Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heheheh jak w rodzinie normalnie :D

No no :naughty: :naughty: :naughty:

Tylko kto będzie Ojcem Tadeuszem? :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja mogę być... na ochotnika.... a co tam w końcu do odważnych świat należy! :>

ps: i ładnie śpiewam.... :gwizdanie:

Opublikowano

Ja mogę być... na ochotnika.... a co tam w końcu do odważnych świat należy! :>

ps: i ładnie śpiewam.... :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Teraz Mamusię trzeba wybrać :D

Opublikowano

Panie i Panowie - mała sprawa - napisałem odwołanko, proszę więc o sprawdzenie i sugestie;) Szczególnie mile widziane zdanie Basi i Pantona oraz wszystkich, którzy mogą pomóc i podsunąć jeszcze jakieś myśli:)

http://www.wklej.org/id/464838/

Opublikowano

Panie i Panowie - mała sprawa - napisałem odwołanko, proszę więc o sprawdzenie i sugestie;) Szczególnie mile widziane zdanie Basi i Pantona oraz wszystkich, którzy mogą pomóc i podsunąć jeszcze jakieś myśli:)

Uuuu :D

Pojechałeś. Ale w pełni się zgadzam i popieram, a te różnice w wymiarach pomiędzy ustawą a stanem faktycznym już same w sobie powinny być argumentem przemawiającym za Twoją racją.

[br]Dopisany: 26 Styczeń 2011, 12:24_________________________________________________Dobra, wszystko co fajne, szybko się kończy :confused4:

Żulek opierdzielony, trzeba zbierać zabawki i wracać do pracy

Opublikowano

;D

Opublikowano

Przeleciałem tak szybko to pisemko i pytanie jest takie - czy Ty dzisiaj musisz im to wysłać?

Jak na mój gust, wiedzę to pismo jest takie sobie (zaznaczam, że NIE jestem prawnikiem i mogę być w DUŻYM błędzie - wyrażam tylko swoje skromne zdanie.. ) i przydałoby się je poprawić.

Pytanie jest takie - czy możesz się wstrzymać do wieczora z tym pismem... wtedy byśmy usiedli i poprawili je (mógłbym to poprawić i zaproponować swoją wersję... decyzja wiadomo jest Twoja).

Teraz jest trochę pracy jeszcze i tak średnio czasu a warto by było na spokojnie podejść do tematu.

ps: miałeś dostać jakieś pisemko od znajomego prawnika Tomka?

Opublikowano

mam czas, nie muszę tego wieźć koniecznie dzisiaj. Dzięki w ogóle za zainteresowanie:) Od znajomego Tomka dostałem wytyczne, których miałem się trzymać, ponieważ nie ma czegoś takiego, jak uniwersalny wzór odwołania.

Opublikowano

mam czas, nie muszę tego wieźć koniecznie dzisiaj. Dzięki w ogóle za zainteresowanie:) Od znajomego Tomka dostałem wytyczne, których miałem się trzymać, ponieważ nie ma czegoś takiego, jak uniwersalny wzór odwołania.

zgadzam się... a można wiedzieć jakie to wytyczne (czysta ciekawość)

Opublikowano

"1. Napisać porę dnia, warunki na drodze, rodzaj nawierzchni 2. Jak doszło do zaistniałej sytuacji tzn. (wszystko z jaka prędkością jechał, czy miejsce jest dość wystarczająco doświetlone, czy zauważył znak a dokładniej jak późno co mu w tym przeszkodziło) 3. Opis usytuowania znaku czy był dobrze obsadzony we właściwym miejscu + zdjęcia najlepiej podczas zarysowania i po tym jak go naprawili jeżeli w ogóle to zrobili (do tego obsadzenia znaku najlepiej dołączyć art. z Kodeksu ale to mówiłeś że znalazł i to te co mi pokazałeś) 4. Co zostało uszkodzone w aucie + najlepiej fotografie 5. Jaki byłby koszt wg Niego naprawy auta, ale realny nie zawyżajcie bo nici z tego będą 6. Jak dało by radę koszt naprawy przez jakiś warsztat (Tomek ale sam na swoim przykładzie wiesz że warsztaty nie chętnie robią coś takiego) I tyle wg mnie jak mają wypłacić to na podstawie takich danych wypłacą a jak nie to pozostaje sąd ale nie wiem czy to jest warte jak mówiłeś że sam to naprawił bo mogą kolegę obciążyć kosztami sprawy albo innymi ukrytymi kosztami o których człowiek nie wie a sprawa może się ciągnąć i ciągnąć z takim monopolem jak Zarząd Dróg czy inni ciężka wygrać. Z nimi tylko na dziurach w miarę łatwo jest jakieś pieniądze wyciągnąć ale to też by chcieli żebyś najpierw zadzwonił im powiedzieć ze w tym miejscu jest dziura bo mogą powiedzieć że nie byli informowani przez obywateli że są jakieś trudności na jezdni w poruszaniu się autem. Pozdrawiam jak będziecie coś potrzebować to piszcie"

Opublikowano

OK ale na mój gust to są wytyczne do napisania pisma o ewentualne odszkodowanie (szczegółowy opis zaistniałej sytuacji, szkody powstałe, koszty ich naprawienia itp. - pierwsze pismo) a Ty chyba musisz napisać odwołanie od pisma (decyzji) zarządcy, który odmówił wypłacenia odszkodowania zasłaniając się aktem wandalizmu czyli brakiem odpowiedzialności za to zdarzenie.

Ten znajomy prawnik dostał pismo, które otrzymałeś i na które musisz odpisać?

Opublikowano

Tak, wysłałem mu wszystko, co trzeba.

Opublikowano

Pankracy - cena fantów ok. 550

Opublikowano

Pankracy - cena fantów ok. 550

co masz na myśli? :wink4:

Opublikowano

tak na szybko zrobiłem wycenke :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

czego?