Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co dostaliscie pod choinke :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu sie pochwalcie jakie prezenty dostaliscie pod choinke :):mysli:

Opublikowano

PHILIPS Maszynka do golenia Philishave HQ6707 CoolSkin i drukarkę EPSON STYLUS DX7400 :th:

Opublikowano

No wiec ja dostalem paczke cukierkow Michaszki lol, paczke ptasiego mleczka, princesse, wafle takie duze tortowe, i czekloade he

Ale wiekszy prezent dostane po swietach he bo sponsoring na naprawe samochodu :) pozdro

Opublikowano

standard - skarpetki, kalesony, t-shirt, czekolada, poza tym z nowości - pasta do zębów :D liczyłem na kluczyki do S4 ale nie wyszło, może w przyszłym roku.

Opublikowano

jakąś bluze... Lacoste Czerwoną perfumki ... 1 gb ramu :P noi szmal :P a i kursu na prawko ;)

Opublikowano

Wszystko to co chciałam :)

Opublikowano

Ja oddalem siostre w prezencie jej facetowi - cieszyl sie - na szczescie prezentow nie mozna reklamowac :dance:

Opublikowano

Ja oddalem siostre w prezencie jej facetowi - cieszyl sie - na szczescie prezentow nie mozna reklamowac :dance:

hahaha dobre ja moge oddac brata komus:)

Opublikowano

Ja dostałęm nową dziewczynę...z allegro ma na imie Ewa i jest mulatką .Kochamy się :cool::polew:

Opublikowano

standard - skarpetki, kalesony, t-shirt

:polew: :polew: to samo co i u mnie ... jak zwykle nie trafili w gust :polew: :polew:

:drunk: :drunk: :drunk: :drunk: Cza na pasterke iść :drunk: :drunk: :drunk:

Ano ..jeszcze od Kobiety dostałęm koszule i spinki Hugo Bossa :kox:

Opublikowano

Capture One ver. 4 -- przyznaje to dosc niszowy prezencik, soft sluzacy do obrobki plikow raw. Chcialem kupic starsza wersje... a tu no, no :thumbup: dziekuje kochanie :afro::kox: :drool:

Opublikowano

,, 1 dniowa szkoła Subaru na Bemowie" :dance:

czemu ja takich prezentów nie dostaję? ;(

Opublikowano

Dostalem paczke lizakow.. :kox: :kox: :kox: :kox:

No i szmal. Wole szmal niz prezenty.. bo lepiej cos sobie samemu kupic.. :naughty:

Opublikowano

.. bo mikołaj zwęszył że dałeś plamy w tym roku :polew:

Opublikowano

Ja dostałem też jakieś drobnostki, ale potrafiące sprawić radość.

Jednakże jest jeszcze prezent (miałem nadzieję dostać go na urodzinki 4 dni temu, ale dostałem tylko jego fotki :mysli:, bo na razie jest baaaaaaaardzo daleko stąd), którego ze względu na problemy natury technicznej jeszcze nie dostałem, ale mam nadzieję, że niedługo się doczekam tym bardziej, że bardzo mi na nim zależy - jest wyjątkowy, bo ciężko go zdobyć, jest bardzo wartościowy, a zarazem bezcenny, jest niezapomniany, bo wywiera niezapomniane wrażenia.

Opublikowano

Jednakże jest jeszcze prezent (miałem nadzieję dostać go na urodzinki 4 dni temu, ale dostałem tylko jego fotki :mysli:, bo na razie jest baaaaaaaardzo daleko stąd), którego ze względu na problemy natury technicznej jeszcze nie dostałem, ale mam nadzieję, że niedługo się doczekam tym bardziej, że bardzo mi na nim zależy - jest wyjątkowy, bo ciężko go zdobyć, jest bardzo wartościowy, a zarazem bezcenny, jest niezapomniany, bo wywiera niezapomniane wrażenia.

GT22 :naughty:

Opublikowano

GT22 :naughty:

Murzyn, jak już Ty coś odpalisz to szok :polew: :polew: :polew:

Nie trafiłeś :tongue4:

Opublikowano

pochwal się a nie jakimiś tajemnicami rzucasz... :)[br]Dopisany: 24 Grudzień 2007, 22:50 _________________________________________________

.. bo mikołaj zwęszył że dałeś plamy w tym roku :polew:

kurde, skubany wie chyba wszystko :embarrassed: