Opublikowano 20 Czerwca 201115 l remik to powiem Ci ze zgrabny ten Twój mechanik [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2011, 19:07_________________________________________________Seba a co to za część? Patrzyłem i nie znajduje mi takiego numeru w ogóle, powiedz co to ma byc to Ci znajde
Opublikowano 20 Czerwca 201115 l ku*** umbrella ela ela e e e :polew: czad z tym zdjeciem ustawie sobie na tapecie
Opublikowano 20 Czerwca 201115 l Ohayoo :hi: Ale żeście nastukali od wczoraj Kłysiu, to może wolisz ją pod biurko, zamiast tej blondyny? :naughty: :naughty: A jak już mowa o banerku, bo widzę, że się nikt nie kwapi z propozycjami, coś ode mnie: :naughty: frugodh, ja w piątek widziałem tu w Gdańsku też czarną TT-S, na czarnych felgach, normalnie :slina: :slina: A dzisiaj z kolei widziałem zieloną A4 B5 na łódzkich blachach, ale nikt z "naszych"
Opublikowano 20 Czerwca 201115 l Kimiasz ale ch*j z tą audi, ja mówię cały czas o jej zawartości ;D;D;D;D;D
Opublikowano 20 Czerwca 201115 l Ohayoo :hi: Ale żeście nastukali od wczoraj Kłysiu, to może wolisz ją pod biurko, zamiast tej blondyny? :naughty: :naughty: A jak już mowa o banerku, bo widzę, że się nikt nie kwapi z propozycjami, coś ode mnie: :naughty: frugodh, ja w piątek widziałem tu w Gdańsku też czarną TT-S, na czarnych felgach, normalnie :slina: :slina: A dzisiaj z kolei widziałem zieloną A4 B5 na łódzkich blachach, ale nikt z "naszych" moze byc z braku laku
Opublikowano 20 Czerwca 201115 l Kimiasz ale ch*j z tą audi, ja mówię cały czas o jej zawartości ;D;D;D;D;D Źle podchodzisz do tematu, mając taką TT-S "zawartość" sama by Ci się pakowała do środka :decayed:
Opublikowano 20 Czerwca 201115 l Wiktor to jest galka zmiany biegów podaj więcej szczegółów jak wykończenie kolor
Opublikowano 20 Czerwca 201115 l Wiktor to jest galka zmiany biegów podaj więcej szczegółów jak wykończenie kolor
Opublikowano 20 Czerwca 201115 l Autor nie se poszedl jestem tylko sie wkorwilem poltorej godziny renderowalem ten j**any film i k**wa wyszlo jak z koziej d*py sloma :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: alez sie wkurwilem ja pier**le no dobra c**j robimy jeszcze raz musze dzis to wyrenderowac zeby jutro przejsc do efektow specjalnych :D w kazdym razie kolor nadwozia to : jeszcze nie mam wnterze ciemne kurde nie wiem czy to cos da ale moze
Opublikowano 20 Czerwca 201115 l primo - 5 lub 6b. ultimo - papa, skaj, drewno po trzecie primo ultimo - szarobeżowy lub czerń i czy cały kpl.
Opublikowano 20 Czerwca 201115 l Autor 8L0863278BN6BN lekka rzeźba i wejdzie nie no ale moment ja wyslalem numer czesci ktora chce kupic kumpel zreszta ten co byl od a3 i pytanie czy bedzie sie nadawalo do jego modelu to co tu rezac ja tego nawet nie widze