klysek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 o widzisz jest to jakis trop tylke ze miecho jadlem w niedziele i wczoraj chyba pora na jakies warzywniaki dzisiaj
Seba_LDZ Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 wolowina Ci nie zaszkodzi samo bialeczko przepis moge Ci zaraz podac ---------- Post dopisany at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany at 09:02 ---------- k**wa zamiast o autach czy d*pach gadamy o gotowaniu ja pier**le :doh::doh: jestesmy hipstero-emo-babo-pedrylami ---------- Post dopisany at 09:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:03 ---------- :polew::polew:
klysek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 wolowina Ci nie zaszkodzi samo bialeczko przepis moge Ci zaraz podac ---------- Post dopisany at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany at 09:02 ---------- k**wa zamiast o autach czy d*pach gadamy o gotowaniu ja pier**le :doh::doh: jestesmy hipstero-emo-babo-pedrylami takie czasy musimy sie dostosowac do reszty spolczenswa a ze teraz wiekszosz to pedlay co nam pozostaje a na marginesie mi wolek nie zaszkodzi tylko ksiezna bedzie sie pilowac ze znowu miecho
Seba_LDZ Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 09:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ---------- no to proponoje tortiie z salami serkiem topionym salata cebulka pomidorekiem albo jak chcesz zaszalec to biale wytrawne lub pol wytrawne do tego winogrono male rozowe lub biale i deska serow od plesniowych po kozie i wloskie i co tam sobie wymyslisz
klysek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 :decayed::decayed:---------- Post dopisany at 09:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ---------- no to proponoje tortiie z salami serkiem topionym salata cebulka pomidorekiem albo jak chcesz zaszalec to biale wytrawne lub pol wytrawne do tego winogrono male rozowe lub biale i deska serow od plesniowych po kozie i wloskie i co tam sobie wymyslisz dostałem wytyczne na zalewajke
klysek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 widzisz prosta dziewczyna w obsludze gar zalewjaki i bedzie szczesliwa ---------- Post dopisany at 09:19 ---------- Poprzedni post napisany at 09:18 ---------- tymczasem spierdzielam do Tomaszowa Maz. musze ukrecic biznesa
Seba_LDZ Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 uuu powodzonka i odsyp mi troche :polew:
klysek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 powrociwszy to nie zaden proch zeby odsypywac
Seba_LDZ Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Podobno w posiłkach od sokołowa jest tak mało mięsa, że muzułmanie zezwolili na jedzenie sokołowskiej wieprzowiny.
kanu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ja myślę, że sokołów stracił sporo na tym i jeszcze umoczy bardziej... a dowcipy z dnia na dzień wyrastają jak grzyby po deszczu:polew:
Seba_LDZ Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2013 nom ciekawe mam nadzieje ze kolezka nie dostanie zadnej kary gowno robia i w koncu ktos to pokazal ale mysle ze problem jest szerszy .... wszyscy tak robia niestety co by nie mowic mieso z lidla ... kurde psuje sie szybciej i nie jest czerwone kupuje zawsze tam wolowina po usmarzeniu jest taka jak byc powinna wczoraj nawet robilem heh nie wszystko co tansze jest zle a z sokolowem placi sie za marke zawsze tak jest kazdy na poczatku robi dobra jakosc jak ma ogromny rynek zbytu robi tak aby bylo wiecej a nie lepsze lub chocby takie samo ... ehhhh jemy gowno na kazdym kroku
Bartas Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ale powiem kielbasa slaska z sokolowa na grila przepyszna, mozna jesc nawet sama.
klysek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 juz widzialem dobry tatarek z sokolowa
klysek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 parowki z biedronki tez mu nie smakowaly a ja je wpierdzielam 2 paczki w tygodniu
Rekomendowane odpowiedzi