Opublikowano 12 Września 201213 l temat motoryzacyjny- jak zmienie lampę na inna ten sam model przód to silniczki ze starych beda pasowały ? bo zakupiłam właśnie i będę wymieniać a lampy sa bez silniczków
Opublikowano 12 Września 201213 l Madzia w/g mnie powinny pasowac dziękulski, myślałam już że mam tu jakąś czapkę niewidkę
Opublikowano 13 Września 201213 l Autor ja jestem caly czas tylko robote mam a obiecalem cos niecos i musze sie z tego wywiazac bo mam jakies 1-2 tygodnie obsuwy ---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 19:42 ---------- ehh jeszcze j**ane gumtree mi wpierdala pilke ze moje ip jest zagraniczne i nie moze zadnego ogloszenia zamiescic na ich stronach bo mi z automatu usuwa k**wa jego mac co za pacany no a jak wol ip z polski ja jebie
Opublikowano 13 Września 201213 l Autor heh nie ma co sie smiac cytuje ich odpowiedz "[TABLE] [TD=class: tickettd]Imię i nazwisko:[/TD] [TD=class: tickettd]Pawel Boros[/TD] [/TABLE] Wiadomość: Witam i dziękuję za maila. Ogłoszenie zostało usunięte automatycznie przez nasz system, ponieważ Pana adres IP został rozpoznany jako zagraniczny i nasz system nie zezwolił na publikację ogłoszeń. Przywróciłem to ogłoszenie, ale problem może powrócić, jeśli Pana dostawca internetowy używa łączy satelitarnych. Niestety, w takich przypadkach nie możemy za bardzo pomóc, ponieważ wszystkie Pana dane są zmienne. Przepraszamy za te niedogodności, ale cały czas pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Dziękujemy za zrozumienie . Pozdrawiam Pawel i Zespół Gumtree www.gumtree.pl "
Opublikowano 13 Września 201213 l Autor no jak nie jak to byla jedyna odpowiedz ale jak juz im napisalem ze zamieszczalem ogloszneie z innego kompa i innej sieci plus inne urzadzenie niz komp czy. tel czy ipad i tez to samo to juz nie odpisali heh
Opublikowano 13 Września 201213 l Autor przepraszam za material ale sie usmialem :polew::polew::polew::polew::polew: