MarianekZg Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 siemka ludzie A co Wy tacy niemili dla tej Pusi? chyba taki dzien nerwowy byl wczoraj hehe szczególnie noc, bo to zaćmienie księżyca i inne tam :> :> :> BTW :hi:
Seba_LDZ Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 :hi: no ja wczoraj odplynalem az do dzisiaj wszyscy maja byc mili jak nas odwiedza plec piekna z innego miasta :kox: Miejmy nadzieje ze Karolinka jeszcze nas odwiedzi
kanu Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 obstawiam, że ma kocura dobrze, że nie żubra
Pusia Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 siemka jak wy wszystko wiecie mam kocurka he he jestem przeciętną dziewczyną a ta ksywa to był spontan
Seba_LDZ Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 siemka jak wy wszystko wiecie mam kocurka he he jestem przeciętną dziewczyną a ta ksywa to był spontan to teraz spontanicznie wrzuc fote jak zwykle bezposredni i szczery do bolu
Bartas Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 ja bezposredni a jak pokaze to bedziecie sie slinic nastepny tydzien
bartek1605 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 siemka ludzie A co Wy tacy niemili dla tej Pusi? chyba taki dzien nerwowy byl wczoraj hehe eeee, kto jest nie miły
Pusia Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 na pewno będzie kiedyś okazja się spotkać na jakimś zlocie w realu zawsze inaczej
Seba_LDZ Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 na pewno będzie kiedyś okazja się spotkać na jakimś zlocie w realu zawsze inaczej no i to jest dyplomatyczne wybrniecie z sytuacji
Bartas Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 na pewno będzie kiedyś okazja się spotkać na jakimś zlocie w realu zawsze inaczej no i to jest dyplomatyczne wybrniecie z sytuacji ale skora juz sie bawisz pewnie :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 nawet nie wiem co Ci mam odpisac
Pusia Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 nie ten letni to Mi coś nie podszedł , jakieś dziwne zasady koleś wprowadził że to aż odpycha zamiast przyciągać
Seba_LDZ Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2011 swoja droga to tak teraz sobie przypomnialem ze mam kolezanke z LO ktora tez ma na imie Karolina i ksywke Pusia
bartek1605 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Opublikowano 16 Czerwca 2011 nie ten letni to Mi coś nie podszedł , jakieś dziwne zasady koleś wprowadził że to aż odpycha zamiast przyciągać teraz już tak będzie :gwizdanie:wklejaj swoje obrazki bo zaczeły się zabawy na sucho
Rekomendowane odpowiedzi