Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok, więc w takim razie - Pyk - za bezpieczeństwo lazurka.

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no i to sie rozumie bede wstawal co godzina z kijem damy rade :DPYK

Opublikowano

Nie ma szansy, zeby ktoś otworzył Twój, otwierając swój - to jest pilot kodu zmiennego, więc: albo Ci ktoś podszedł z dobrym skanerem i "podsłuchał" kod pilota, choć to bardzo mało prawdopodobne, albo walnęli zagłuszacz, czyli wciskasz pilot z przyzwyczajenia i nie zorientujesz się, że już auto masz niezamknięte. W każdym razie - nie ułatwiajmy ch**om roboty i jeśli masz taką akcję, to nawet bym zabrał akumulator...[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 00:55_________________________________________________Nauczycielka kazała dzieciom opowidzieć na lekcji historyjkę z morałem. Wszystkie dzieci opowiadają jakieś nudne, c**jowe historyjki, aż przyszła kolej na Mareczka. Mareczek wstaje i opowiada:

- No ja mam takiego wujka Staszka, który w czasie wojny był Cichociemnym. Miał spadochron, Stena, Finę i buletkę whisky. Raz przez pomyłkę zrzucili go w sam środek szkopskiego obozu. Wujek Staszek jak zobaczył, że leci w sam środek obozu, powiedział " O k**wa!", wypił całą butlę whisky, poczekał aż zejdzie na 150 metrów i zaczął pruć ze Stena. Wystrzelił 3 magazynki i skosił 50 Szkopów. Wylądował, wyjął Finę, rzucił się na reszte, zajebał 30, ale na tym trzydziestym zmałało mu się ostrze, więc pozostałych 10 wykończył z buta!

Nauczycielka patrzy na Mareczka i mówi:

- No wspaniale Mareczku, ale gdzie tu morał???

- Nie wkurwiaj Wujka Staszka jak sobie popije!

Opublikowano
  • Autor

hmm mnie nie strasz ;) kurde dalbym sobie glowe uciac ze zamknalem auto bo nawet pociagalem za klamke i patrzylem na diody kurde :/ banie mi zrobiles i nie wiem czy zaraz nie polece z kluczami mam odciecie i tak wiesz z reszta co i jak :D [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 00:57_________________________________________________

Nie ma szansy, zeby ktoś otworzył Twój, otwierając swój - to jest pilot kodu zmiennego, więc: albo Ci ktoś podszedł z dobrym skanerem i "podsłuchał" kod pilota, choć to bardzo mało prawdopodobne, albo walnęli zagłuszacz, czyli wciskasz pilot z przyzwyczajenia i nie zorientujesz się, że już auto masz niezamknięte. W każdym razie - nie ułatwiajmy ch**om roboty i jeśli masz taką akcję, to nawet bym zabrał akumulator...[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 00:55_________________________________________________Nauczycielka kazała dzieciom opowidzieć na lekcji historyjkę z morałem. Wszystkie dzieci opowiadają jakieś nudne, ciulowe historyjki, aż przyszła kolej na Mareczka. Mareczek wstaje i opowiada:

- No ja mam takiego wujka Staszka, który w czasie wojny był Cichociemnym. Miał spadochron, Stena, Finę i buletkę whisky. Raz przez pomyłkę zrzucili go w sam środek szkopskiego obozu. Wujek Staszek jak zobaczył, że leci w sam środek obozu, powiedział " O ku***a!", wypił całą butlę whisky, poczekał aż zejdzie na 150 metrów i zaczął pruć ze Stena. Wystrzelił 3 magazynki i skosił 50 Szkopów. Wylądował, wyjął Finę, rzucił się na reszte, zajebał 30, ale na tym trzydziestym zmałało mu się ostrze, więc pozostałych 10 wykończył z buta!

Nauczycielka patrzy na Mareczka i mówi:

- No wspaniale Mareczku, ale gdzie tu morał???

- Nie wkurwiaj Wujka Staszka jak sobie popije!

:polew: :polew: :polew: :polew: udalo Ci sie :D[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 00:59_________________________________________________hmm albo zamkne bez alarmu sam centralny bo to inny pilot inny kod :mysli:

Opublikowano

Aha - w końcu musi paść to zdanie - profilaktycznie - Seba, dawaj foty!!! :polew:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 01:01_________________________________________________ej..zrób inaczej - weź flaszkę, włącz sobie radio i zrób imprezę w avancie;D

Opublikowano
  • Autor

Aha - w końcu musi paść to zdanie - profilaktycznie - Seba, dawaj foty!!! :polew:[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 01:01_________________________________________________ej..zrób inaczej - weź flaszkę, włącz sobie radio i zrób imprezę w avancie;D

hahah foty jutro dzisiaj musze auta dogladac ...

bez kitu opcja ... Ty w aucie za zimno jestem juz dobrze PYK niety i moge komus cos zrobic jak bede w aucie spal a przyjda :D musze pomyslec

Opublikowano

ok, ale zauważyłeś coś podejrzanego? Serio - jeśli się boisz, to albo wypnij jakąś kostkę pod maską, albo po prostu zabieram akumulator z fury. Jeżeli masz AC, to spałbym spokojnie.

Opublikowano
  • Autor

mam wszystko Bart oc ac nw ass itd itp :) full pakiet ale wiesz jak to jest :D to jest Twoje auto :) kurde zabije a nie dam ruszyc a przynajmniej polamie rece :) co by juz innego nie ruszal... :)

Opublikowano

dobra - PYK'nijmy na odwagę;D Seba - jakby co, to dzwoń, fakt, że podróż mi zajmie trochę czasu, bo kierowca potrzebny, ale w takiej sprawie, to jeszcze po drodze wezmę Miśka i jakiś karków - damy radę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehehe spoko tutaj nie ma kozakow ogarne sam ja moje uzi armata granaty bazooka i maczeta :D dam rade :P[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 01:12_________________________________________________Bart - PYK kurde obrucilem prawie 0,5 l whiskey :D

Opublikowano

dobra...weź po prostu zostaw kartkę za szybą - "Widzę Cię ch**u z okna i wierz mi, że czuwam - jak zobaczę, że coś złego dzieje się lazurkowi, to zejdę i powyrywam Ci nogi z d*py. Grzebanie przy moim aucie grozi kalectwem. Z gorącym pozdrowieniem - właściciel."

Opublikowano
  • Autor

hhahaahaha :D spoko tak zrobie :D wiesz mam ... z celownikiem laserowym :P dam rade :D

Opublikowano

Za bezpieczny weekend, Władziu :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no no za bezpieczny :D [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 01:24_________________________________________________fobra ide czuwac dam znac kolo 6ej :) [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 01:28_________________________________________________dzieki Bart myslales o druzynie saneczkarskiej jamajki ?? :D:wink4:

Opublikowano

więc jednak to nie będzie spokojna noc..

Stary - nikt tego auta nie ruszy, bo jak całe forum go dojedzie, to do końca życia będzie kisiel wpie**ł przez słomkę :polew:

Opublikowano
  • Autor

:polew: :polew: :polew: :polew:

slowa otuchy :D piekna sprawa :D ide luknac :P [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 01:30_________________________________________________hmm moze dziwnie zabrzmi - stoi :P [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 01:31_________________________________________________kurde sam juz nie jestem pewien czy go zamykalem bo sie sam nakrecam :) kurde zawsze sprawdzam diody kurde i na bank sprawdalem to jest mega dziwne ... f*ck :) za#@$# na miejscu jak zobacze kogos obok :D zrobilem sobie drinka jeszcze #@$@#$ czuam przez noc :D hahahah jaka jazda :D

Opublikowano

jak to mawia "laska. Z Polski" - Dobra stary, możesz na nas liczyć :cool1:

Opublikowano
  • Autor

no i widzisz to jest wazne :D

Opublikowano

dobra - ja spadam w pościel, ale jakby co, to daj znać - znajdę kierowcę i przyjadę do wawy, tylko będziesz musiał tego gościa potrzymać, żeby było komu dać w ryj na miejscu :evil:

Opublikowano
  • Autor

hhahahaha spoko dam rade dzieki Bart :D spokojnej pozdro :)PSZTRYK[br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 01:46_________________________________________________ale mnie dynia rwie :) masakra fura stoi ;) jeszcze :):hi: