klysek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Seba, weź rajtuzy do BUKOWINY ;-) Jak zapomnisz to ja Ci pozycze bierzesz rajtuzy A prosisz? nie brzydze sie nimi :thumbdown:niech cie reka boska broni zabrac to dziadostwo
zlota1977 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Seba, weź rajtuzy do BUKOWINY ;-) Jak zapomnisz to ja Ci pozycze bierzesz rajtuzy A prosisz? nie brzydze sie nimi :thumbdown:niech cie reka boska broni zabrac to dziadostwo Dobra spakuje ponczoszki?
klysek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Seba, weź rajtuzy do BUKOWINY ;-) Jak zapomnisz to ja Ci pozycze bierzesz rajtuzy A prosisz? nie brzydze sie nimi :thumbdown:niech cie reka boska broni zabrac to dziadostwo Dobra spakuje ponczoszki teraz mozesz nawet byc ze mna w lozku
Seba_LDZ Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2014 ocho widze chwile mnie nie bylo i juz ze w rajtakach pomykam raz mialem damskie na sobie w przedstawieniu ale tylko raz generalnie nie lubie leginsow :polew::polew: i rajtakow tez nie :polew: meskich nie spac zwiedzac ---------- Post dopisany at 11:30 ---------- Poprzedni post napisany at 01:08 ---------- Budzi się Cygan po operacji i w krzyk: - Aaaaa! Nie czuję nogi, nie czuję nogi!!! Coście mi k**wy zrobili?! - Proszę pana - odpowiada pielęgniarka - Proszę się nie bać! Musieliśmy ją panu umyć do operacji... Dlaczego nikt nie zaczepia Cygana pierwszoklasisty? - Bo młody ma ojca w szóstej. Co krzyczy Cyganka, kiedy wpadnie do stawu ? "Pomocy, pomocy, nie umiem się kąpać!!!"
kachnazgierz Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 bardziej mi na rumunkę pasuje ;-)
MarianekZg Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 bardziej mi na rumunkę pasuje ;-) mama a Ty zamiast się szkolić to po forach śmigasz
kachnazgierz Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Szkole się, słucham ... I po forach fikam. Nie wiesz że kobiety mają podzielną uwagę?
Seba_LDZ Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2014 heheh mysle ze za malo k**wa k**wa :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Magdalenah Opublikowano 28 Stycznia 2014 Opublikowano 28 Stycznia 2014 aaaa i wreszcie sie tu dzieje....pończoszki, leginsy myslę ze jak jeszcze Kasia wdzieje ponczoszki na te piekne dlugie nogi to wszyscy ekipe z Lodzi zapamietaja .... Seba to lepsze niz Grazyna
zlota1977 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Dzien dobry Łódź? Wstawac slonce swieci,25 st w cieniu, tak to mozna zyc ?
Rekomendowane odpowiedzi