klysek Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ja zawiajam na skuter kielba z promocji wychodzi bokiem
bartek1605 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 uważaj na takiego maila: Obleśnik poślizgowy – kiedy czujesz silne napięcie w okolicy podbrzusza, oznacza to, że zbliża się wielkimi krokami. Ani się obejrzysz, a już wyjdzie. Ale zawsze zostawi autograf w postaci tzw. kleksa. Jeżeli odczuwasz lepkie tarcie między pośladkami, nie miej złudzeń, to na pewno był on
klysek Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 uważaj na takiego maila: Obleśnik poślizgowy – kiedy czujesz silne napięcie w okolicy podbrzusza, oznacza to, że zbliża się wielkimi krokami. Ani się obejrzysz, a już wyjdzie. Ale zawsze zostawi autograf w postaci tzw. kleksa. Jeżeli odczuwasz lepkie tarcie między pośladkami, nie miej złudzeń, to na pewno był on :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 o :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: to jest kosior ja pitole teraz ja nie zasne ... zdjecia dodane do galerii [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 22:27_________________________________________________a sorka to z poznania jednak byla obczajscie to http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=54446.0;highlight=air+ride
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 co Wam powiem to Wam powiem ale za miejscowke nie musicie mi dziekowa :>
Seba_LDZ Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Opublikowano 6 Marca 2011 hahahah Tomek przynieslismy kolo grila czesci Twojego zderzaka i wiedzielismy ze jakas czastka Ciebie jest z nami
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 hahahah Tomek przynieslismy kolo grila czesci Twojego zderzaka i wiedzielismy ze jakas czastka Ciebie jest z nami no tez tak czulem wlasnie jak czekalem w domu na Wasz powrot i relacje
klysek Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 dobra ja powiem krotko narka pany do juterka zawijam w KOKON :polew:
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Spoko, Tomek, następnym razem też będziesz :good: :good:
Bartas Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 House ja tam widzialem ze cos odzyskam z Twojego lustra
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 House ja tam widzialem ze cos odzyskam z Twojego lustra no calkkowiem mozliwe sporo tam tego widzialem jeszcze kawalek jakiegos wezyka
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 dobra na mnie czas leki i lulu do jutra
Kimi Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ja też idę do wyrka, morda mi się drze już Dobranoc, miłej nocki Idę śnić o S4
Rekomendowane odpowiedzi