przemciotorun Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 witam mam problem z podgrzewaniem tylnej szyby nie wszystkie paski na szybie grzeja. czy jest mozliwosc "regeneracj" tych pasków, czy mozna to w jakis sposób naprawic czy pozostaje tylko wymiana szyby jezeli mozna to naprawic i wie ktoś kto sie zajmuje takim czyms w Toruniu lub okolicy to prosiłbym o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musashi Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 czesc paskow to antena radia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 trzeba znaleźć przerwę w pasku ktory nie grzeje okleić granice taśmą wyczyścić papierkiem ściernym i delikatnie zlutować, nadmiar lutu zeszlifować delikatnie papierem ściernym i powinno grać ja tak kiedyś robiłem i było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 trzeba znaleźć przerwę w pasku ktory nie grzeje okleić granice taśmą wyczyścić papierkiem ściernym i delikatnie zlutować, nadmiar lutu zeszlifować delikatnie papierem ściernym i powinno grać ja tak kiedyś robiłem i było ok po co takie komplikacje. idziesz do sklepu motoryzacyjnego proszisz o kalier do regeneracji tych "paskow" rowniez oklejasz tasma malujesz czekasz az wyschnie i wszystko gra. to jest jakis lakier ze srebrem czy jakos tak i wyglada jak lakier do paznokci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EndriuGiz Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 no ja tez mialem ostatnio tez taki problem poszedlem do sklepu motoryzacyjnego kupilem ten lakier za 10 zł pomalowalem i wszycho gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 o to właśnie mi chodzilo wielkie dzieki :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi