klysek Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Klysiu jak to jest ze Cie na gorze nie widac Marat... Ciebie widzialem jak dygales w czwartek radwanska z plecaczkiem ? taki k**wa czary-mary hopsa-sa
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Ej, jedziemy na jakąś imprezę? Nie ukrywam, że bym gdzieś dzisiaj skoczył po robocie;p
Bartas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 tylko ze chetnych bedzie brak ;p do miskow na picie sie wbic
Kimi Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 Siemanko z wieczora Mario, nooo teraz jest gitez-majonez :good: :good: Zobaczę jutro na żywo ? :naughty:
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ponawiam pytanie - robimy jakąś spontaniczną akcję i idziemy gdzieś na miasto?
klysek Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 ponawiam pytanie - robimy jakąś spontaniczną akcję i idziemy gdzieś na miasto?
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 jak nie, to jutro na spota bierzemy kierowców i sobie na realu, albo gdzieś, zrobimy małą imprezkę
Bartas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 tooo Panton po mnie przyjezdza w takim razie :gwizdanie:
klysek Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 tooo Panton po mnie przyjezdza w takim razie :gwizdanie: a wy we 2 po mnie
Kimi Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 jak nie, to jutro na spota bierzemy kierowców i sobie na realu, albo gdzieś, zrobimy małą imprezkę Kurde, DJ, co Ty tak napierasz na to picie na spotach? :naughty:
Bartas Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 niebiescy koledzy stac beda w obie strony :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 no co ja Ci zrobię, że chcę sobie jakoś zakończyć ten karnawał, pijąc piwko z łdz bandą przy wtórze radyjka i kiełbie/karczku z grilla? Może nawet sobie pokręcimy silnikiem krokowym b4rt4sa i zlogujemy komuś auto?
bartek1605 Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 jak będzie jechać to wpadnijcie jeszcze po mnie
chriss Opublikowano 5 Marca 2011 Opublikowano 5 Marca 2011 no spam nadrobiłem kanu - fajna furmanka Mario-trochę za wczesnie chyba na zmianę laczków relingi git
Rekomendowane odpowiedzi