Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

albo sobota można będzie węgielki rozpalić :rolleyes:

Opublikowano

ale obstawiam ze w sobote wiekszosc nie bedzie mogla zajechac bo a to jeden jedzien grugi pije itp. itd. :naughty:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 22:36_________________________________________________a poza tym w sobote i niedziele i poniedzialek ma padac ;( :confused4::wallbash::thumbdown:

Opublikowano

nie lepiej zrobić w pierwszy weekend po majowym - więcej osób będzie miało czas :drunk: :drunk:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 22:37_________________________________________________takie jest moje skromne zdanie ale ja się nie znam. :wink4::decayed::kox:

Opublikowano

no to moze tak jak jak cos w jutro jestem chetny :decayed: i niech reszta sie wypowie a pozniej ustalimy co dalej :kox:

Opublikowano

tak czy inaczej potrzebny jest kierowca :tongue4:

Opublikowano

jestem za, majowke mamy tak obstawiona, ze to mala bania :D a nie wliczylem odtruwania w szpitalu :sick3:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 22:42_________________________________________________co do kierowcy zawsze najmlodszy ma przejebane :polew:

Opublikowano

no to bęc :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

tak czy inaczej ja jutro zaczynam świętowanie :tongue4:

Opublikowano

i bach..... :wink4: nie ma problemu :good: tyle ze nie wiem czy bede juz w Łodzi w poniedzialek ale jak cos to :good:

Opublikowano

no to lepiej ja tdzien pozniej. ale juz kazdy wie wiec nie bedzie tlumaczenia ze nie mogl, babcia zachorowala, pojechal pod inna łąkę :decayed:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 22:48_________________________________________________

znalazlem pioseneczke co pasuje mi do avatarka pomijajac ze jest fajna
Opublikowano
:polew: jak z flipa i flapa :tongue4:[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 22:51_________________________________________________ale kiedy w poniedzialek ???????
Opublikowano

nie piłem a już się zgubiłem w który dzień :polew:

Opublikowano
:polew: no ja tez juz nie wiem o jakim dniu mowicie
Opublikowano

robimy ankiete :polew: