Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale dlaczego ma sobie strzelać w nogę:grin: ja mam narzeczoną, dziecko... ale żeby się żenić?! po co? na co? przereklamowane:kox:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

o k**wa :D heheh dziekiu Tomek k**wa :D tak zle mi zyczysz jutro dzwoni do Ciebie CBŚ :D juz ja to zalatwie :P;)

hehehehehe :Dszczawiu dawaj troche i sie nei chwal :D

no i Mario ehhhh a ja myslalem ze Ty jestes ze mna Byku :D :D :D:naughty::naughty::naughty::wink:

<3

Opublikowano

DJ trzeba wrobic w jakies malzenstwo :decayed::grin:

Opublikowano
  • Autor
DJ trzeba wrobic w jakies malzenstwo :decayed::grin:

ooo i widzisz to mi sie podoba baaaaaaaaaaaa i nawet hmmm DJ ma doooooooobry gust wie co dobre naprawde :D :D :D z reszta nikt nie watpi

jest taka jedna:P albo i 10 :P:whistling::whistling::whistling::naughty::naughty::naughty::naughty: :kox::wink:

Opublikowano

nasz mechanik vel ciasteczko :decayed:

Opublikowano

to trza opić i ożenić.. chyba najłatwiej:decayed:

Opublikowano
  • Autor

heheh mysle ze Bartek sam ogarnie temat ma rece ma nogi i ma glowe :D wiec nic mu nie brakuje :D hhehehe :D

tak czy siak PYKNE :D

Misiek jak bedzie trzeba to Cie zawioze i odbiore tam gdzie trzeba na ta 40 :)

Opublikowano

moze i ja pykne :slina:

Opublikowano
  • Autor

no i to mi sie podoba jak ja pykne hmm kurka musze isc do sklepu :facepalm:

Opublikowano
no i to mi sie podoba jak ja pykne hmm kurka musze isc do sklepu :facepalm:

u mnie czuwa pani Ewa :whistling: ale chyba o jedno sie nie obrazi :grin:

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

ja tez nic nie mam jesli chodzi o piwko :facepalm:

Opublikowano

no to ja nie wiem Panowie jak odrobiliście pracę domową przed weekendem:wink: jak tak można... po całym tygodniu bez zimnego?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Tomcio gdzies jest to sie spotkamy w polowie :D

Szczawiuuuuuuuuuuuuuuu :D no siedzisz ?? to siedz :D :D :D:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

cyken pyken... dziś się smaruje bo jutro moja Luba ma urodziny i muszę przetrwać jak wpadną znajomki:decayed: k**wa szwagier się zalogował na forum ale zaginął chyba w akcji "piątek":facepalm:

Opublikowano
  • Autor

:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Ty Szczawiu dawaj adres i jutro jesteśmy z taka delegacja ze nawet Szwagier osiądzie :D:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 22:34 ---------- Poprzedni post napisany at 22:02 ----------

no i zostalem sam :/

Opublikowano
Luk musialby sie wypowiedziec albo DJ lub Marcin bo oni maja chyba najwieksze pojecie o materii chyba ze nie wiem o kims czegos to z gory przepraszam za pominiecie :):decayed:

Start------>Uruchom wpisujesz 'cmd'

później w konsoli

tracert gumtree.pl

tracert warszawa.gumtree.pl

ping -n 100 warszawa.gumtree.pl

ping -n 100 gumtree.pl

Kopiujesz logi z kompa i wysyłasz im z informacją, że łącze satelitarne cec**je się opóźnieniem sygnału od 500 do 900 milisekund a ty masz pewnie średni czas (na końcu statystyki jest podany po wysłaniu 100 pakietów) 46ms.!!!!

Kolejnym argumentem dla debili jest traceroute - w którym miejscu jest ten satelita - jaki host????!!! (Powinien być bardzo duży skok czasu)

ps: w dzisiejszych czasach na prawdę trudno jest spotkać człowieka, który zna się na swojej "robocie" ............lekarz, prawnik, informatyk, elektryk itp.

Opublikowano
  • Autor

nom

ok narazie jeszcze trzymam przy swoim

View image: sledz

Opublikowano

No i gdzie tutaj kurrrrwa łącze satelitarne przy czasach do ich serwera na poziomie 38-43ms????!!!! To po światłowodzie do USA masz czasy 150-200ms.

Powystrzelałbym takich debili.

ps: a już zabezpieczanie serwera po IPkach (z PL wpuszczamy a z reszty blokujemy) jest rozwiązaniem lamerskim^2

Opublikowano

nie wiem czym pitolicie ale macie racje :grin:

Opublikowano
  • Autor
No i gdzie tutaj kurrrrwa łącze satelitarne przy czasach do ich serwera na poziomie 38-43ms????!!!! To po światłowodzie do USA masz czasy 150-200ms.

Powystrzelałbym takich debili.

ps: a już zabezpieczanie serwera po IPkach (z PL wpuszczamy a z reszty blokujemy) jest rozwiązaniem lamerskim^2

yhh kurde wiedzialem ze mam racje :) ehh no i ja mam po prostu agresje do ludzi pracujacych w pomocach ale k**wa wiesz

do nich nie ma co sie pienic oni maja wyjebane bo ich zatrudnili ... placa to pisza zwloke :D

k**wa raczej trzeba jebac tych co zatrudniaja k**wa bezmozgie jeti no jesli ja grafik pedal oagrniam ta kwestie to jakie oni musza pilki

wp***dalac rozowym blondynka ??? :D huh az boje sie pomyslec ze rozowe koniojebcoswiniobijcy jebia JEZE Z NASTAWIENIEM KONIOKOTNYM :D

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Debili naprodukowali i później są takie tego efekty - siedzi taka pizz** przy kompie i myśli kilka godzin c**j* wie nad czym. Z prostych tematów robią za***iste teorie przy których się doktoryzują.

Prędkość światła = 299792.458 km / sekundę

Satelity geostacjonarne znajdują się na wysokości ~ 35786 km.

Więc koleś dostanie nobla bo jak w czasie 43ms pakiet pokonuje taką drogę x2 to prędkość światła jest kilka razy większa i Einstein był w duuupie ze swoimi teoriami.