klysek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 ale mi sie wkrecila ta sobota z weekendem
szczawik Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 ten juz o sobocie i weekendzie a to dopiero poniedzialek:decayed:
klysek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 ten juz o sobocie i weekendzie a to dopiero poniedzialek:decayed: blizej niz dalej do soboty i weekendu
Seba_LDZ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 hhehe no ja juz w sumie tez mysle o piateczku
klysek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 hhehe no ja juz w sumie tez mysle o piateczku pewnie bedziesz konsumowal alkohol
Gość SpongeBob Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 hhehe no ja juz w sumie tez mysle o piateczku pewnie bedziesz konsumowal alkohol ja bede ja bede ale w piatek dopiero i sobote wyjazd do stolycy sie zbliza
klysek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 hhehe no ja juz w sumie tez mysle o piateczku pewnie bedziesz konsumowal alkohol ja bede ja bede ale w piatek dopiero i sobote wyjazd do stolycy sie zbliza masakra a kiedy do mnie zajezdzasz
MarianekZg Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 klysiu PlastiD podrzucony ale nie powiem uśmiałem się :grin: , ty będąc w robocie cały czas na forum a kolega - ja wchodzę a on na GG :grin: widzę, że wy oba tak zapierdalata w robocie :polew: ---------- Post dopisany at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany at 15:45 ---------- w sumie jaka płaca taka praca
klysek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 klysiu PlastiD podrzucony ale nie powiem uśmiałem się :grin: , ty będąc w robocie cały czas na forum a kolega - ja wchodzę a on na GG :grin: widzę, że wy oba tak zapierdalata w robocie :polew:---------- Post dopisany at 15:46 ---------- Poprzedni post napisany at 15:45 ---------- w sumie jaka płaca taka praca podziekowal :banan:ale Krzysiu to inna firma jakas duńska spedycja ale fakt zarobieni jestesmy nie samowicie
Seba_LDZ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 Hehehehe widz Mario inspekcja byla
klysek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Hehehehe widz Mario inspekcja byla sprawdzal czy wszytsko idzie wg. harmonogramu i czy wystarczajaca liczba postow zostala dzisiaj nastukana
MarianekZg Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Hehehehe widz Mario inspekcja byla sprawdzal czy wszytsko idzie wg. harmonogramu i czy wystarczajaca liczba postow zostala dzisiaj nastukana Inspekcja się odbyła wszystko w należytym porządku - wypłata będzie tak jak przewidziano wcześniej czyli Jedna część wypłaty jak będą mieli, druga część jak będą chcieli - należy się tylko nie wypada za bardzo wołać
Seba_LDZ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 pamietacie dziewczynke Trumna w windzie | Extremely Scary Corpse Elevator Prank in Brazil - YouTube
klysek Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 pamietacie dziewczynke Trumna w windzie | Extremely Scary Corpse Elevator Prank in Brazil - YouTube i bezcenny komentarz "jak by to byl PL to by dostała w ryja i jeszcze lalke by jej za***ali" ---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:51 ---------- ci tez widze nie zle przec**je
Seba_LDZ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 hehehe no koles z laska najlepszy laske wypychal przed siebie heheehhe
szczawik Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 hahaha:decayed: niezle, sraka w majtkach i trauma do końca życia:decayed: ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 19:03 ---------- :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 hehehe nadzieje sie na bolec z potrojnym tulupem
Rekomendowane odpowiedzi