Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Seba byl :decayed:

sam :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

sam kuwa

6f89679b322c2ca0a69729731bcf9b94_original.gif?1384703561

Opublikowano

widze ze coraz lepiej jest ale spokojnie spadnie snieg to i ludzi wiecej zacznie zjezdzac :decayed:

Opublikowano
  • Autor

dokladnie ale :) myslalem ze ktos przyjedzie ale cos mi nie poszlo z komunikacja :D hhhehehe :)

Opublikowano

a tak tęskniłeś za spotami :grin:

Opublikowano

:siema:

ja nie mogłem bo bylem nayebany :grin:

---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ----------

widzieli nasz Kimiasz Vip-em został

http://a4-klub.pl/members/kimi-53043/

Opublikowano

:hi:

ja w weekend się postarzałem ale tylko o roczek... więc z jeżdżenia nici... :wink::drunk:

Opublikowano

Będzie spocik W ten weekend? Nowa sierota jestem i dobrze by było żeby ktoś mi wszystko poobkminiał i pomógł :) Pozdro

Opublikowano
Będzie spocik W ten weekend? Nowa sierota jestem i dobrze by było żeby ktoś mi wszystko poobkminiał i pomógł :) Pozdro

no mam nadzieję, żę będzie bo też mam zamiar podjechać :decayed: :decayed: :decayed::wink: :wink: :wink:

Opublikowano

to moze i ja podjade :decayed:

Opublikowano

to może i ja

Opublikowano

nie no Wiktor Ciebie to chyba ze 100 lat nie bylo przynajmniej ja nie pamietam, w ogole gdzie Panda sie podzial?

Opublikowano
  • Autor

no i ja bede :D a ja Wiktora widzialem :P duzy sk***iel :P;) hyhyhhy :D widzialem go na treningu jak taszczyl kasetony yyy znaczy pianke pod panele na sufit :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ----------

---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:14 ----------

heh a Kimi Ostatnio aktywny 11-11-2012 10:50

Opublikowano
no i ja bede :D a ja Wiktora widzialem :P duzy sk***iel :P;) hyhyhhy :D widzialem go na treningu jak taszczyl kasetony yyy znaczy pianke pod panele na sufit :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 21:04 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ----------

ale vip-a ma :decayed:

Opublikowano

ale vip-a ma :decayed:

Kimi ma vip-a a my jestesmy vip-y :decayed::grin:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Obiecuje że w ten weekend jestem :decayed::decayed: a właśnie co się stało z kimim? Siedział w tym trójsmieście, póniej obiecywał że będzie już zaglądał na forum i znów zapadła cisza... Pewnie jutro będe znów z djem taszczył kasetony hyhy;D

Tkz. pianki hahaha a na to jak to ktoś powiedział panele podłogowe na suficie :polew::polew:

Opublikowano
Obiecuje że w ten weekend jestem :decayed::decayed: a właśnie co się stało z kimim? Siedział w tym trójsmieście, póniej obiecywał że będzie już zaglądał na forum i znów zapadła cisza... Pewnie jutro będe znów z djem taszczył kasetony hyhy;D

Tkz. pianki hahaha a na to jak to ktoś powiedział panele podłogowe na suficie :polew::polew:

podejrzewamy ze Kimi stracil pamiec i nie wie kim jest bo tyle razy ile go ktos spotkal i darl morde "czesc" a on nic ,to innego wytlumaczenia nie ma :whistling:

Opublikowano
  • Autor

panele na suficie sa przyszlosciowe w uj :D