Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 zobaczymy jak długo No myśle ze dzisiaj do godz.20:45 Kłusiu nie pitol...... raz na rok może uda się skrzyknąć i spotkać
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 zobaczymy jak długo No myśle ze dzisiaj do godz.20:45 Kłusiu nie pitol...... raz na rok może uda się skrzyknąć i spotkać Jak dzisiaj zaczniemy to akurat na kwiecień sie uda
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 w kwietniu nie będzie mrozów to auta będą odpalać bez problemów
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 w kwietniu nie będzie mrozów to auta będą odpalać bez problemów Ale nikt nie będzie miał czasu bo bedą jeździecka działki
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 poszukuję zajebistego lakiernika.... nie taniego, nie pięknego ale by za***iście znał się na swojej robociejakieś namiary? :whistling:
bartek1605 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 jakby to był alko-spot to z krakowa by nawet przyjechali poszukuję zajebistego lakiernika.... nie taniego, nie pięknego ale by za***iście znał się na swojej robociejakieś namiary? :whistling: zapomnij, tacy już na saksach i na wyspach siedzą
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Mogę ich polecić 1-Wiesław Tokarski Milionowa 121 2-Rabien AB ul. Przyrodnicza 11 3-Autocolor ,róg Wileńskiej i Maratońskiej jakby to był alko-spot to z krakowa by nawet przyjechali poszukuję zajebistego lakiernika.... nie taniego, nie pięknego ale by za***iście znał się na swojej robocie jakieś namiary? :whistling: zapomnij, tacy już na saksach i na wyspach siedząSzybciej niż my by byli Edytowane 6 Stycznia 2015 przez klysek
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 jakby to był alko-spot to z krakowa by nawet przyjechali poszukuję zajebistego lakiernika.... nie taniego, nie pięknego ale by za***iście znał się na swojej robocie jakieś namiary? :whistling: zapomnij, tacy już na saksach i na wyspach siedzą kuwa do takiego wniosku powoli dochodzę bo zrobiłem rekonesans i w Łodzi nie mogę nikogo namierzyć.... albo źle szukam... może jednak chociaż jeden się uchował i potrafi porządnie ogarnąć temat.... 3-Autocolor ,róg Wileńskiej i Maratońskiej O tym coś Kłysek słyszałem/czytałem w necie.... z tych 3 wymienionych, który jest najlepszy?
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 jakby to był alko-spot to z krakowa by nawet przyjechali poszukuję zajebistego lakiernika.... nie taniego, nie pięknego ale by za***iście znał się na swojej robocie jakieś namiary? :whistling: zapomnij, tacy już na saksach i na wyspach siedzą kuwa do takiego wniosku powoli dochodzę bo zrobiłem rekonesans i w Łodzi nie mogę nikogo namierzyć.... albo źle szukam...może jednak chociaż jeden się uchował i potrafi porządnie ogarnąć temat.... :wallbash:3-Autocolor ,róg Wileńskiej i Maratońskiej O tym coś Kłysek słyszałem/czytałem w necie.... z tych 3 wymienionych, który jest najlepszy? wydaje mi sie auto-Color chłopaki nie bazują tylko na typowym malowaniu ulepow w szopie tylko ogólnie zajmują sie odrestaurowywaniem aut a wiadomo do tego potrzebna lakiernia itp. Wiec malują prZy okazji jak maja lukę ile trzeba czasu czekać nie wiem
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 z czasem nie ma problemu.... można poczekać... hmmm... pozostaje tylko podjechać i porozmawiać chociaż czytając o nich opinie nie wygląda to kolorowo http://dobrymechanik.pl/mechanicy/lodz/auto-color-wladyslaw-widlinski.html
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 No jeszcze sie taki nie urodził co by wszystkim dogodził
bartek1605 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 niestety tak jest jak na zakładzie jest jeden fachowiec a reszta to uczniowe, bo z kosztów trzeba zejść i mniejsze pensje
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 zgadza się ale tutaj statystyka wygląda nieciekawie... 4 pozytywy i 4 negatywy..... ja rozumiem, że czasami najlepszemu specowi coś nie wyjdzie ale tutajhmmm..... :eusathink: :eusathink:
klysek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 No to moze Wiesiek Tokarski z milionowej 121 będzie miał lepsze rekomendacje
Magdalenah Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja miałam dobrego na Pabianice leciałam...pięknie robi ceni się były lakiernik ASO i pracuje sam. Gdzieś mam namiar. Mogę poszukać w kwietniu nie będzie mrozów to auta będą odpalać bez problemów Ale nikt nie będzie miał czasu bo bedą jeździecka działki Klysiu daj adresy to i na działki trafimy hyhyhyhy
Panton Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Magda jak znajdziesz to podsyłaj - chętnie sprawdzę.
Seba_LDZ Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) http://youtu.be/1jHnULihSoI Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Seba_LDZ
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Stycznia 2015 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Znacie dobry skup złomu, w którym sensownie płacą? Mam do oddania sporo gratów;) Amelinium, żeliwo, akumulatory, etc...
Rekomendowane odpowiedzi