Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
oo widzisz Mario :) na Ciebie zawsze mozna liczyc :) trzeba kupic jakies specyfiki pamietam Broda rok temu cos tam kupowal i ogarnialismy i w sumie to dawalo rade :)

tylko nie pamietam co to bylo pamitam tylko ze Broda mi robil :D [ATTACH=CONFIG]286[/ATTACH] :decayed::decayed::decayed::decayed:

....pogarszasz swoją sytuację ...........ŁYSA PAŁO :grin:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

:decayed::decayed::decayed::decayed:

ja Ciebie tez :D

Opublikowano

w parku z liśćmi powiadasz? :eusathink:...ale tylko z liśćmi czy jak? :whistling::grin:

Opublikowano
  • Autor

no to plyna w lodzkim :D

Szybszy od Jeepa - Sadistic.pl

---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ----------

w parku z liśćmi powiadasz? :eusathink:...ale tylko z liśćmi czy jak? :whistling::grin:

hehhe no wiesz mozesz karmic labedzie bulka albo kurczakiem albo papryka w sumei kurde chyba mi bije :D:P

Opublikowano
no to plyna w lodzkim :D

Szybszy od Jeepa - Sadistic.pl

---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ----------

hehhe no wiesz mozesz karmic labedzie bulka albo kurczakiem albo papryka w sumei kurde chyba mi bije :D:P

hehe, no chyba tak :decayed::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

przepraszam :kwasny:

:naughty::kox::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 18:54 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ----------

a tak schodza na ziemi

ja pier**le ....

Pedofil w gimnazjum - Sadistic.pl

i jak tu bezpiecznie dziecko do szkoly wyslac ?

:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

---------- Post dopisany at 18:55 ---------- Poprzedni post napisany at 18:54 ----------

przepraszam moze to nie stosowne po prostu przegladam jakies tam nowinki z dzisiaj i sie napatoczylo

---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

az pojde zapalic bo sam nie ogarniam tego co widze :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:03 ----------

polska patologia normalnie

Opublikowano

myślę, że nikogo nie obrażę jeśli zaproponuję po jednym PYK-u :naughty:

---------- Post dopisany at 19:35 ---------- Poprzedni post napisany at 19:28 ----------

Ciacho - Ciasny Wiesiek - YouTube

po prostu nie mogę z Mecwalda :grin: :grin: :grin:

Opublikowano
  • Autor

heheh Mario Mecwald aka ciasny w. zrobil tutaj mega robote to i ja pykne bo wlasnie rozladowalem dostawe :decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

no i git majonez :thumbup1:

Opublikowano
  • Autor
:decayed::decayed::decayed:
Opublikowano

no to

imagejohnniewalkergreen.jpg

PYK :wink:

Opublikowano
  • Autor

losz w morde a co to green label czemu nie znam hmmm

ja pyfko PYK

Opublikowano

ja z miłą chęcią bym sobie też chlapnął:decayed: dziś kursik Norway>Denmark>Germany>Poland... f*ck yeah:banan:

Opublikowano

szału nie ma ale da się PYK-nąć :grin:

---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:17 ----------

ja z miłą chęcią bym sobie też chlapnął:decayed: dziś kursik Norway>Denmark>Germany>Poland... f*ck yeah:banan:

no no kilka km-ów jest :decayed:

Opublikowano

mam nadzieję, że obędzie się bez zbędnych przygód z POLIZEI:decayed: btw kiedy można jechać bez limitu w niemcach?

---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ----------

tak z ciekawości pytam, bo nigdy na znaki nie patrzyłem a nie raz byłem wyprzedzany przez radiowóz i nic się nie czepiali... kilka razy tylko kontrola czy koksu nie wioze:decayed:

Opublikowano
mam nadzieję, że obędzie się bez zbędnych przygód z POLIZEI:decayed: btw kiedy można jechać bez limitu w niemcach?

kiedy nie ma POLIZEI :polew: a tak na poważnie to :dontknow::kwasny:

---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ----------

---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ----------

tak z ciekawości pytam, bo nigdy na znaki nie patrzyłem a nie raz byłem wyprzedzany przez radiowóz i nic się nie czepiali... kilka razy tylko kontrola czy koksu nie wioze:decayed:

w sumie jak oni ciebie to czemu by mieli się czepiać :grin:

Opublikowano

no właśnie ja też nigdy nie wnikam, kilka razy stali i nic, kilka razy mnie jeszcze wyprzedzali przy 140-160 i nic, zawsze staram się lecieć ile tubylcy lecą... czasem trochę szybciej:decayed:

Opublikowano

Uuułaaa, Ty tak służbowo jezdzisz czy rekreacyjnie? :naughty:

Opublikowano

no to pijcie Panie i Panowie:decayed: ja uciekam się pakować i za 1,5h wycieczkę czas zacząć:wink: pozdro all z norwaya!

Opublikowano
  • Autor

czyli co szczawiu w niedziele sie na spocie poznamy ? :D:)

Mario powaznie co to jest green label ??

---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ----------

bo mnie to zaintrygowalo :D