się wpierdalają, dobrze, że nie maja odwagi ruszyć Rosji bo zostali byśmy tylko autostradą w tej walce :grin:

Opublikowano
dla mnie najgorsze jest to ze Stany zrobiły z siebie Mojżesza świata....wszędzie się wpierdalają, dobrze, że nie maja odwagi ruszyć Rosji bo zostali byśmy tylko autostradą w tej walce :grin:

ale ile zacnych gadzetow by bylo na sprzedaz jak by jechaly czolgi przez limanke a tam jeb koktajlami molotowa z barmy czarnuchow do komorek i pozniej cyt. "Bartas mam no ojebanie dwa naboje przeciw pancerne nie chcesz kupic tanio puszcze" :grin:

Opublikowano

hahahha, na limance te wszystkie dzieciaki co się prężą pierwsze by się schowały :grin:

Opublikowano
hahahha, na limance te wszystkie dzieciaki co się prężą pierwsze by się schowały :grin:

:grin: pewnie by tak było :grin:

---------- Post dopisany at 09:45 ---------- Poprzedni post napisany at 09:30 ----------

Seba ty knurze miles mi dac przepis na salatke z sosikiem (białym) :decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

heheh no ciekawe ja mysle ze korea uja ma :P a usa to niby hamburgiery ale moga miec jakies male gowno co zniszczy pol swiata :P

Opublikowano

jak wpadnie USA tam to będzie drugi Wietnam :)

:hi:

Opublikowano
  • Autor
:naughty:
Opublikowano

kim ma reżim który jest popierany przez kilkunastoprocentową kastę. nie może natomiast nic innego robić jak tylko prężyć muskuły, więc to robi jakkolwiek jest mały. doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że w razie rozpoczęcia wojny będzie miał pierwsze uderzenie i nic poza tym. w ciągu kilkunastu dni straci państwo, władzę, reżim i w najlepszym wypadku będzie się ukrywał.

poza tym jak się chce zaczynać wojnę to nie informuje się o tym całego świata przez miesiąc tylko się uderza wykorzystując element zaskoczenia. jak się o byle pierdnięciu swojego generała trąbi w telewizji to żadnej wojny z tego nie będzie tylko propaganda i prężenie muskuł. nawet jego bomba jest wątpliwa bo za ciężka żeby umieścić w rakiecie dalekiego zasięgu.