Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:hi:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 06:53 ---------- Poprzedni post napisany at 06:53 ----------

ja moge zaserwisowac piec

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:hi::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

bedzie gruby film

Opublikowano

Towarzystwo nie spimy

Opublikowano

:hi::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

bedzie gruby film

popłakałem się przy samej zajawce :grin: :grin: :grin::polew: :polew: :polew::buahaha::buahaha::buahaha::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2: taniec przy rurce i dziadek z kaską mega :polew: :polew: :polew:

---------- Post dopisany at 05:27 ---------- Poprzedni post napisany at 05:25 ----------

Towarzystwo nie spimy

No Panie Tomku :whistling: każe Pan nie spać a sam Pan kimiesz :grin: :grin: :grin:

A propos kimiesz - czy widział / słyszał ktoś o Kimi-m :question::kwasny: Jakoś tak nie było go tu ostatnio "kilka" dni :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

:) nom bedzie mocny film :)

Kimi hmmm nie pamietam ;)

Opublikowano

bedzie gruby film

popłakałem się przy samej zajawce :grin: :grin: :grin::polew: :polew: :polew::buahaha::buahaha::buahaha::laughing2::laughing2::laughing2::laughing2: taniec przy rurce i dziadek z kaską mega :polew: :polew: :polew:

---------- Post dopisany at 05:27 ---------- Poprzedni post napisany at 05:25 ----------

Towarzystwo nie spimy

No Panie Tomku :whistling: każe Pan nie spać a sam Pan kimiesz :grin: :grin: :grin:

A propos kimiesz - czy widział / słyszał ktoś o Kimi-m :question::kwasny: Jakoś tak nie było go tu ostatnio "kilka" dni :eusathink:

Pitole o 4 sie polozylem do 6,30 nie jest zle spadamy do leczycy

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

---------- Post dopisany at 09:25 ---------- Poprzedni post napisany at 07:14 ----------

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

gallery_1375358030_218731.jpg

Opublikowano

ale postow poszlo w czasie dnia dzisiaj, az nie wiem czy dam rade przeczytac

---------- Post dopisany at 18:23 ---------- Poprzedni post napisany at 18:23 ----------

a bym zapomnial dwumasa wymieniona olej wymieniony mozna auto postawic niech stoi

Opublikowano

nowe pokaz :decayed:

Opublikowano

ale ja nie kupilem jeszcze i nie wiem czy kupowac bo teraz koles u ktorego robie auto ma biala b8 na sprzedaz tylko ze w 3,0 2010 rok z przebieg 60tys ale qrde sporo wiecej chce i pytanie biala 3,0 czarna 2,0 :P

Opublikowano

3,0 + czarna folia

Opublikowano
  • Autor

zgadzam sie z brodaczem :)

Opublikowano

ja rowniez :)

Opublikowano
  • Autor
:decayed::decayed::decayed:
Opublikowano

wiedzialem ze mozna na Was liczyc :decayed:

Opublikowano

3.0 i białasek mmmmmmmmmmmmmmm o takim zestawieniu marzę :slina: :slina: :slina: :slina: :slina::jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk:

Opublikowano
  • Autor
:banan:
Opublikowano
:banan:

tak ruszają się tylko ci którzy zaczynają urlop :grin::wink:

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Ano 14 lotnisko i ooogien ;) ale co mam stresu to mam przed chwila zerwala mi sie polka w kuchni i jakies 10 szklamek duraleksowych jeblo o plytki ... generalnie moglbym piaskowac szlem napisy na szybasz masakra