Panton Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 zobacz na google maps gdzie jest ulica spedycyjna to jest zeran a zobacz gdzie jest ulica romera to ja tam jestem ku*** 15,7 km z buta jak bys myknal no trudno moze kiedy indziej wykorzystam twoje dobre serduszko Taki spacerek... Ze cztery godzinki :D zrzucil by nadwage [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 16:02_________________________________________________czytales Kimiasz co na tym ogolniaku sie dzialo ;( a co się działo?
klysek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 zobacz na google maps gdzie jest ulica spedycyjna to jest zeran a zobacz gdzie jest ulica romera to ja tam jestem ku*** 15,7 km z buta jak bys myknal no trudno moze kiedy indziej wykorzystam twoje dobre serduszko Taki spacerek... Ze cztery godzinki :D zrzucil by nadwage [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 16:02_________________________________________________czytales Kimiasz co na tym ogolniaku sie dzialo ;( a co się działo? poczytaj watek
klysek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 alez prosze bardzo cie uprzejemi kolego z B7 w sedanie po HURAGANIE KATRINA [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 16:38_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=217870.0
klysek Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 i teraz juz wiecie jak spedze reszte dnia :polew:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 16:41_________________________________________________w kurteczke przejrzalem foty od Tomka ile mam tam sweet foteczek jak zacieszam ryja :polew:
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 qr** gadaja ze tak zle na tym ogolniaku bylo, makaveli chyba zwinal sie z forum z tego wszystkiego, a ja tam ani na nude nie moge narzekac a te warunki no bez przesady nie byly zle co prawda przyczepy troche byly przesada ale pokoje oki ta lazienka naprawde mi nie przeszkadzala jedna, co do jedzenia bylo ok wiadomo nie jakies rarytasy ale dalo sie zjesc a jak mowili nam ze wiecej nie dostaniemy bo wyliczone to sie posmialismy przy stole
Kimi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 A o co chodzi z tym makavelim w końcu?
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 no bo on byl chyba tym organizatorem tego ogolniaka i wszyscy wrzucaja ze chhuj nie organizacja itd itd i chlopak zrezygnowal chyba z klubu,a ja nie wiem czy nie jest tak jak ktos tam pisal ze wlasciciele chcieli zarobic wiecej i zrobili dwie imprezy w jeden weekend czyli wesele i zlot bo oni dostali chyba domki ktore my mielismy miec
Kimi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 no bo on byl chyba tym organizatorem tego ogolniaka i wszyscy wrzucaja ze chhuj nie organizacja itd itd i chlopak zrezygnowal chyba z klubu,a ja nie wiem czy nie jest tak jak ktos tam pisal ze wlasciciele chcieli zarobic wiecej i zrobili dwie imprezy w jeden weekend czyli wesele i zlot bo oni dostali chyba domki ktore my mielismy miec Aha, no to wszystko jasne teraz.
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 znaczy wiesz Kimi takie sa moje przypuszczenia nie moge stwierdzic tego na 100%
Kimi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 znaczy wiesz Kimi takie sa moje przypuszczenia nie moge stwierdzic tego na 100% Nie no, wiem. Ale z tego, co czytam na wątku o wrażeniach ze zlotu wynika, że faktycznie coś poszło nie po jego myśli . Szkoda chłopaka
kanu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 niestety tak czasem bywa, albo ludzie nie dopisują albo ośrodek odwala numer... idzie opinia w net o ośrodku i kończy się zlotowanie tam... niepotrzebnie może ludzie na niego naskoczyli albo sam zrezygnował, bywa nie jego wina, że nie było tak jak miało być
Bartas Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Chriss jak droga na opoczno ? dalej most robia ? jutro musze jechac na kielce i nie wiem jak najlepiej
MarianekZg Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 gdzie są fotki Tomka ??? :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi